Forum » Operacijski sistemi » Win2000 ServicePack1 - ja ali ne?
Win2000 ServicePack1 - ja ali ne?
miranpozar ::
Kako se obnese ServicePack1 za Windows 2000 Professional? Je kaj izboljšano, kakšne so težave? Izkušnje?
Sem rad previden pri tem, ker mi zdaj sistem dela kar zelo OK!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sem rad previden pri tem, ker mi zdaj sistem dela kar zelo OK!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
DanKick ::
Nič bat. Kar poženi.
Pred instalacijo SP1, so mi Winsi2K naključno zmrzovali pri dostopanju do floppy-ja. Problem odpravljen.
Sicer rabim sistem izključno za obdelavo digitalnega videa (nič iger in podobne navlake) in vse deluje hitro in STABILNO !
Pred instalacijo SP1, so mi Winsi2K naključno zmrzovali pri dostopanju do floppy-ja. Problem odpravljen.
Sicer rabim sistem izključno za obdelavo digitalnega videa (nič iger in podobne navlake) in vse deluje hitro in STABILNO !
andrej ::
ce ti dela vse OK, nimas problemov itd, potem bi blo boljse da pustis na miru. Ali pa ce ze res hoces probat naredi vsaj image z ghostom da lahko pol enostavno gres nazaj.
Vecinoma SP1 dela OK, nekaterim sistem malo pohitri, lahko pa naletis na kaksno tezavo. Trenutno se spomnim recimo kaksne tezave z Adaptecovim softverom, ki je tako ali tako znan da zadeve potegne s seboj, ali pa recimo znane tezave z personal firewalli kot je recimo Zone Alarm. Pac potegnes patch dol pa je...
Drugace je w2k sp1 bolj stabilen kot vecina NT4 SP tak da ga lahko das gor... samo nikdar ne vec ce ni ravno tvoj sistem problematicen [image se v vsakem primeru splaca naredit...]
Vecinoma SP1 dela OK, nekaterim sistem malo pohitri, lahko pa naletis na kaksno tezavo. Trenutno se spomnim recimo kaksne tezave z Adaptecovim softverom, ki je tako ali tako znan da zadeve potegne s seboj, ali pa recimo znane tezave z personal firewalli kot je recimo Zone Alarm. Pac potegnes patch dol pa je...
Drugace je w2k sp1 bolj stabilen kot vecina NT4 SP tak da ga lahko das gor... samo nikdar ne vec ce ni ravno tvoj sistem problematicen [image se v vsakem primeru splaca naredit...]
luni ::
hmm... upam, da zadeva resi probleme z Outlookom. Meni se zdi zadeba hudo nestabilna. Saj ne, da se sesuva, ampak vsake tolko zamrzne za nekaj sekund in ne mores nic delet. Al pa vcasih stiskam gumbek Prejmi/Poslji pa nic.
Artificial Intelligentia
twosocks ::
Včeraj sem dal gor na C600@900 na novo w2k, updateal vse kar se je dal na win update in stvar dela k urca. Sem ga že matral z vsemi mogočimi programi, outlook dela bp. Splača se gor ruknt...
mam pa eno vprašanje... a lohk tist direktorij za unistal SP1 (200Mb) zbrišem z diska?
lp
mam pa eno vprašanje... a lohk tist direktorij za unistal SP1 (200Mb) zbrišem z diska?
lp
Loki ::
Andrej a mas slovenski Outlook?
Meni je malo nagajal s sumniki.
Kje pa sploh dobis Office SP1??
Meni je malo nagajal s sumniki.
Kje pa sploh dobis Office SP1??
andrej ::
ne nimam slovenskega outlooka, ampak uporabljam angleski office in potem uporabim crkovalnik iz slovenske razlicice.
Za SP1 za slovenski office pa nisem seznanjen. Poglej malo po MS web situ...
Za SP1 za slovenski office pa nisem seznanjen. Poglej malo po MS web situ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47360 (21037) | R33D3M33R |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8731 (7376) | Han |
» | xp sp1 1106 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4917 (3604) | Paramedic |
» | Windows XP Vs Winows 98 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7038 (5584) | tha_man |
» | Win2k keyboardOddelek: Programska oprema | 1524 (1352) | JLP |