Forum » Operacijski sistemi » Win XP bug?
Win XP bug?
TheHijacker ::
Vse lepo in prav v win xp, ampak nekaj tako lahkega za popravit pa še vedno niso! Če vključim auto-hide taskbar mi ga lepo animacijsko zapre. Ko pa se z miško zabijem na dno zaslona mi ga pa v enem koraku odpre. Kje je priliv. Nekaj takšnega sem videl že v win2k ampak ravnokar gledam, da mi to v win2k sp2 deluje? WTF? Mislim, da tudi v win me stvar ne deluje pravilno. Kje bi lahko bila napaka. V win98 to vedno 100% deluje.
Pa še za informacijo. Uspelo mi je usposobiti TV Tuner(Conference TV Bt878). Gonilnike sem dobil ene univerzalne od enega rusa. PRogram s katerim pa gledam je pa BorgTV 1.1 Pro. Pa še za VBI error mi ne teži več!!!
Pa še za informacijo. Uspelo mi je usposobiti TV Tuner(Conference TV Bt878). Gonilnike sem dobil ene univerzalne od enega rusa. PRogram s katerim pa gledam je pa BorgTV 1.1 Pro. Pa še za VBI error mi ne teži več!!!
http://www.google.si
- spremenil: TheHijacker ()
andrej ::
tak je po defaultu. Ko nekdo hoce odpret Taskbar to obicajno zeli v trenutku, ne pa da caka na preliv. Tak da to ni bug. kako tocno pa dobis preliv pa se ne spomnim, ker tega ne uporabljam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30016 (13450) | darkolord |
» | Low disk space in nv refresh rate zadevaOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1223) | (sic) |
» | Network Drives & WinXP (2k) in ostale težave z mrežoOddelek: Programska oprema | 966 (863) | andrej |
» | Divx podnapisi v WIN2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1052) | zile |
» | win me sux?Oddelek: Operacijski sistemi | 2610 (2427) | Matty |