Forum » Omrežja in internet » Limited or no connectivity
Limited or no connectivity
marcuss ::
Mam problem ko sem kabel od routerja D-link 604 izklopu iz modema, se mi je po potem na ikoni pojavil nek trikotnik in napis limited or no connectivity. Mam SP2 na drugem racunalniku pa SP1, in na obeh dveh ne morm dostopat do interneta, medtem ko mreža deluje. Na googlu sem najdu velik naslovov s to temo, vendar še vedno stvar ne dela. Sumim da je problem v routerju, sam problem je k ga ne morm resetirat oziroma sploh ne morm pridt do njega v web brskalniku.
Kakšen predlog?
Kakšen predlog?
pitagora ::
v nastavitvah za povezavo local area conections, klikni properties in spodaj imas kljukico tam ne sem biti kljukice ,
pa je to to.
prva je notify me....
druga pa je tvjo problem glede limited or not...
pa je to to.
prva je notify me....
druga pa je tvjo problem glede limited or not...
lp pitagora
PaJo ::
To naredi takrat, kadar mrezna karta zazan neki konekt na mrezi ampak nima dodeljenega ip-ja. Resitev ti je nastavitev fixnega ip-ja za mrezo, recimo 192.168.0.2 in 192.168.0.3 za en in drug racunlnik. Potem tega msg-ja ne bo vec. Prej tega msg-gja nisi mel, ker ti je router dodeljeval preko DHCP-ja dinamicni ip.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
liquider ::
isti problem mam jst...
...sam niti ne morm dodelit statičnga naslova kompjutru, ker se sploh ne morm povezat z routerjem (192.168.0.1). Tut reset na ruterju ne pomaga...
Par dni prej mi je pa delal na SP2, pol sm pa formatiru...zdej mi pa na istmu OS ne dela več :)
...če lahko kdo pomaga, zdej mam namreč adsl spelan direkt v mojga compa in zdej fotr nima neta :)
aja, pa mogoče kdo ve, zakaj mi vedno k pridm v winse, zašteka za cca. 1.5 minute in mi dela vse razen interneta (povezava, firefox, msn, itd...)?
hvala...
-K
...sam niti ne morm dodelit statičnga naslova kompjutru, ker se sploh ne morm povezat z routerjem (192.168.0.1). Tut reset na ruterju ne pomaga...
Par dni prej mi je pa delal na SP2, pol sm pa formatiru...zdej mi pa na istmu OS ne dela več :)
...če lahko kdo pomaga, zdej mam namreč adsl spelan direkt v mojga compa in zdej fotr nima neta :)
aja, pa mogoče kdo ve, zakaj mi vedno k pridm v winse, zašteka za cca. 1.5 minute in mi dela vse razen interneta (povezava, firefox, msn, itd...)?
hvala...
-K
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340563 (41019) | ignats |
» | Nastavitve routerja Netgear WPN824Oddelek: Pomoč in nasveti | 3572 (3459) | pettri |
» | Linux based router na USBOddelek: Omrežja in internet | 2856 (2027) | Steinkauz |
» | crossover povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1944 (1851) | dope |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1880 (1452) | mte |