» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
14 / 30
»»

hunter01 ::

Bartman: to so že bombnčki k jih bo itak vsak sam pogruntal ko bo igral. >:D

b0B3k ::

To se boste še zabavali z misijo, ko moraš z DODO-jem prestreči JET-a ...

Paramedic ::

bobek: js sem že drugi dan na tisti misiji, sem ene 20x že probal, pa še kr ne gre. Sem šel še mal druge stvari počet v igri, zdej bom pa spet to poskušal. Ne uspe mi zadet letalo v sredino kroga. :|
End transmission.

Myth ::

Vaja dela mojstra. Tako boste ob koncu te igre imeli več od nje kot samo užitek. Potrpljenje. In še tipkat bote bolje znali. :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

KnOw FeAr ::

joj mene pa muči tista misija ko mors zavzemat teritorije.zdej sem pršu glih iz
las venturasa.nikak je ne morem naredit;(( ;(( ;((

Mene bolj zanima, kako si armor povečam? Saj veste... kot je to bilo možno v VC in GTA 3, A moraš kaj posebnega narediti?
btw, ima kdo mogoče kakšen zelo dober faq za vse tole? Ker sem že kar nekaj jih prebral, da nekaterih bonbonckov ni ali pa jih ne najdem kot so bili v VC ali GTA 3. :|

mchaber ::

Zgleda da je poleg sprejanja 100 napisov na stene tudi zbiranje ostrižev:D
.

darkydarker ::

mene pa zanima kako z avionom zavijaš le vo in desno ,nikakor ne morem naredit misijeVerdant Meadows,vem da morš q in e pa mi kr nekam zavija,če pa prtisnem down pa d (a) pa tud kr neki =)
turk

Trubadur ::

Jaoooo te dirke zajebejo cel špil;(
Berite Thomasa!

mene se dobena ni zajebavala.sej neki kr me use druga;( :))

speed machine ::

Zgleda da je poleg sprejanja 100 napisov na stene tudi zbiranje ostrižev

Pa konjskih podkev.
//

Zgodovina sprememb…

mene pa zanima kako z avionom zavijaš le vo in desno ,nikakor ne morem naredit misijeVerdant Meadows,vem da morš q in e pa mi kr nekam zavija,če pa prtisnem down pa d (a) pa tud kr neki =).Prosim za odgovor thx
turk

TylerDurden ::

probi z mišem letet.
Let\'s make some soap ...

MrIce: če narediš vseh dvanajst levelov kot policaj se ti armor poveča na max (150).

Bolj kot sem opisal letenje ga ne morem več. probaj samo leteti nekaj časa da se naučiš, pa pod probaj to misijo.

crusader ::

Zgleda da je poleg sprejanja 100 napisov na stene tudi zbiranje ostrižev

Pa konjskih podkev.

Pa fotografiranje v San Fierru :)

To je bolj tako tako... ni ravno za 100% igre, ne? (upam da veste o čem govorim)

BaRtMaN ::

K zgodbi ravno ne pripomore, dobiš pa razne bonbončke, če vse zbereš.

Veš mogoče kaj? To me ravno zanima, pa ne najdem v faqu. :\

Monster ::

....samo tele racing misije so pa taaaakkkk anoying ;)
Ka zaboga...

Kolko te mors met driving skillsov da lahko greš v prvem mestu tam dirkat? Jaz mam tam okol 3/10. :\

sile01 ::

hunter01: Ratal iz prve, hvala.

Me veseli, če boš še kaj rabil pa kr vprašaj pa bomo vidli če bo šlo. :D

MrIce: tiste školjke ti dajo sex appeal do konca pa še nekaj se mi zdi. preberi malo na tej strani, takoj izpod cheatov je napisano za kaj dobiš kaj. LP

PS: tisti k bo uporabljal te čite pa jih prej ni je....>:D

Dankešun. Si bom kasneje prebral.

eraser ::

mene zanima zakva ko shranm igro pri gta san andreas mi jav da se je uspešno shranil ko pa jo hočem zlovdad mi pa jav eno napako pa to mi nardi tud če igram brez kod.8-O
peter

alum ::

se komu pojavljajo tezave z zvokom...kot naprimer, da se doloceni zvoki sploh ne slisijo...zna bit da je to bug? ce je obstaja patch ali kaka druga resitev? jaz je namrec nisem nasel...

jurre ::

@wakum
to se tudi meni dogaja...dela normalno potem pa kar naenkrat utihne zvok avtomobilov in glasovi vseh oseb, samo radio dela..potem je pa 1x spet kar v redu...:\

m.i.h.a. ::

Ena primerjava:

Sistem 1:
-AthlonXP 2000+ (1.6GHz)
-epox 8rda+
-512MB rama
-Gf 4 Ti 4200 128MB (ASUS)
-40GB maxtor (star 3 leta)
-zvočna on-board

* igra deluje popolnoma tekoče na 1024×768 32, z detajli na HIGH in view distance ma max.
* fps je ziher okrog 40-50 in ne padejo velikokrat pod 25

Sistem 2:
-AthlonXP 1800+ (@1.667GHz)
-Asus a7s333
-768 MB rama
-Gf 4 Ti 4200 64MB (@ 260/530 - Leadek)
-160GB Hitachi 7k250
-zvočna on-board

*igra šteka kot prasica tudi na 800×600 16, z detajli na LOW in view distance na min.
*fps je ves čas okrog 30-35 in pade tudi na 15

PS: driverji za grafo so isti na obeh sistemih in brez kakšnih različnih nastavitev, laufa se na WinXP+SP1, programi kateri delujejo v ozadju so izklopljeni,...

