Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Myth ::
V bistvu če si mel kode, kot jih imaš zdaj, si imel da lahko preskočiš misijo. Bzw... nikol nisn maral kod v igrah ki so mi že itak bile super. Samo za razvedrilo ko sem jo enkrat že končal.

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

hunter01 ::
No sej je nisem pustu da zgori. Sem probaval se in se in mi je uspelo da ni freezenlo vendar sem moral biti zeeeeeeeelo hiter (se dvakrat mi je zamrznlo po mojem postu). No sedaj pa ze dejtam na muč, sam ta pička je malo čudna!! Na pici ji je zakon, ko jo pa peljem v restavracijo se pa kr nekaj pritožuje. Aha ko sem ji htel dat rože sem namesto Tab pritisnil LMB in sem jo udaril z rožami, ja pa takoj spizdla, kao konc dejta pa še policaji so me lovili
(dobro da sem prej shranu!!!)
LP

LP

SebaR ::
Aha ko sem ji htel dat rože sem namesto Tab pritisnil LMB in sem jo udaril z rožami, ja pa takoj spizdla, kao konc dejta pa še policaji so me lovili

LOOOL :D

LOOOL :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

BaRtMaN ::
Men tista misija ni delala problemov, sem jo v prvo naredil. Bolj jebeno mi je blo to, da se Tommy ni mogel premikati, ko je streljal s kakšno bolj orng zadevo.
V San Andreasu pa se mi zdijo komande mal zmedene. Moram se še navadit, nenazadnj sem šele danes prvič igral.
V San Andreasu pa se mi zdijo komande mal zmedene. Moram se še navadit, nenazadnj sem šele danes prvič igral.

[-=Jaka=-] ::
Ok, par vprasanj, kako tocno nastimas da ti mp3 spila v spilu ... hocm vedt kam skopiras svoje mp3je, cimbolj natancno ... drugo vprasanje, kje za vraga roze kupt ? Se zadnje vprasanje ... je ze kdo obrnu misijo pr Zerotu ... k mors en kurcev avionck upravlat (na daljinsko) pa ene avte zbomnadirat ... spominja me na helikoptercek iz vice cityija k mi je vse zivce pozru ...
Aja pa prej je nekdo reku da je bol da zensko ustrelis k skos pizdi, use pizdijo, vsaj do zdej so lol ... mam ze 3 ...

Aja pa prej je nekdo reku da je bol da zensko ustrelis k skos pizdi, use pizdijo, vsaj do zdej so lol ... mam ze 3 ...

WW 3

dxx ::
Bo ta stvar men delala na GeForce 2 MX?
Men dela na 3200+ 512MB DDR400 GF2MX 64MB SDR, sicer vse na low ampak ql.

Tero ::
Kak naredit tole miisjo?
Vedno se lepo vozim poleg vlaka, ampak oni jih nikol ne trofi pol pa sem ker jaz kriv

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

TylerDurden ::
jst tudi travmiram zaradi te misije, sem pa pogruntal, da moraš vozit po skrajni desni strani desne proge. V mislih sem imel tudi, da bi skočil na vlak in vzel zadevo v svoje roke
QRC, ker morem potem vsakič it nazaj do birdya pa potem na station pa potem jov na novo.

Let\'s make some soap ...

Tale misija ni tok tezka ... ne cist ob vlaku vozt ce ne nebo model nic zadel, vozi malo bolj desno ob vlaku ... men jih je ratal pobit se predn zavijes na un hribcek ... gre, samo vaja ...
WW 3

A mi lahko kdo razloži kak dobiš kaki keš na začetku? ne mislim taxija furat do neskončnosti.

