Forum » Programska oprema » Europlus+ Reward interaktivni tečaj angleščine
Europlus+ Reward interaktivni tečaj angleščine
simnov ::
Ta program mi je pred daljnimi leti odlično delal na win 98.Sedaj ga po dolgem času mislim
inštalirat na xp-je pa se ga neda na internetu se imskal kakšen patch za xp pa nič.Kaj
pa naj zdaj naredim pa vi povejte.
Lp.
inštalirat na xp-je pa se ga neda na internetu se imskal kakšen patch za xp pa nič.Kaj
pa naj zdaj naredim pa vi povejte.
Lp.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Gwanaroth ::
Če ga tako krvavo potrebuješ, inštaliraj še Win98 [dualboot] ter pod njimi laufaj željeni program.
edit: lahko se tudi malo poigraš z VMWARE.
edit: lahko se tudi malo poigraš z VMWARE.
Lights often keep secret hypnosis..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gwanaroth ()
Uros!no ::
Ne želim odpirat nove teme, da forum ostane čim bolj pregleden, zato bom kar tukaj vprašal. Kakšno je vaše mnenje za jezikovne tečaje, ki se izvajajo v raznih jezikovnih šolah. Gledam tale tečaj angleščine, pa ne vem, kako se naj odločim glede velikosti skupine. Ima mogoče kakšen boljši predlog za učenje angleščine ali pa kakšno zelo dobro jezikovno šolo,v kateri ima že izkušne?
Mail ni mišljen kot reklama. Če admin ali kdo drug na forumu smatra, da je to reklama, lahko prispevek izbriše.
V vseh temah, ki si do sedaj sodeloval si naklikal en kup ">rank me higher< /a> linkov.
Seveda, ni mišljeno kot reklama. Niti približno.
Za začetek ti priporočam tečaj slovenščine.
Meizu ::
Ena napačno postavljena vejica v mojem primeru se ne more primerjati s tvojim kiksom že v prvem stavku.
Prosim, ne vleci me za jezik.
Kateri, kaj?
Za začetek preberi: Ustrezna uporaba oziralnih zaimkov ki/kateri in http://www2.arnes.si/~lmarus/suss/arhiv...
Jst mam en komp v hiši, kateri se odlično počuti v že skoraj 10let starem ohišju.
Kateri, kaj?
Za začetek preberi: Ustrezna uporaba oziralnih zaimkov ki/kateri in http://www2.arnes.si/~lmarus/suss/arhiv...
V vseh temah, ki si do sedaj sodeloval si naklikal en kup ">rank me higher< /a> linkov.
Prosim, ne delaj se neumnega.
Edit: Predvidevam, da si kar z neke stare teme pobral tale moj citat, ter ga skritiziral. In ja, preden se ga lotiš kritizirat, vsaj sam preberi linke, ki si mi jih nalimal z namenom, da jih jaz preberem. V tem primeru "kateri" ni napak, je zastarela raba, ampak še vedno slovnično korektna in po pravilih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Slovenska slovnica o rabi oziralnih zaimkov kateri in ki pove naslednje: ki lahko uporabljamo v vseh sklonih, kateri pa načeloma le:
- v zvezi s predlogi (Človek, o katerem sem ti govorila ...),
- za pomen tisti, ki (Kateri hočejo kaj vedeti, se morajo učiti),
- za izražanje svojilnosti/pripadnosti v rodilniku (Odbor, katerega naloge so znane),
- za izogibanje nejasnostim, dvoumnostim (Mati mojega prijatelja, kateri je zdaj v Kopru (če rečemo mati mojega prijatelja, ki je zdaj v Kopru, ni nujno jasno, na koga se ki nanaša -- na mater ali na prijatelja); To je tisti, kateremu je vse zaupal).
Ker je slovenščina živ jezik ti ga morda uspe spremeniti. Za zdaj pametuješ v prazno.
Ne pričakuj odgovora, če se ponovno vklopi tvoj obrambni mehanizem.
- v zvezi s predlogi (Človek, o katerem sem ti govorila ...),
- za pomen tisti, ki (Kateri hočejo kaj vedeti, se morajo učiti),
- za izražanje svojilnosti/pripadnosti v rodilniku (Odbor, katerega naloge so znane),
- za izogibanje nejasnostim, dvoumnostim (Mati mojega prijatelja, kateri je zdaj v Kopru (če rečemo mati mojega prijatelja, ki je zdaj v Kopru, ni nujno jasno, na koga se ki nanaša -- na mater ali na prijatelja); To je tisti, kateremu je vse zaupal).
