Forum » Igre » SWAT 4 problem
SWAT 4 problem
Loki ::
zanima me, ce kdo igra?
zataknilo se mi je pri tisti misiji "high-risk arrest", ko moras v eno hiso aretirat ene verske skrajneze (v hisi imajo polno orozja in veliko eksploziva). me zanima, ko prvi dve nadstropji "pocistis", kako prides v tretjega (tam, kjer so blokirane stopnice)?
ne najdem.
zataknilo se mi je pri tisti misiji "high-risk arrest", ko moras v eno hiso aretirat ene verske skrajneze (v hisi imajo polno orozja in veliko eksploziva). me zanima, ko prvi dve nadstropji "pocistis", kako prides v tretjega (tam, kjer so blokirane stopnice)?
ne najdem.
Tilk ::
am a lahko poves kera misija je to po vrsti??
sicer pa kle mas neki...kao neki filmcki neki tazga..probi, sam pol ne bo vec pravi obcutk pr igri
give me ur soul and i will give u solution...:D
sicer pa kle mas neki...kao neki filmcki neki tazga..probi, sam pol ne bo vec pravi obcutk pr igri
give me ur soul and i will give u solution...:D
Tilk
mtjz33 ::
To je mislim da druga ali tretja misija.Joj če te že tukaj matra.....Najbolj da si kakšen walkthrough prebereš, oz. reje si ga kar natisni :)
maro ::
če mislim isto misijo kot ti:
stopnice so zato blokirane, da ne moreš v tretje nadstropje, ker ga ni (isto velja tudi za druge misije - specialci ne znajo skakat)
imaš pritličje, prvo nadstropje, pa v kleti še en prostor (eni grobovi so not)
stopnice so zato blokirane, da ne moreš v tretje nadstropje, ker ga ni (isto velja tudi za druge misije - specialci ne znajo skakat)
imaš pritličje, prvo nadstropje, pa v kleti še en prostor (eni grobovi so not)
m.i.h.a. ::
Napredek se verjetno hrani v kakšnem .ini fajlu (mogoče Campign.ini) v mapi System (od igre ne od win).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitman 2Oddelek: Igre | 2296 (826) | Tr0n |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50903 (15506) | Heavy |
» | Mass Effect 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 38839 (25074) | lopov |
» | Hidden & Dangerous 2Oddelek: Igre | 2148 (1362) | ali3n |
» | SOF2 in GTA3 cheatsOddelek: Igre | 3741 (3056) | Dj-Prah |