DominusSLO ::
jaoooo kaki gangster si mi ti ;)))))
imaš pištolo-opcije:
1 ropaš trgovine...
2 ubijaš folk po cesti in pobiraš njihov denar
3 staviš na konje( se da dobit ful keša)
4 delaš misije(je ql, ker se naučiš nove stvari in širiš ozemlje...)
LP
imaš pištolo-opcije:
1 ropaš trgovine...
2 ubijaš folk po cesti in pobiraš njihov denar
3 staviš na konje( se da dobit ful keša)

4 delaš misije(je ql, ker se naučiš nove stvari in širiš ozemlje...)
LP

darh ::
eehm... kako točno pa oropaš štacuno... meni je ni ratalo...
Excuses are useless! Results are priceless!

mtosev ::
Zdaj pa je meni celi PC med igro zmrzno in ko ponovno pridem v Windows vidim to:
Sistem:
ASUS P4C800-E Deluxe
P4 3.2E 1 MB Prescott
Sapphire X800 XT PE
2x 512 RAMa
Hitachi 160 GB SATA
Catalyst 5.5
Kaj je to?
Sistem:
ASUS P4C800-E Deluxe
P4 3.2E 1 MB Prescott
Sapphire X800 XT PE
2x 512 RAMa
Hitachi 160 GB SATA
Catalyst 5.5
Kaj je to?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jurre ::
[-=Jaka=-]
mp3je skopiras v mapo C:\Documents and Settings\user\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks\
zalaufas gta, gres v options, audio options, user track options in potem kliknes scan user tracks. Ko to naredi gres igrat in more delat.
----
Tista misija z vlakom mi je bila lahka, ne vem pa tudi kje dobis tist avto za ropat in katere trgovine (hise?) lahko ropas?
mp3je skopiras v mapo C:\Documents and Settings\user\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks\
zalaufas gta, gres v options, audio options, user track options in potem kliknes scan user tracks. Ko to naredi gres igrat in more delat.
----
Tista misija z vlakom mi je bila lahka, ne vem pa tudi kje dobis tist avto za ropat in katere trgovine (hise?) lahko ropas?

jurre: hwala sm ze ugotovil ... :) po nakljucju :) mene tud zanima kako se ropa trgovine, pr vice cityju je blo tko da si s pistolo nameru v prodajalca in tok casa kokr si meru se ti je dnar prstevu .... kje stavis na konje ? Pa mene tud zanima kako se oropa stanovanje z unim kamionckom ... ceprow dnarja ne rabm ... mam trenutno nek cez $ 90.000 z misijami

WW 3

Pri začetnih misijah dobiš bore malo, še zdaj dobivam samo Respect +
Folk bzw ubijat mi ni.... štacune oropat? how? in kje pri pm staviš na konje? kaj šele kje dobiš tisti fuking wan za ropanje, da?
hvala za odgovore

AndrejS ::
Nisem še probal ropat hiše, samo tam je bilo kao rečeno da moreš kombi met za ropat. In mislim da pač kombi ukradeš na cesti, le najdit ga je treba. Pa ponoči lahko samo ropaš. Bom danes probal

mzidy ::
Ka miskte, da bi z originalom rešil moje probleme-resetiranje kar naenkrat???
Win sem nanovo naložil pa vseeno ne dela
Win sem nanovo naložil pa vseeno ne dela

kolega je tole nekje najdu ;)
ok its pretty easy but i found it by accident.first...have u done the stealing from uncle sam mission yet?u have to do that to be able to break in places.then u go to a row of apartments where you'l find a van and get in it and hit R3 then you'l be able to.If you cant find it then PM me and ill get u a pic of where it is on the map......Hope this helps.
ok its pretty easy but i found it by accident.first...have u done the stealing from uncle sam mission yet?u have to do that to be able to break in places.then u go to a row of apartments where you'l find a van and get in it and hit R3 then you'l be able to.If you cant find it then PM me and ill get u a pic of where it is on the map......Hope this helps.

Bramac ^^ ::
Aaaaaaaaaaaaaaaa znoru bom. V meniju sm hotu dat load je pa miška dala na delete pa nism vidu. Pol pa potrdim mi pa vse zbriše
Sj mam še en drug save file sam tist je že doooooost nazaj 
Jst vem kje lohk stavs na konje pa kje je un kombi. Bom dal pol skrinšote.

