Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
bzp ::
a pa so modelcki-misije obvezne? Na PS2 vem da niso Ce je slucajno kdo obupal pa ni sel naprej probat ...
marnit ::
Misije pri unemu Zerotu (aka modelčki) niso obvezne. Jez osebno sem jih šel delat potem ko sem končal šolo letenja.
KnOw FeAr ::
end of the line...pa kok douga misija je to.sm ze biv vesel ko sm komi iz bajte vn prsu
pol pa se tist....
pol pa se tist....
Two player mode
Successfully complete the Burning Desire mission where you rescue Denise. A red two player free roam icon will now appear on Denise's porch near the door. The icon will appear there when she is home and will go on a date. Note: If both enter a car, the passenger will have free aim with a machine gun. Do not try to kill Denise, because you will never be able to date her again or play in two player mode at her house. Additionally, once you get your girlfriend, take her on a date. After you drop her off, there will be a rotating icon of two people directly in front of the door. Walk into it. It will tell you to push any button on the controller two. Do so to start two player mode, involving CJ and his girlfriend in a free roam.
For more fun in two player mode, start the two player mission. Then, enable the "Spawn Jetpack" code and remove the Jetpack. Then, have player two get the Jetpack. Enable the Jetpack code again, then have player one get it. Both players can now fly around and do the two player missions this way.
Successfully complete the Burning Desire mission where you rescue Denise. A red two player free roam icon will now appear on Denise's porch near the door. The icon will appear there when she is home and will go on a date. Note: If both enter a car, the passenger will have free aim with a machine gun. Do not try to kill Denise, because you will never be able to date her again or play in two player mode at her house. Additionally, once you get your girlfriend, take her on a date. After you drop her off, there will be a rotating icon of two people directly in front of the door. Walk into it. It will tell you to push any button on the controller two. Do so to start two player mode, involving CJ and his girlfriend in a free roam.
For more fun in two player mode, start the two player mission. Then, enable the "Spawn Jetpack" code and remove the Jetpack. Then, have player two get the Jetpack. Enable the Jetpack code again, then have player one get it. Both players can now fly around and do the two player missions this way.
Pegaz ::
A kdo ve, kaj moram naredit pri Driving School ko tiščim W in S. Če pritisnem še D ali A mi začne računalnik piskat. Preveč tipk na enkrat. Kaj naj naredim?
Xplicit ::
ce kdo rabi dost kesa se ga da dobit tud v igralnicah na avtomatih - ene 10x sm stavu (po 50$) in 2x dobu po 20k , sam to je sele v tretjem mestu
roli ::
Če narediš za zeroota misije te pred njegovo trgovino čaka ikona $.
Pa ne zavzemat teritorijev,ker jih v drugem mestu itak izgubiš.
Pa ne zavzemat teritorijev,ker jih v drugem mestu itak izgubiš.
http://www.r00li.com
]Fusion[ ::
Mogoče ima kdo enak problem, da ko začnem driving school, mi takoj ko pritisnem na gas prekine vso zadevo kao da nisem naredil preizkusa. Sem bral nekaj FAQ pa piše da pomaga če si spremeniš kontrole, samo sem že vse mogoče kombinacije sprobal, pa še vedno enako.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
a ve kdo za kako hišo ko ma čim več garaž,
hiša pa cena ni pomembna. pomembne so garaže.
hiša pa cena ni pomembna. pomembne so garaže.
steev ::
Fusion: Pr kermu testu pa. Če je taprvi mors gas in bremzo skp tišat + še ena smerna tipka, da se zavrtiš (oblika krofa, kot ga jejo policaji v filmih).
:|
marnit ::
Oba smerna kazalca (pospečevanje in zaviranje) moraš stisniti hkrati. Potem pa še smer vrtenja.
morš it na določeno višino potem pa skočiš dol pa prtisneš lev gumb na miški da se ti padalo aktivira
nkosec2 - v 2. mestu je en 'blok' kjer mas spodi eno OGROMNO garazo (tm k je mislm da prva tocka od prve misije za unga pimpa jizziy-ja k enga druzga pimpa pretepes)
sicer pa ce se potruds gre v vsako garazo veliko stevilo vozil
a v las venturasu so pr hotelih ksne garaze?
sicer pa ce se potruds gre v vsako garazo veliko stevilo vozil
a v las venturasu so pr hotelih ksne garaze?
Paramedic ::
Še enkrat sprašujem, ker je zgleda moj post prej neviden. Kako importaš vozila, za katera pravi "one more car is now available for import", ko dostaviš avto na ladjo?
End transmission.
