Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z Mozilla Thunderbird
Tezave z Mozilla Thunderbird
Sloviper ::
Prosim ce mi lahko svetujete zakaj mi v Thunderbirdu ko dobim kaksen mail mi ne delujejo povezave, tako da moram link kopirat v explorerja?Lahko stiskam na povezave pol ure pa se ne bo zgodilo nic.
Hvala
Hvala
steev ::
Tist k ne zna uporablat, si je sam kriv.
Drgač dej pa Firefox gor namest IE. Lahk bos odpiru iz Thunderbirda, pa še bol varen je od IE. Ne bo ti žal.
Drgač dej pa Firefox gor namest IE. Lahk bos odpiru iz Thunderbirda, pa še bol varen je od IE. Ne bo ti žal.
:|
Mater si pametn Globus, se vidi da mas res tako glavo ko GLOBUS!!!
Mam tudi Firefoxa gor pa glih tak ne dela!
Mam tudi Firefoxa gor pa glih tak ne dela!
Mr_Globus ::
Sori ma ti si vprašal kako greš nazaj na outloka. Enostavno ga daj za default v dodaj odstrani programe (če maš XP)
Eto vidis da se da lepo zmenit
zdaj pa se ena zadeva, kako pa lahko iz TBirda prenesem emaile v outlooka?
thx
zdaj pa se ena zadeva, kako pa lahko iz TBirda prenesem emaile v outlooka?
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275175 (20106) | Matko |
» | Thunderbird spet v slovenščiniOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11153 (9545) | ToniT |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15558 (10640) | Eru |
» | Delež Internet Explorerja padel pod 90% (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6158 (6158) | CaqKa |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7116 (7116) | NoUse4AName |