Jst vem kje lohk stavs na konje pa kje je un kombi. Bom dal pol skrinšote.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()

mtosev ::
Mene zanima, če mi bo igra delovala na Celeronu 2 GHz, 256 rama, radeon 9000!!!
Rabila bi.
Rabila bi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

mtosev: poskusi naložiti zadnje 5.6 catalyste od ATi ;)

Jan987 ::
no k je blo tolk govora o zaščiti! Igra se je kuj po izdaji že dala downloadat(nelegalno ampak se je) !!!

Imenuje se? Jaz sn mel neko 600 nekaj časa. Btw, kak dugo mors se furat okol da ti driving skills gredo počasi gor? Po koliko kilometrov (časa??) se morš furat??
aja... pa kak si lahko mapo takoj priklicem v igrici? pa tisti seznam slikic kak skinem?

aja... pa kak si lahko mapo takoj priklicem v igrici? pa tisti seznam slikic kak skinem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

kiFni ::
rože so na pokopališču v gorah blizu tvojega letališča, med drugim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kiFni ()

to mene tudi zanima :S
Sicer sem pa zdajle našel zlo profitno stvar. Za gasilca kr pošetno plačujejo, sem si v 12 misijah (na koncu so po trije avti) nabral prek 48k
to mene tudi zanima :S
Sicer sem pa zdajle našel zlo profitno stvar. Za gasilca kr pošetno plačujejo, sem si v 12 misijah (na koncu so po trije avti) nabral prek 48k

Jaz pa sem tisti gasilski aparat spizdo iz hamburgerbifeja pa sn ubijal ljudi s tem. Ahaha... še polcaje sem zadušo z njim... nakar sn raje nehal... samo je pa vsaj blo smešno... ko se začnejo pune dušit... 
mogoče bo pa počasi moja dark side ven prišla... mwahaha, I'm ewil.

mogoče bo pa počasi moja dark side ven prišla... mwahaha, I'm ewil.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

Eh, sprej uporabljam za grafite. Btw, je že kdo vseh 100 pobarval?

Kami ::
Imenuje se? Jaz sn mel neko 600 nekaj časa. Btw, kak dugo mors se furat okol da ti driving skills gredo počasi gor? Po koliko kilometrov (časa??) se morš furat??
Ne gre na čas oz. kilometre. Gre na to kake 'finte' delaš. Če avto prehitiš zelo hitro in lepo dobiš dodatne skillse al pa če npr. se peleš z kakega hriba zelo hitro in se ne prevržeš.
Za motor pa enako če gori ostaneš al pa če se voziš dolgo po zadnji koli.

marnit ::

In zakaj se je sploh to naredilo
preveč maščobe?

preveč maščobe?

strictom ::
Pa ne v Cluckin' cheese al kaj je jest pa bo ane

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mrice: motor se imenuje NRG 500 se mi zdi ... kar se pa skilov tice, dlje vozis vec skilla bos meu ... ne glede na to al delas kake cake al ne ... men se je 2x skill povecu pr motorju k sm eno misijo delu - sm mogu iz enga mesta v druzga po avtocesti ...
WW 3

Paramedic ::
Kak se v klubu pleše, pa z avtom bounca, ker če pritiskam w,a,s,d se nič ne dogaja?!
End transmission.

Paramedic misliš Lowraiderja? Numpad 8,4,6,2.

Avto buncaš gor z dvojko (2) pa ne numerični ampak nad tipkovnico. Za ostalo ne vem, ker še nimam drugačne hidravlike.
Aha... se bom mogo dugo furat... kr mam zdaj menda 3 mm driving skilla.
btw, tisto ko bruhas... ce prevec pojes... jaz recimo 5 x2dolarja(whatever) in mam dovolj. Kaj več pa že bruhaš... štej kolkokrat kupiš, pa boš ugotovo.
pa kak je z zdravjem? ne mislim za vsako pizdarijo v lokal hodit žret, da bom zdravje dobo?!??!

Paramedic ::
Aja, zato nism pogruntu, ker na prenosniku ni posebej numpada, moram Fn držat, da so potem nekatere tipke iz znakovnega dela tipkovnice potem numpad.

End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 PC (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 149054 (1955) | oo7 |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 477140 (43756) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 52849 (17452) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15854 (4291) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 9200 (7478) | roli |