Zdej mi pa to razložte, zakaj takšna razlika?

Torej sistema nista tako grazovito različna (frekvence CPU so enake, GPU na sistemu 2 ima višje frekvence kot tisti na sist. 2,...). Kaj je problem v ramu grafe (ena ima 128 druga pa 64MB)?

Dr_M ::

1. sistem ma plato z nf2 chipsetom, 2. pa sis. tuki nekje tici odgovor. :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

bluefish ::

hm zanimivo. imam sistem P4 1,5 GHz, 256 MB RAM, R9600 in mi igra deluje tekoče pri 1280 x 960 na medium detajlih.

steev ::

Jao, kdo se je zmislu tiste misije z avioncki pa helikopterji. Jao, jao, jao... :( :( :'(
:|

ampak res =).men še zmeri ni ratal naredit flying misije,kako hudiča zaviješ čez krogec,q-e,pa mi čist mal zavije tud če držim tipko,prosim pomagajte drugač bom obupal =)
turk

darh ::

Če mate probleme z zvokom je treba izklopit hardware acceleration.

Control panel > Sound and audio devices > Advanced (tisti čisto spodaj) > Performance

Hardware acceleration je treba dat na basic (druga črtica)

------

@darkydarker -- maš 2 načina zavijanja... en je da premikaš krmilo na repu.. drugo pa da premikaš krilca na krilih....
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

in kako to premikaš tipke prosim
turk

mislim,da bom obupal zaradi tega aviončka =)
turk

stealth ::

Drži W skoz (v zraku lahko tut kdaj umes spustiš), potem pa lahko letalo nagibaš z A in D. Zdej v tisti misiji ko moreš sam u krogu letet, ga ni treba zlo velik sukat, drugač pa ko zavijaš, ga nagneš za 80-90 stopinj, pa pritisneš tipko ki je za vzpon, ko zaviješ kolk misliš, ga pa sam nagn prbližn nazaj na sredo, pa je...

m.i.h.a. ::

xbite: tnx, da si me spomnil na tale hardware acceleration, ker je sedaj razlika občutna, tudi v frejmih, zvok na momente še nekaj hrešči, ampak ne tako kot je prej

Dr_M: ja imaš prav, sam sem čisto pozabil, da je na asuski sis. :8) očitno je tudi zvočna boljša na nforce, ker dela vse bp

Ko ste že ravno pri problemih. A mi zna kdo razložit tole... ko je dež se ne sliši včasih ne dežja, niti strelov... pa to se včasih samo zgodi... any ideas?

mit3k ::

Naj mi nekdo pove kak se izklopi cheate ker sem pomotoma nekja vklopo ;(

makedonc7 ::

hmm..mene zanima kako zavzet se kaksen teritorij okrog 10 jih imam..ko pridem na kaksnega se sploh ni gangsterjev tam kot da nebi mogel imeti vec kot 10 teritorijev..rabim pa vse teritorije v blizini los santosa da lahko delam misijo..

Tr0n ::

Tr0n
Če ti VC ni bila všeč, tudi to ni igra zate... Če pa ti je bila všeč, ti bo to najboljša igrica vseh časov
VC mi je bil cool, SA je pa SSDD (same shit different day). :)

En grd problem je, da se cheatov NE da izklopit, tako da js zdej shranjujem cheat, ker nisem mogel noža pobrat v eni misiji. Ampak sem se ravnokar spomnu, da ga verjetno nisem mogel pobrat, ker bi bilo treba TAB stisn za nadomestitev orožja...!
A kdo ve, kako deluje import vozil, ki sem jih exportal na žerjavu? Kje jih importam, a je treba kaj plačat, al so potem v avtosalonu?
End transmission.

SebaR ::

Jaz sem jo pomotoma vklopil s tem ko sem z rožami vstopil v avto :D
Sploh ne vem kaj sem vklopil...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

b0B3k ::

Men je večr zvečer uspelo končat vse glavne misije ... Zdej pa lahko raziskujem SA in izvajam dodatne misije ... Zadnja misija je kar težka ...
Vse to seveda brez cheatov, ker je drugače igranje brezvezno ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: b0B3k ()

keko ::

Kaj tukaj treba narediti?

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

tuki mors it v POD VODO da si pridobiš malo več diha oziroma da lahko dlje casa plavaš
pod vodo.:D

komu lahko pošljem save,da mi naredi avionsko misije please please!!
turk

Sam nared, če ne potem naslednjih ne boš znal.
End transmission.

jurre ::

ce das sliko z diska se ful vid>:D
P.S. uploadaj nekam na server

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

mchaber ::

C:/Documents and Settings/nino/My Documents/GTA San Andreas User Files/Gallery/gallery51.jpg:D
.

steev ::

kok pa je teh misij z modelčki. Jst sm naredu dve al pa tri; k mors kurirje pobijat, pa k mas en poligon pa helikopterček z magnetom. A so pol še kšne.

Aja, kdo ve ket se dobi tist motor FCR-900 (vem da je neki 900), je biu u eni misije pa res čupa asfalt.
:|
««
14 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024416 (445) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390458615 (25231) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69250935 (15538) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815726 (4163) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508680 (6958) roli

Več podobnih tem