Forum » Programiranje » Zajebtel & podobni
Zajebtel & podobni
TaylorXxX ::
Zanima me ce je ze kdo naredu kaj podobnega kot je zajebtel ker zajebtel ni vec dostopen ok whatever pa me zanima ce kdo pozna kaj podobnega kr bi full rad s5 jebo folk v glavo :o ker se polek rolas od smeha... Ker se ovi tudi rola od smeha ( eni pa to pune resno vzamejo ) :d žau... Ampak je legnda morm priznat... Prizna se kdo?
- zaklenilo: OwcA ()
kuglvinkl ::
Kaj je to za en zmazek? Lahko še nam, ki smo iz Mlečne ceste poveš zakaj se gre?
Your focus determines your reallity
TaylorXxX ::
haha ! Zajebtel ti je the ultimate tool of the pain in the ass crank caller Za zajebavanje prek neta kaj ti zaspila dolocen del mp3-ja pa tak simpl je za uporabo :D sam generila gumbke paj jih pol klikas pa se ti playa sound kaj si pac napisal fram-e od fajla v en fajl pa captation al kak se ze napise gumbka pa je to to ... super zadeva :D se source code se je dalo dobit ..... ...... ...... clovek je biu tak ql da je se zvokovne pakete delal " Jebo ti koin majko " .... " Jel ti znas ko je šef policije u bjelovaru? " .... " Moooj Brat! "
OwcA ::
Zate verjetno škoda, da sem se trudil z dešifriranjem, ampak si na napačnem forumu za take programe.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46537 (12221) | cortez |
» | Windows švicarski sir z luknjo GDI32 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11543 (9096) | denial |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4633 (3653) | cbelica |
» | kaj vas spravi v smeh/krohotOddelek: Loža | 2791 (2037) | Roadkill |
⊘ | Se smejite, ko se nekdo ponesreči? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5498 (4165) | BigWhale |