» »

Hitman 2

Hitman 2

.smidge. ::

Eno vprasanje imam...

Kako se v Hitmanu nastima hitrost misi...Mislm ful bedno, podgana tko pocasna da je joj. Moram po celi mizi vozit, ce cem da se obrnem za en cm;(( Sicer je tam pod controls nek ukaz mouse sensivity al neki takega, ma tisto stima samo hitrost miske v meniju :(
A ve kdo kako to resit
  • spremenilo: .smidge. ()

BaRtMaN ::

Ja, tista opcija je meni pohitrila miš v igri. Privzeta nastavitev je res bedna. Katerega mišaka pa maš?

.smidge. ::

Jah glej glej. Zdej je tudi meni koncno pohitrilo. Zgleda da je patch opravil svojo nalogo.:)

.smidge. ::

Ko smo ze pri hitmmanu, kako se vrze uno remote control bombo. Sem prsu da tam nekje ko moras razturit nek zid do kanalizacije, pa cim stisnem knof za ¨drop¨ bombo raznese in oba muzicka gresta ->:( :( >:D

help se enkrat

BaRtMaN ::

Uf, čak da se spomnem...

Greš dost bliz do zidu (se ti izpiše, da lohk spustiš bombo), stisneš tipko D (Drop), greš čimbolj nazaj, jo sprožiš s tipko za uporabo (default je E se mi zdi) in TEČEŠ, ker se za teboj usuje plaz stražarjev (teči levo od luknje, čez kanal, do enih vrat, kjer te doleti cinematika). :D

TBit ::

No ker je tema namenjena hitman 2 pa bi vprašu, če kdo ve kako se naredi SILENT ASSASSIN v predzadnji stopnji (stopnja z dvojnikom). Namreč, ko ubijem dvojnika, se pri vhodu v podzemno železnico postavita dva stražarja takoj pod stopnicam, tako da ne moreš mimo ne da ju ubiješ, ter tako izgubiš SA rang:'( . Če je komu uspelo narediti to stopnjo v SA, naj pove kako.

San ::

Čez kanalizacijo bo treba.

.smidge. ::

Ma to z bombo sploh ne dela. Cim stisnem knof za drop raznese bombo;((

km- ::

smidge ce se ne motim si to ze enkrat spraseval dosti casa nazaj.. pa kaj sevedno ti ni uspelo, zgleda da si les ;P ;>

.smidge. ::

???
Nisem8-O Sej sem sele v soboto dubu Hitmana!
Ja drgace sem ugotovil kje je bla napaka, enkrat prej sem stiskal uno rec ki aktivira bombo, zato je ko sem jo prijel v roke jo raznaslo BUM!

speed machine ::

Ja, Hitman nor špil. Sploh kar se tiče grafike.8-)

speed machine ::

Kje se dobi ključ, pri misiji ko morš rešit agenta. Tistga generala al kaj že je sem ubil, naredu luknjo v zid, zdej pa je treba še sam spravit ven ujetnika.

BaRtMaN ::

Ja sej ujetnik hodi za tabo in ima on ključe. Ti greš od luknje levo gor čez most in prideš do enih vrat, ki jih pol odpre.

speed machine ::

Ne ko ubiješ zasliševalca, on še kr sedi na stolu (ujetnik). Zdej pa do njega ne moreš, ker so vrata zaklenjena. Zdej pa kje je ključ, al je treba naredit kej drugega.

BaRtMaN ::

Ja čez okno morš splezat, uporabi tipko za 'Use'.

.smidge. ::

Ma dejte se nekaj razlozit glede zgodbe! Mislm jaz sploh ne uštekam! Zdej sem pri uni misiji k greš tja k enim japoncem, in sploh ne razumem zgodbe! A je 47 kar pozabu na svojega prijatelja zupnika al kaj?? Zupnik je se v rokah ugrabiteljev, 47 pa kar lepo zivi v zupnikovem vrtu in uziva in dela misije za agencijo! Prej se je pa kesal da kaksno zivljenje je imel...>:D

Mislm krneki... al sem jaz kaksn delcek narobe razumu

YuGo ::

jaz pa sem ze v drugi sobi v temi...ne vem kerega naj ubijem v oni sobi..bodyguarde sem ze vse pobil, zdaj pa mi oni kaj so bli tam laufajo po bajti, pa kogarkoli obijem ni pravi..

lp

BaRtMaN ::

.smidge.: ja, zgodba je itak bol tako tako, kar pa igra nadomesti s sijajno igrabilnostjo.