Fusion: Pr kermu testu pa. Če je taprvi mors gas in bremzo skp tišat + še ena smerna tipka, da se zavrtiš (oblika krofa, kot ga jejo policaji v filmih).
Pa res. Za pismene piše ne
Pa res. Za pismene piše ne
stealth ::
Evo neki za tiste ko mate probleme z letenjem....
Follow the example :P
http://www2.arnes.si/~njurce/flying_for_dummies.wmv
Follow the example :P
http://www2.arnes.si/~njurce/flying_for_dummies.wmv
Paramedic - ce misls kje se da dobit avtomobile - tm pr ladji mas na levi eno tablo, prides do tja in stisnes enter, pol pa lahko izbiras kej avto/motor bos nabavu
Pegaz ::
A kdo ve, kaj moram naredit pri Driving School ko tiščim W in S. Če pritisnem še D ali A mi začne računalnik piskat. Preveč tipk na enkrat. Kaj naj naredim?
Lahko kdo pove, prosim?
Lahko kdo pove, prosim?
@ darkydarker:
ne, vse s tipkovnico. sm probu z joystickom, pa ne gre tak gladk ko bi mogl.
ne, vse s tipkovnico. sm probu z joystickom, pa ne gre tak gladk ko bi mogl.
Pekaz probaj spremenit tipke...
krivec ::
Pegaz: tisci W in S potem pa ne A ali D ampak smerne tipke za levo ali desno. Dvomim da ti comp ne zdrži treh tipk na enkrat...
Bite my shiney metal ass !
Pegaz & vsi ostali - kaj vas je tolk levicarjev da vozite na W,S, A & D tipkah?
kolikor vem je ze po defoultu nastavljen na smerne tipke... to zihr ne bi smelo stekat
kolikor vem je ze po defoultu nastavljen na smerne tipke... to zihr ne bi smelo stekat
@ wakum:
Če misliš tist pri hydri, ko space stisneš, pol je tak:
ko je krogec zelen, maš tarčo zaklenjeno, ampak je izven dosega, ko pa se spremeni v rdečga, pa stisneš levo CTRL tipko, in izstreliš 2 raketi, ki potem sledita tisti tarči.
Če misliš tist pri hydri, ko space stisneš, pol je tak:
ko je krogec zelen, maš tarčo zaklenjeno, ampak je izven dosega, ko pa se spremeni v rdečga, pa stisneš levo CTRL tipko, in izstreliš 2 raketi, ki potem sledita tisti tarči.
Kako bi izboljšal skill level za orožja???
Strelišče v ammu-nationu je nekaj časa pomagalo zdaj pa ne več.
Strelišče v ammu-nationu je nekaj časa pomagalo zdaj pa ne več.
Myth ::
Da greš ven pa streljaš ko teritorije osvajaš. Tako sem postal jaz hitman za smg, shootgun, ak47 in navadno pistolco.
edit: pa nisem nobenga strelišča v ammu-nationu uporabljal oz. na njem treniral
edit2: a ve mogoče kateri čeat te vklopiš, če zletiš z motorja? Zdaj ko sn neki v gorah, ko moram neko misijo naredit da pofotkam enga ki ga morm ubit... sem padno z motorja pa je napisalo, cheat activated... wtf??? btw, še vedno sn v "prvem" mestu
edit: pa nisem nobenga strelišča v ammu-nationu uporabljal oz. na njem treniral
edit2: a ve mogoče kateri čeat te vklopiš, če zletiš z motorja? Zdaj ko sn neki v gorah, ko moram neko misijo naredit da pofotkam enga ki ga morm ubit... sem padno z motorja pa je napisalo, cheat activated... wtf??? btw, še vedno sn v "prvem" mestu
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
strictom ::
Mogoče si pa pravo zaporedje tipk pritisno. Poglej če je kakšen tank kje za tabo
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
SebaR ::
MrIce meni se je to zgodilo pri vstopanju v avto z rožami v rokah
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
gfighter ::
rolihandrej: Jaz sem to naredu tako: V San Fieru, ko začneš dejtat Kate, te ona spravi iz bolnice za đabe z vsemi orožji. No, kupil sem si orožja na tone in delal pokole pred njeno hišo... Ene pol ure kasneje sem bil že skor vse hitman.
Tilen ::
Marsikdo ni levicar pa igra z W S A D tipkami. je precej prakticno ko se navadis.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Mene samo zanima kateri cheat sem vklopil "pomotoma". Any one with an idea?
btw, jaz sn desničar, pa mi kar ugajajo tiste tipke. Če pa kdo z yojpadom špila, bi bil zelo hvaležen, če mi pove kako si je nastavil v igri? Ker sem poskusal vse vkluciti (on), izkluciti(off) pa ne morem prok**** kamere zrihtat. Ali mi sledi iz poda al pa z lufta?
btw, jaz sn desničar, pa mi kar ugajajo tiste tipke. Če pa kdo z yojpadom špila, bi bil zelo hvaležen, če mi pove kako si je nastavil v igri? Ker sem poskusal vse vkluciti (on), izkluciti(off) pa ne morem prok**** kamere zrihtat. Ali mi sledi iz poda al pa z lufta?