Ker je slovenščina živ jezik ti ga morda uspe spremeniti. Za zdaj pametuješ v prazno.
Ne pričakuj odgovora, če se ponovno vklopi tvoj obrambni mehanizem.
Stari, failaš na mrtvo. Sicer je pa to OT in nasploh imaš bedne - zanimivo da me kritiziraš, medtem, ko svojega faila, ki sem ti ga citiral tam gor pa povohaš ne. Če misliš da si perfekten, potem bodi raje tiho, ker si tam gor žal dokazal svoje. Sploh ne vem, zakaj se oglašaš po takih temah.
Pa moram rečt, da se ti da s takšnimi stvarmi ubadat. Ker meni dol visi za moje napake, ti si pa očitno perfekcionist in druge jebeš u glavo da naj se grejo učit slovenščino medtem, ko sam narediš enega najbolj očitnih failov, bi se jaz na tvojem mestu malce zamislil.
Pa moram rečt, da se ti da s takšnimi stvarmi ubadat. Ker meni dol visi za moje napake, ti si pa očitno perfekcionist in druge jebeš u glavo da naj se grejo učit slovenščino medtem, ko sam narediš enega najbolj očitnih failov, bi se jaz na tvojem mestu malce zamislil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
@Meizu
Kdo "koga jebe v glavo"?
Opozoril sem ga na slovenščino ker je obudil 7 let staro temo z namenom oglaševanja(spamanja linkov) svoje strani pod pretvezo povpraševanja o tečajih tujega jezika.
In ti se v naglici nabiranja postov zapičiš še v mojega. Sprejmem z nasmehom, ni problema. Še zmeraj ti ni dovolj.
Ironično je, da ti prekopiram pravilo, ki se nanaša na tvoj in moj post. Drezaš naprej.
Popolnoma je vseeno kako kdo piše na tech forumu, dokler je razumljivo.
Postane pa moteče, če nekdo išče imaginarne napake, ki jih ni.
@x800xt
Kdo "koga jebe v glavo"?
Opozoril sem ga na slovenščino ker je obudil 7 let staro temo z namenom oglaševanja(spamanja linkov) svoje strani pod pretvezo povpraševanja o tečajih tujega jezika.
In ti se v naglici nabiranja postov zapičiš še v mojega. Sprejmem z nasmehom, ni problema. Še zmeraj ti ni dovolj.
Ironično je, da ti prekopiram pravilo, ki se nanaša na tvoj in moj post. Drezaš naprej.
Popolnoma je vseeno kako kdo piše na tech forumu, dokler je razumljivo.
Postane pa moteče, če nekdo išče imaginarne napake, ki jih ni.
@x800xt
Dol mi visi na nabiranje postov. A me bo kdo plačal, če jih naberem 10k?
Jst sm te pa sam opozoril, da ne govori drugim, naj se udeležijo tečaja slovenščine, če pa niti sam ne poznaš pravil (lahko da jih, sam praksa ti kaže drugače).
Ubistvu si ti tisti, ki je drezal naprej. Resnično se ti pa mora dat iskat neko mojo napako v stavku iz neke četrte teme, sam da si me lahko zahakljal. No, kaj pa čmo, eni ste pa vztrajni :)
Jst sm te pa sam opozoril, da ne govori drugim, naj se udeležijo tečaja slovenščine, če pa niti sam ne poznaš pravil (lahko da jih, sam praksa ti kaže drugače).
Ubistvu si ti tisti, ki je drezal naprej. Resnično se ti pa mora dat iskat neko mojo napako v stavku iz neke četrte teme, sam da si me lahko zahakljal. No, kaj pa čmo, eni ste pa vztrajni :)
Še zadnjič.
Možno, da je kje napaka. Ampak stavek o katerem ti pišeš je slovnično povsem pravilen.
Preberi si uporabo oziralnih zaimkov.
Brez skrbi, Google je poiskal namesto mene.
Možno, da je kje napaka. Ampak stavek o katerem ti pišeš je slovnično povsem pravilen.
Preberi si uporabo oziralnih zaimkov.
Brez skrbi, Google je poiskal namesto mene.
Dokler se tu ne javi nekdo, ki je podkovan v slovnici ali je slavist sam, ne verjamem, da je tisti tvoj, z moje strani citiran stavek, pravilen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ženske oblike slovanskih priimkovOddelek: Loža | 3834 (2731) | Shegevara |
» | Števniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 50666 (48415) | Malajlo |
» | sončev sistemOddelek: Znanost in tehnologija | 2682 (2349) | Thomas |
» | Slovnica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8555 (6928) | Thomas |