TBit ::

speed machine: Eno možnost ti je povedal že BaRtMaN, da splezaš čez okno (postavit se moraš na pravo mesto pred okno). Druga meni bolj priljubljena pa je ta, da ko je zasliševalec še živ, pri zaklenjenih vratih (prvih) na tla vržeš pager nato pa z mobilcem pokličeš, ter bo radoveden zasliševalec prišel ven ter pobral pager. Tu ga lahko ubiješ ali pa počakaš da gre nazaj notr. Vseeno vrata pusti odprta. PS: pa še vseh tistih stražarjev v spodnjem nastropju ti ni treba ubit.
Meni se zdi zgodba na začetku kar zanimiva, ampak vse do takrat, ko se on odloči da ne bo več isku župnika.WTF;((

YuGo: bistvo špila naj bi bil, da si SA, ne pa množični morilec. :D

YuGo ::

ja sej to razumem vse...ampak ce vstopis v sobo, pa si preoblecen te bodyguardi napadejo..torej jih postrelis..samo jaz bi rad vedo kira je ona oseba ko jo je treba eliminirat..sn probo vsakega posebej, pa je pri vse pisalo da pac ni pravi..

lp

BaRtMaN ::

TBit: sej tud če delaš po mojem načinu ni treba stražarjev v sosednji sobi ubit, je pa res da ko greš z dvigalom gor priteče en pobec in pokliče stražarja zgoraj.

TBit ::

YuGo: Daj povej mi naslov misije, katero ne moreš zvozt.
Splošno pa tako: Ubiti moraš (če to zahteva misija) tisto osebo, katera je na mapi predstavljna rdeče barve.

P.Kluivert ::

TBit:YuGo je verjetno tam,ko more ubit enga generala sam jih je pa menda ene 4 al 5.pa ne ve kir je pravi.ageentka ti ga pa menda opiše, da je plešast pa da ne kadi.

.smidge. ::

Pomoje ni tista, ker tistega je treba s sniperjem iz ene sosednje hise! No, ce je ta, potrem bejzi v najbolj zgornje nadstropje tiste hise, general je pa tisti ki sedi prei mizi, na levi strani, gledano iz tvoje strani, tisti ki je blizje tebi.. Upam da je razumljivo:8)

BaRtMaN ::

Pa k njemu se skos sklanja en Kitajc (Mongol?). Sm pazi, da samo njega ubiješ, sicer je Mission Failed.

P.Kluivert ::

jst sm pa kr čez ulico pršu,pa čez zadn vhod pol sm pa mel mal sreče da sm tapravga zadel.sem pa res prej shranu,ker prvic ni taprav padu.8-)

P.Kluivert ::

zanima pa me kak vam je kej ratal prvo misijo zvozit na SA.jst sm sam dostavljalca poknu s silencerjem,pa kuharco sm z žico,don je pa padu pod golf palco.pa mi je napisal professional.8-)

Airskull ::

jst mam pa bol glasen nastop, če povzamem na kratko: pobijem vse kar leze razen nedolžnih

napise mi pa mass murderer po overall pa hatchet man
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

BaRtMaN ::

Mam jst eno idejo glede prve stopnje: lahko zadaviš stražarja, ki pride vn pr vratih na vogalu, al pa svoja orožja skriješ v tiste gajbice od dostavljalca, sam pa se preoblečeš v poštarja, tko da ti ne morejo orožja najdt. Nisem probal, ampak morda bi palilo.

sk8er ::

men je špil zakonsk:D i,sm ga že končal sam nism niti ene
stopnje naredu z rangom Silent Assassin.
Zdj grem še enkrat od začetka pa da probam vse sfurat
tk kot je mišljeno.

A "silent assassin" dobiš sam če izpolneš vse cilje,
brez da bi ubil kogarkoli, razn tarče??

BaRtMaN ::

Ja, pa še to s hladnim orožjem po možnosti, pa noben te ne sme prepoznat.

.smidge. ::

Ma kaj silent assasin:D SMG v roke in v akcijo :D

P.Kluivert ::

Se pravi da ce jih bi vse z žico pobil bi si zaslužu SA.ja bistvo SA je da dobiš dodatna orožja,ki jih drugače ne najdeš v nobeni misiji,npr. silenced ballers:\

P.Kluivert ::

neki me še zanima.
rečmo da bi rad tam ko iščeš japonski grad po snegu,odnesu v svojo zbirko z orožjem lokostrel in meč.ne eno ne drugo ne moreš pospravit,se pravi da moreš drugega odvržit.res pa je da lokostrel dobiš en film prej kot pa meč.:\

sk8er ::

to pomeni da če greš v prvi stopnji po snajperko
v garažo pa snajpneš DON-a od tam ko začneš ne sobiš SA?
aja
kera pa so "hladna orožja"??

