Forum » Loža » Iščejo se lastniki LCD monitorjev
Iščejo se lastniki LCD monitorjev
Myth ::
No, kot že naslov pove, iščem jaz tiste ki imate LCD monitorje. Ni važno kateri model, lahko je starejši ali novejši. Slednji so bolj iskani in zato tudi bi rad vaše mnenje o le-tem ki si ga lastite.
Zatorej, pišite mi ZS ali pa sem in vas bom jaz kontaktiral.
Če mi že pišete, bi vas prosil, da mi kar opišete LCD ki si ga lastite. Torej kateri model imate. In prosim, čimbolj objektivno se razpišite o njem, kako se vidijo filmi , kako je z igricami , a je dober za kakšne posebne programe (recimo 3d modelirji imajo ziher večje potrebe po bolših monitorjih ravno zaradi tega, da so odlični monitorji).
Če imate kakšno vprašanje, kar vprašajte.
Z vašo pomočjo bomo pomagali novim kupcem, da lahko vidijo kaj menijo drugi o LCD-jih ki jih bi radi kupili.
en Lep Pozdrav in Brez Zamere
Zatorej, pišite mi ZS ali pa sem in vas bom jaz kontaktiral.
Če mi že pišete, bi vas prosil, da mi kar opišete LCD ki si ga lastite. Torej kateri model imate. In prosim, čimbolj objektivno se razpišite o njem, kako se vidijo filmi , kako je z igricami , a je dober za kakšne posebne programe (recimo 3d modelirji imajo ziher večje potrebe po bolših monitorjih ravno zaradi tega, da so odlični monitorji).
Če imate kakšno vprašanje, kar vprašajte.
Z vašo pomočjo bomo pomagali novim kupcem, da lahko vidijo kaj menijo drugi o LCD-jih ki jih bi radi kupili.
en Lep Pozdrav in Brez Zamere
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Myth ::
Hmm... v temi predlogov se je kasneje nekdo znašel in rekel, da bi bilo dobro nek univerzalen test naredit.
No, pri LCD-jih , ki jih boste opisovali , bi to potekalo nekako takole:
-da sprobate v dva filma , recimo Krog 1 ali 2 in kakšno risanko kot je Ice Age ali Monster Co. , in nam povejte vaše mnenje glede barvitosti in tega
-da sprobate v kakšni prvo osebni streljačini , kot je FarCry ali Call of Duty ali Medal of Honor in kakšno kot je Nascar, NFSU ali pa kaj dirkajočega
-napravi slideshow z osnovnimi barvami na full screen ter povej, kako izgledajo barve, kako hitro se menja črna in bela v resnici, ...
- mrtvi piksli/garancija
- enakomernost osvetlitve
- dolžina kablov ter urejenost, USB hub, napajalnik, ... - > (kopirano iz Vaši predlogi)
če nimate nič od naštetega, vseeno sprobajte v igricah in filmih ter napišite katere so bile.
specifikacije nas ne zanimajo, bomo dali linke do uradnih strani proizvajalcev.
Tako da naprošam, prvo sem dajte mnenje ali pa meni pošljite ZS , da bomo lepo uredili in da bomo zares pomagali kupcem.
No, pri LCD-jih , ki jih boste opisovali , bi to potekalo nekako takole:
-da sprobate v dva filma , recimo Krog 1 ali 2 in kakšno risanko kot je Ice Age ali Monster Co. , in nam povejte vaše mnenje glede barvitosti in tega
-da sprobate v kakšni prvo osebni streljačini , kot je FarCry ali Call of Duty ali Medal of Honor in kakšno kot je Nascar, NFSU ali pa kaj dirkajočega
-napravi slideshow z osnovnimi barvami na full screen ter povej, kako izgledajo barve, kako hitro se menja črna in bela v resnici, ...
- mrtvi piksli/garancija
- enakomernost osvetlitve
- dolžina kablov ter urejenost, USB hub, napajalnik, ... - > (kopirano iz Vaši predlogi)
če nimate nič od naštetega, vseeno sprobajte v igricah in filmih ter napišite katere so bile.
specifikacije nas ne zanimajo, bomo dali linke do uradnih strani proizvajalcev.
Tako da naprošam, prvo sem dajte mnenje ali pa meni pošljite ZS , da bomo lepo uredili in da bomo zares pomagali kupcem.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
Stepni Volk ::
O LCD monitrojih že poteka debata:
zakaj je LCD bolj zdrav,
Vse o LCD od A-Ž,
...
Hočete kupit LCD, pa ne veste katerega? Preberite si mnenja o LCD-jih od njihovih lastnikov! - celo izpod vaše tipkovnice.
Zato zeklepam.
LP,
moderator
zakaj je LCD bolj zdrav,
Vse o LCD od A-Ž,
...
Hočete kupit LCD, pa ne veste katerega? Preberite si mnenja o LCD-jih od njihovih lastnikov! - celo izpod vaše tipkovnice.
Zato zeklepam.
LP,
moderator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 118773 (35760) | Kovalchuk |
» | najboljsi full HDTV (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 13469 (8827) | carot |
» | Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasveteOddelek: Kaj kupiti | 2351 (1760) | DrSergioDJ |
» | Katero plazmo, do 560K SITOddelek: Zvok in slika | 4547 (3816) | javaman |
» | V zadregi s nakupom monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1433 (1247) | Dead_Eye |