Forum » Strojna oprema » težave z micom..
težave z micom..
vertex ::
Lastim si slušalke Vivanco HM 40 ANC z mikrofonom.Imel sem plato K7S5A in po ventrilotu in drugih programih sem se loh pogovarju normalno.
Ampak od takrat naprej ko sem zamenjal plato(EPOX 8RDA+pro) se ne morem več.
Oz mi dela na vsake 5 min po 4 sekunde s tem da hrešči drugim k svina.V options sem že vse pogledal pa nič tazga najdev,tko da je pomoje kej iz zvočno narobe...
Ampak od takrat naprej ko sem zamenjal plato(EPOX 8RDA+pro) se ne morem več.
Oz mi dela na vsake 5 min po 4 sekunde s tem da hrešči drugim k svina.V options sem že vse pogledal pa nič tazga najdev,tko da je pomoje kej iz zvočno narobe...
iso2000 ::
Tudi jaz imam 8RDA+ (ni pro) in mi dela mikrofon odlično. Uporabljam Skype in nimam nobenih težav. Probaj zagnat čarovnika za konfiguracijo zvočnikov v nastavitvah od zvočne. Če to ne pomaga poizkusi odstranit in še enkrat namestit gonilnik za zvočno. Morda poizkusi kakšno drugo verzijo od tiste, ki jo imaš trenutno nameščeno. Jaz sem si enkrat, ko sem se igral z 5.1 tudi čisto zje**l nastavitve in mi je druga metoda rešila problem.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tako,odlocil sem se...zdaj pa rabim zadnje inf. in pomocOddelek: Kaj kupiti | 1971 (1198) | Fizikalko |
» | Dobra plata za amdOddelek: Kaj kupiti | 1420 (1168) | MEDENA |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1740 (1288) | Caligula |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31906 (18501) | Jaffa |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6128 (4863) | frenk |