» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
9 / 30
»»

SebaR ::

MrIce z dvojko ga bouncaš le sprednji del če pa želiš še stranskega pa so še tiste druge številke...kje jih pa uporabljaš je pa čisto vseeno. Mislim da je tu še potem CapsLock da se ti cel avto dvigne in ostane tak, ampak nisem prepričan.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Myth ::

Aha... predvidevam da si že naredil ovo misijo pri S-u torej ko greš bouncat tisti avto ko ga dobiš iz (ene) garaže?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

mhm :D

speed machine ::

Pa še nekaj moje mašinerije.

//

In poveš pri katerih misijah si zdaj? Da vem , kdaj se lahko nadejam(o) jaz(mi) teh dobrot. >:D :D

[-=Jaka=-] ::

Kako lahko en spil zagnojijo s takimi misijami, fak, zivcn sm k budala .... a je kdo nrdiu ze to pofukano misijo k mors en avionck furat pa pobijat kurirje ... men se bo odfukal ...pizda so zagnojil spil s to misijo ... gnoji eni
WW 3

Nima smisla spilat u norisnci bom pristal ... ma kdo kak cheat da preskocs misijo ... kako delujejo sploh cehati ?
WW 3

speed machine ::

Sam ne vem kaj te tako matra s temi aviončki. Men jo je ratal v prvo nardit.
Sem pa pri začetnih misijah z lowridom skor uninstaliru igro.:D

Mr|ce: ja ta avion kar kmalu lahko dobiš (ko boš šel v drugo mesto - to je pa pri misiji, ko ti hočejo ubiti brata). Samo ga je težko najti. Pa v drugem mestu so zanimive misije (vsaj meni so bile bolj všeč kot v prvem - ne bi rad preveč izdal, samo ko se s kombajnom voziš za kmeti :D ).
Avtomobili pa se potem tudi najdejo. Pa ga samo malo še prefriziraš, mu daš gor gume za offroad, pa čez hoste.

Skratka zakon špil.

Pa še nekaj za slinjenje.:))
//

OldSkul ::

Po tej misiji z aviončkom, je ena misija s helikopterčkom. Ta pa je res zajebana. A morjo zmeraj dat to svinjarijo noter.

b0B3k ::

A je kaka huda fora pri bouncanju lowriderja, zelo težko namreč špilam to misijo na prenosniku. Zmer me oponent nategna. A je treba dokupit kako hidravliko, al se da zmagat s navadnim lowriderjem?

AndrejS ::

Zmagat se da z navadnim lowrajderjem !

Ma tale z avionckom nebi bla tezka, sam jst tko tezko avion upravljam, mal premaknem misko pa se ze obrne za 360 stopinj ... no sm spilu tole misijo na tipkovnco nrdil v prvo brez problemov ... mja ...
WW 3

Zgodovina sprememb…

@speed machine kje si našel tale avto ?

lema ::

mene pa zanima če lahko kako igram igro san andreas, dol dajem v dvd formatu ampak nimam dvd pekača. prosim za pomoč

AndrejS: tale avto dobis ko spilas misijo v san fierru ... al pa k mas eno bejbo k ma ta avto ... :D

lema: lahko spilas ... pozenes z dameonom ...

Evo se moj vozni park ... hehe ... za oba avtomobilcka da sm jih spedenu sm porabu okol $ 15-20k 8-)

in se nitro ....

WW 3

Zgodovina sprememb…

b0B3k ::

sweet ...

BaRtMaN ::

The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer.

[-=Jaka=-], slike uploadaj raje kam drugam.

EDIT: Če koga pesti pomanjkanje zemljevidov ali nasploh informacij o igri, je na gamefaqs.com ogromno vodičev in zemljevidov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Zako ::

Mene pa zanima ce je mogoce ze kaksen patch izdan za GTA SA?

LP
Zako je zakon!!!

njok ::

Hehe, a tega se kdo spomni? :D

The mute guy!! :D

Sicer je pa hud špil. NFSU2, kaj je že to?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Tiste slike ko maš stave gor, to ni prvo mesto... a v prvem mestu res nimaš nič pametnega za delat? :\

edit: eh, če sploh nisn prav zemljevida gledal... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Myth ()

Splača se delat Paramedic/Fireman/Vigilante/Taxi zadeve.

Ma kdo kak page kamor lahko uploadam slikce ker kle mi ocitno ne dovoli da bi folk prevec gledu ...
WW 3

lambda ::

A kdo ve kako se reši problem z utripajočimi ljudmi?

