Forum » Šola » Esej: medčloveški odnosi literarnih oseb v romanih ulikses, preobrazba, combray in sto let samote
Esej: medčloveški odnosi literarnih oseb v romanih ulikses, preobrazba, combray in sto let samote
ferdo ::
Zanima me. Če je kdo od vas tukaj, že imel to temo za naslov eseja in kaj se vse spomnite?
In drug esej:
kaj nam sporočajo novele od preglja do kosmača
-opisi oseb
-razne ideje in teme
-motivi
Problem:
ta dva eseja ima moj brat za naredit do torka, in bi rad malo podebatiral tukaj, s kom, ki nekaj ve o tem..
Sheranje informacij
In drug esej:
kaj nam sporočajo novele od preglja do kosmača
-opisi oseb
-razne ideje in teme
-motivi
Problem:
ta dva eseja ima moj brat za naredit do torka, in bi rad malo podebatiral tukaj, s kom, ki nekaj ve o tem..
Sheranje informacij
- polepsalo: OwcA ()
Myth ::
A lahko samo nekaj uganem? Niti ene knjige nisi prebral, a ne?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
OwcA ::
To ni zelo prspektiven pristop k stvari. Če nam daš par kosti za glodat se bomo že skregali, takole na suho, bo pa vsakemu najprej na pamet padlo: "pojdi brat spremna besedila!". Žal.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Myth ::
Če bi ti jaz hotel kakorkoli pomagat, bi moral it vse knjige brat. Pa nimam ne časa, ne volje. Je pa težko debatirat o tem, če daš samo vprašanja in nič dejstev ali česa.
Jaz priporočam da si prebere vsaj obnove. Pa tisto knjigo si naj nabavi Slovenščina na maturi ali kak je že. Maš not vse lepo razloženo, od motivov pa to.
Jaz priporočam da si prebere vsaj obnove. Pa tisto knjigo si naj nabavi Slovenščina na maturi ali kak je že. Maš not vse lepo razloženo, od motivov pa to.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
hruske ::
Star čebelji pregovor pravi "Brez dela ni jela".
Torej naj gre tvoj brat kaj delat, da nam bo lahko dal kako kost za glodat.
Ane.
Kar se pa tiste knjige "Književnost na maturi" tiče, pa si najdi izdajo 2006, če že obstaja, ker tam notri je bilo toliko napak, sploh pomenskih, da je JOJ.
JOJ KOT TA TVOJ S CAPS LOCK PISANI NASLOV.
Samo v vednost.
Torej naj gre tvoj brat kaj delat, da nam bo lahko dal kako kost za glodat.
Ane.
Kar se pa tiste knjige "Književnost na maturi" tiče, pa si najdi izdajo 2006, če že obstaja, ker tam notri je bilo toliko napak, sploh pomenskih, da je JOJ.
JOJ KOT TA TVOJ S CAPS LOCK PISANI NASLOV.
Samo v vednost.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
ferdo ::
je bral in še bere, o tem, kaj ga zanima, bo napisal.
Jaz sem samo upal, da kdo tukaj pozna omenjeno v naslovu teme, in da to pove, ter s svojim znanjem raspolaga za diskusijo.. nič drugega, za specifična vprašanja je pa logično da rabite glas tistega, ki ga to zanima.
Sigurno pa boste tisti, ki želite, dobili kost za glodat, ker eseja še nista končana.
LP
Jaz sem samo upal, da kdo tukaj pozna omenjeno v naslovu teme, in da to pove, ter s svojim znanjem raspolaga za diskusijo.. nič drugega, za specifična vprašanja je pa logično da rabite glas tistega, ki ga to zanima.
Sigurno pa boste tisti, ki želite, dobili kost za glodat, ker eseja še nista končana.
LP
OwcA ::
Sam sem prebral vse razen Sto let samote, s tem, da sem Iskanje izgubljenega časa celo, torej s svojim znanjem razpolagam za diskusijo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alamut, Krasni novi svet - Matura 2003 SLO (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Šola | 34787 (14744) | Machete |
» | Zakaj se večina maturantov najbolj boji slovenščine ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 27003 (20928) | m0LN4r |
» | Eseji v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 9868 (8749) | [D]emon |
» | Zandja naloga pri prvi poli poklicne mature v slovenščini.Oddelek: Šola | 2625 (2245) | Velki |
» | Matura 2007Oddelek: Šola | 4442 (3308) | t3hn0 |