Forum » Omrežja in internet » gmail
gmail
strnik ::
Mene zanima samo nekaj v zvezi z vabili. Moja sestra je že kar na začetku dobila 50 vabil, js pa še nč. Pa sva oba skoraj istočasno začela uporabljati svoj gmail. Od tega je že ziher dva meseca. A je to odvisno od pošiljanja ali od zasedenosti gmaila v procentih ali kaj? Prosim za nasvet.
Hvala
Hvala
Fury ::
Mislm, da je tko, da so vsi, ki so bili na en dolocen cas uporabniki Gmaila, dobil vabila. Ce takrat nisi bil registriran, vabil nisi dobil.
mte ::
nekje na njihovi strani sem prebral da naj bi to potekalo po naključni izbiri..prej ali slej jih boš dobil...jaz nisem pošiljal niti enega maila (pa tudi prejel ne) pa sem v enem mesecu dobil 50 vabil, nekdo jih dobi drugi dan, spet tretji pač mora čakati več časa...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mte ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126665 (107071) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80455 (75017) | root987 |
» | Pričanje oz. kako se legalno izogniti pričanju na sodišču ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23188 (20697) | nurmaln |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115183 (55960) | jvolk |
» | Gmail za vsakogarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6287 (5131) | Fly.MaCh!nE |