Probi z novimi driverji ... nekdo je pa reku da mu je ta problem ratal resi tako da je dal detajle oz resolucijo na manj ...
WW 3

darh ::

Od posebnih misij se meni najbolj dopadejo trucker misije... po +1000 cekinov na misijo. Samo tretja je ful zajebana, k te začnejo capsi lovit :)
Excuses are useless! Results are priceless!

hunter01 ::

Ne pozabit da se da zaslužit lepe kar nekaj denarcev če postaneš pimp (zvodnik) pa še fancy zgleda ko mors SVOJE k*rbe okrog vozit. Misijo dobis pa ko vzames avto kaksnemu pimpu (aha se ga splaca se pretepst ker ima zmeraj nekaj denarja pri sebi >:D >:D )

Velik dnarja dobis na ilegalnih dirkah .... ni lih najlazji, sm pa dubu $ 10.000 za prvo mesto s krosarjem ... u 3eh minutah :D
WW 3

Prvič ko sem zmagal na dirkah sem dobil 10.000 (nabrat sem mogu 1 min), ko sem drugič zmagal nisem dobil nič! (nabrat sem mogu 2 min)

kaj bo še kakšna nagrada al je to vse? prvič 10.000 k pol pa nič več??

hunter1: pojma nimam ... jst teh dirk u dvorani nism spilu ... jst sm spilu neke druge, k loh zbiras proge, lahko drikas s kroserji lahko z gokarti, avtomobili itd.

Sm sou pa sam eno dirko zmagu dubu 10.000 pol pa vec nism sou ... bom pa probu k me zanima
WW 3

uuu teh pa splčoh se nisem nasu.... sam kaj ko sem zdej v lj (od cimra comp) pa ne morem igrat :( Bom našu še te dirke!! lahko kdo da slikico kje se nahajajo? al je pokalček zraven? kot pri dvoranskih?

Ne ni pokalcka zracn, zravn je tista starstna kockasta crnobela zastavica ... nahajajo se pa pri tvoji trgovini z avtomobili (ko jo pac kupis) oz v neposredni blizini tvoje garaze v san fierru ... samo se te dirke pojavijo k te poklice dolocena oseba in ti pove kje kdaj kako :D
WW 3

No zdj pa mislm da bo delal ... moj vozni parkec ... drag ampak se splaca :D

in se nitro ...

WW 3

krivec ::

Hudooo >:D >:D . hja bi kar reku da ni blo poceni. :D :D sam vseeno je pa hudoo!!
Bite my shiney metal ass !

He he ... tole so se dobr spomnli ... k nrdis izpit za letalo, se lahko furas z avionom, pa da ti ni treba pristajat se lahko nad ciljem vrzes s padalom hehe ... zakon ... :))
WW 3

DominusSLO ::

Poslušajte bartmana, ne bom pa povedal zakaj >:D

Nejc Pintar ::

Meni so isto všeč Pimp misije
Lahko je biti prvi, če si edini!

Nejc Pintar ::

Prej mi je napisalo da lahko naredim svoj gang, zanima me kako in kje?
Lahko je biti prvi, če si edini!

A to kar vi govorite se da vse že v prvem mestu ? No razn usual stuff like taxi... Mislim pimp, gang , etc?:\

roli ::

Prej mi je napisalo da lahko naredim svoj gang, zanima me kako in kje?

To tudi mene zanima!
http://www.r00li.com

gamer ::

ma kdo kšno rešitev za staln BOSD zart nvmcp.sys? k se mi sploh ne da igrat k se mi usuje na usake 10-30 minut

Paramedic ::

Ja, a ne pomaga, če daš nove driverje za zvočno gor?

Koliko potnikov moraš s taxijem pobrat, da dobiš kak powerup na koncu. Z gasilci sem naredu, tako da sem zdej ognjeodporen. Sam taxi je tud lahek, pa me zanima.
End transmission.

Z gasilci sem naredu, tako da sem zdej ognjeodporen.

Kolikokrat si naredil po 12 misij? Ali dobiš že to po prvi rundi?

Paramedic: ognje odporen??? 8-O

N I C O ::

Špil normalno inštaliram, ko ga zaženem, pa se mi naenkrat pojavi le črn zaslon(nič se ne vidi). V ozadju se sliši zvok. Ali je mogoče problem v driverjih al kje drugje?
N I C O

Okey, danes sem celo nekje dobil avtek od pimpa in moram reči da v tem poslu zares je denar. Moram še vse ostalo sprobat, razn caba, kr tam pa premalo dobim. Prav tak morm rečt da nimam pojma o konjskih stavah, saj sn ves gnar ki sem ga imel (1000 :( ) zapravil. No, jutri je nov dan. Btw, sem na 8,99% svojih misij... Kje pa ste vi? :)

Kje najdem pimpa ? Sem še v prvem mestu

Jao.... naj ti en sliko prlima... tak zgleda ko hrošč, le da je odprt. :))

jurre ::

Mr|ce
sem pri 26,74%

AndrejS
ali ga uzames enmu drugmu, ponavadi pa je parking za bencinsko

Povejte še mesto, da si lahko predstavljam, kaj vse morm naret v katerem oz. kolko stvari naj že v prvem mestu naredim. Glede na to da sn svojga tipa že mišićasto razvil do konca. Sexipilnost je bolj na 2/8 , tista Samina (ali whatever) za tek in kolo je na 1/2 , health je tudi okol 1/2.

Imam pa eno vprašanje... a obstaja zemljevid (vsaj za prvo mesto) kjer je vse narisano?? Od weapons do stunds , etc. Bi bilo zelo priporočno, glede na to da smo že VC končali eni z 70% , pa to samo zato ker smo naredili misije do konca. :)
««
9 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024447 (476) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390458779 (25395) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69250954 (15557) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815727 (4164) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508680 (6958) roli

Več podobnih tem