V-i-p ::
Slike so sicer malo slabše kvalitete, ker sem igral na enem bolj slabem PC-ju, pa vseeno :).
Pogled v globino iz ene najvišjih stolpnic v mestu. Cmok v grlu ;)
Še pogled navzdol...
...in skok v globino, ter jadranje v zraku.
Ko se naveličamo jadrati, gremo malček hitreje...
Odpremo padalo in že smo tik nad tlemi!
Uff, jebempti, od kod sem skočil ;)
P.s.: špil res trga...
Pogled v globino iz ene najvišjih stolpnic v mestu. Cmok v grlu ;)
Še pogled navzdol...
...in skok v globino, ter jadranje v zraku.
Ko se naveličamo jadrati, gremo malček hitreje...
Odpremo padalo in že smo tik nad tlemi!
Uff, jebempti, od kod sem skočil ;)
P.s.: špil res trga...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Adijo... kakšen pogled... a še prpopaš slikco od mape , kje je ta stolpnca?
V-i-p ::
Je pa tako, jst sem se j.ebal in pristal na njej z letalom, nisem vedel, da se lahko zapelješ do nje, greš do vhoda in skozi vrata, pa te vrže direkt na streho stolpnice. Tam imaš pa padalo, pa že pikiraš dol :). Je pa fino, lahko greš "prosti pad", lahko jadraš, greš levo desno, ko ga pa odpreš, pa lahko spet, greš malo sem in tja, se spuščaš počasi, ali pa hitreje. Ker obožujem skoke s padalom, prosim za info, ako kdo najde še višjo stolpnico v mestu ;).
P.s.: obvezno je treba probat skok s padalom iz letala, nekje nad oblaki, občutek je fantastičen, kot bi skakal v resnici =).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
tx-z ::
Mau nerealistično, ko se z motorjem vržeš s te stavbe, pa se ti nč ne zgodi
Bl zanimiu pa je z motorjm dol skočt, pa pol z motorja dol pa s padalom naprej(hitr morš z motorja skočt drgač je prepozn)
Bl zanimiu pa je z motorjm dol skočt, pa pol z motorja dol pa s padalom naprej(hitr morš z motorja skočt drgač je prepozn)
tx-z
Problem hujše klase :
Kar na enkrat igra grozno ali pa malo šteka.
Sem probal restartat comp pa ne pomaga.
Včeraj zvečer,ko sem dal quit game in dal yes se je pojavil
črn zaslon in nekaj je delal po disku in nič drugega.
Pa se comp ugasnil z 4 sekundnim pritiskom na gumb power, danes pa
mi to dela.
Kaj je narobe??
Kar na enkrat igra grozno ali pa malo šteka.
Sem probal restartat comp pa ne pomaga.
Včeraj zvečer,ko sem dal quit game in dal yes se je pojavil
črn zaslon in nekaj je delal po disku in nič drugega.
Pa se comp ugasnil z 4 sekundnim pritiskom na gumb power, danes pa
mi to dela.
Kaj je narobe??
darkydarker ::
mene pa zanima mam joystick fighter thrustmaster pa mi ga ne zazna pc ali morm kaj naštimat na pc-ju driverja nism dobu zravn .... hvala,da bi probal če je kej laži pilotirat =)
turk
rolihandrej: enak problem, dam quit, pridem cez minuto nazaj, črn zaslon... Wtf? restart je pomagu, sej itk skos.
Kake brezvezne misije so pa zdaj na vrsti pri meni. Neki TT se mi je javo tam iz gor, pa trucker misije bom naredo... v glavnem tuga...kak dugo se bom mogo fijakat po teh travniskih in gorskih poteh, mi lahko pove kdo kolko je teh "tumastih" misij? Čeprav truck misije zacenjajo postajati zanimive... lih preden sem hotel koncat 3 furo, se mi odcepi ovo sranje, prokleti policisti so krivi, da nisn priso do skladisca... pa tak gladko mi je slo sicer...
Mr|ce, sej ni tok teh misij, pol mors se z eno zensko neki ropat pol pa pride SanFiero (če se ne motm) na vrsto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24349 (378) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458439 (25055) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50911 (15514) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15725 (4162) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8674 (6952) | roli |