Forum » Igre » CS
CS
Binji ::
Gh0st: hehe, ne se sekirat..poznam tipa ku je na 56k modemu na uk2 boljsi od anglezev na ADSLju
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
fictionel ::
kolk ma pa potem pinga?
jst mam isdn pa se na slo servrjih giblje okol 90-120 ms
pa je čist kewl igrt!!!
jst mam isdn pa se na slo servrjih giblje okol 90-120 ms
pa je čist kewl igrt!!!
na tujih okoli 260
Aja, HeMan in ostali ki jim ne dela demo. Prkljucte se na 213.232.110.23:27055 , pocakte da zlouda spritese pa bo delalo.
Aja, HeMan in ostali ki jim ne dela demo. Prkljucte se na 213.232.110.23:27055 , pocakte da zlouda spritese pa bo delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Binji ()
HeMan ::
Ja men se zacne connectat pa kr loada pa nc ne zloada. Sej je vseeno. Mene sam zanima zakaj ti v tujini igras in ne v sloveniji? Mislim kle so bolsi pingi, pa domac folk. A so tam tok bolsi da rad igras z dobrimi da imas izziv, al kako? Pa tud cudn se mi zdi da na serverju k je dust and asssault only igras, ker to sta 2 enostranski mapi, kjer vecinoma samo eni zmagujejo in kempajo. V assault vedno samo Tji kempajo ker druge in je brez veze, dust se se da nekak igrat na publicu, sam ponavad tud vedno terorji najebejo. Sam firbec me matra
Mah dobri igralci so tko tam kot tle. Zakaj igram bolj v tujini pa nit ne vem.. Verjetno se folk manj sekira ce igras boljse kot oni al kaj pa vem..sm se tako navadu. Sej igram tud na serverjih z vec mapami sam te 2 sta mi med najboljsimi. In ce so dobri igralci verjemi da kempanje ni vec problem
Drgac pa more zloudat..mni je v 10min vse kar sm rabu za spilat.
Drgac pa more zloudat..mni je v 10min vse kar sm rabu za spilat.
McKinda ::
Binji & Jst ponavad skupi igrava na tujih serverjih, večinoma angleških, kje je ping do 120, razn kšn UK2.NET, kjer začnejo serverji pošteno lagirat k se nagnete ene 8 vs 8 folka gor .UK2.net serverji so res večina u k...., sam včasih prov paše uletet na Assault , pa jit u CT forces pa ti garantiram, da če uletim js pa še 4-je tlele iz foruma pa nardimo šale, šege in navade
Pa drgač majo UK2 tut neki serverju k majo 10 default maps ...tist mene bolj mika
Na SLO se pa občasno prkažem, ampak res res zlo poredko...kot je povedu Binji..tako sva se navadla...kaj čem..
Drgač pa glih zdele tle ene obrazce izpolnjujem, da naš UK+SLO clan prjavm u UK ligo
Če se komu da nas lohka tut kdaj na server pride pogledat...Popstavlen je šele 3 dni, ampak je 24/7, tko da se rihta še marsikaj ampak statsi pa so že naloženi
IP : 217.79.108.247:27015
Če slučajno serverja ne boste zaznal al pa se mogl konektat, je iz nerazumljivega razloga ugasnen ...
Pa drgač majo UK2 tut neki serverju k majo 10 default maps ...tist mene bolj mika
Na SLO se pa občasno prkažem, ampak res res zlo poredko...kot je povedu Binji..tako sva se navadla...kaj čem..
Drgač pa glih zdele tle ene obrazce izpolnjujem, da naš UK+SLO clan prjavm u UK ligo
Če se komu da nas lohka tut kdaj na server pride pogledat...Popstavlen je šele 3 dni, ampak je 24/7, tko da se rihta še marsikaj ampak statsi pa so že naloženi
IP : 217.79.108.247:27015
Če slučajno serverja ne boste zaznal al pa se mogl konektat, je iz nerazumljivega razloga ugasnen ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McKinda ()
HeMan ::
Am ce ste slo uk klan, zakaj na slo CB ladderju ne sodelujete? Je ze bolj zamrla in ce ste zelo aktivni ste dobrodosli da bo cim vec fajtov in da pokazete kok ste dejansko dobri :P
McKinda ::
Jah...mogoče se bo pa dal kej zment...sam fora k pol vsi na SLO serverjih misljo, da se sam delajo angleže in pol nihče noče govort ANG razn nekaterih izjem....
Drgač pa bom predlagu leaderju SLO ledder, zakaj pa ne
Drgač pa bom predlagu leaderju SLO ledder, zakaj pa ne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 54697 (19230) | Bananovec |
» | Intel bo lovil goljufe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8359 (6225) | KoKi |
⊘ | CoD aimbotOddelek: Igre | 1958 (1718) | Matek |
» | kamperji pa cheaterji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4927 (4012) | speed machine |
» | Cs source cheat detect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9075 (7291) | NoUse4AName |