P.Kluivert ::

hladno orožje bi ti blo žica pa nož,lahk pa uporabiš tud golf palco.:))

sk8er ::

...al pa gasilska sekira v onmu hotelu, hehe>:D >:D >:D

TBit ::

... lahko pa tudi skalpel v bolnici. (operacija uspešna, bolnik umrl)>:D >:D

Glede SA pa je tako, da moreš tarče ubiti s taktiko 1 strel/1 ubit. Seveda lahko strel prihraniš, pa tarčo ubiješ s hladnim orožjem. Poleg tarč pa lahko ubiješ le še enega sovražnika, seveda s hladnim orožjem ali privarčevanim strelom.:\

Najboljše orožje za SA je anestetik.:D

.smidge. ::

Kako se pa uporabi anestetik? Ne znam:8)

Xplicit ::

anestetik se uporab tko k noz al pa piano wire - prides od zadi k njemu pa ga omams - sam pol mors tipko mal dl drzat, da ga za dl cajta omam - sej mas narisan kolk flask anestetika mas - ce celo flasko porabs za enga cloveka se skor sigurn nau zbudu do konca misije :D

sk8er ::

a se da v četrtmu levelu(nevem kk je že naslov,v glavnem tam ko
morš na koncu zid razbit) prit mim onga ko sedi tam pr elevatorju za v 2nd basement,brez da bi ga ubil?

pa kk na konc te misije nardiš da te ne dobijo če morš zid razsut pa se jih polno vsuje?? ---za SA

TBit ::

Ja za SA je ta misija kar težka (ni pa najtežja), ampak seveda se da.:D
No takole gre: ubiješ prvega stražarja (žica), ga zvlečeš v garažo, vzameš obleko, nato pa se sprehodeš do opreme. Nato mirno odkorakaš mimo vseh stražarjev vse do serverja, kjer ga s strelom(dušen) onesposobiš. Ko si to naredil, greš do tistega stražarja, ki tam sedi za mizo. Vržeš pager na tla, pa s tel. pokličeš. Stražar bo vstal, nato ga pa omamiš.(če ga omamiš, ko sedi, ga ubiješ 8-O ) Uporab vseh 5 stekleničk. Tu pazi da te kater stražar ne vidi. Nato pa hitro pober pager, pa pejt dol do zasliševalca (do prvih zaklenjenih vrat). Vržeš pager na tla, pa spet pokličeš. Zasliševalec pride ven pa uporab žico na njem.(Tu mora biti nujno žica, ker si en strel že porabu za server). Nato pa hitr teč z zapornikom do dvigala. V zgornji etaži se skrij z zapornikom v sobo, da gre stražar mimo, nato pa do zida. Ko ga razstreliš, teč v levo, čež most vse do konca kanala. Tam počak da se vsi stražarji umaknejo, nato pa do vrat.
======= RANG SA ==========>:D

Airskull ::

probite dobit rank socipat, jst se mga dobu k se mpobou cist vse ljudi k so bli v levelu
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

Xplicit ::

Ok mogoce ze mal stara tema, ampak:

ALI je kaksna fora da bolj na hitro umiris sniper pusko, da ne traja 10 sekund, da se da normalno ustrelit?

.smidge. ::

Hm jaz te igre nisem ze n cajta igral, tako da ne vem, ampak imam eno idejo, kaj ce bi probal snajper povesit (tako da ne bos vec gledal skozi daljnogled) in potem spet vkljucit sniper mode ali kako bi se reklo temu(da spet pogledas skoz daljnogled)0:)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

spader ::

men se zdi da pokleknes

(sam ne vem ce je to pr temu spilu morda sem mal zamenjal probaj)

Tr0n ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8512388 (2963) Kvinta
»

Deus Ex: Human Revolution (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
62080399 (42373) Bor H
»

Hitman 5: Absolution (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12016504 (11694) eatinggrin
»

WOLFENSTEIN

Oddelek: Igre
292100 (1507) Koci
»

Return to castle Wolfenstein

Oddelek: Igre
271678 (1001) GaPe

Več podobnih tem