Forum » Kaj kupiti » Kateri napajalnik ?
Kateri napajalnik ?
Mulh ::
Zanima me, kateri, kako močen napajalnik moram kupiti za v server z:
3 diski (3×120gb)
dual processor amd 2400+ in 2800+
2.5gb rama (1×1gb, 3× 512mb)
in ostalo kar je nujno
Sedaj pa ne vem, kako močen napajalnik da bo to držal up ?
Pa v rezervi naj bo še za kakšne disk
lp
3 diski (3×120gb)
dual processor amd 2400+ in 2800+
2.5gb rama (1×1gb, 3× 512mb)
in ostalo kar je nujno
Sedaj pa ne vem, kako močen napajalnik da bo to držal up ?
Pa v rezervi naj bo še za kakšne disk
lp
- spremenil: Mulh ()
SepoX ::
Če nisi še prodal unga Tagana 480, ga uporabi. Aja pa zment se morva, da ti une slike s tvojga diska prnesem enkrat. Pa račun še najd!
Tisto sem že vse prodal, že davnaj
Em, prodaš disk nazaj ? :P zdj pa kupujem diske... Jah kwa veš, nikol ne veš kdaj se ti vse obrne...
ZS
Ima kdo kakšno idejo ? Doma imam enega 350W ne vem kera firma, samo to mislim da bo premalo ?
lp
Em, prodaš disk nazaj ? :P zdj pa kupujem diske... Jah kwa veš, nikol ne veš kdaj se ti vse obrne...
ZS
Ima kdo kakšno idejo ? Doma imam enega 350W ne vem kera firma, samo to mislim da bo premalo ?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mulh ()
Sem tudi jaz že na to pomislil, sem ga že mel, samo ni mi bil všeč, samo saj tu ne bom nič navijal, namreč nikakor nisem mogel naviti čez 2500mhz 2500+ mobilca, z taganom pa brez problema..
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik kupiti??Oddelek: Kaj kupiti | 1933 (1361) | tilinho20 |
» | Ali disk crkuje? ali je kje drugje problemOddelek: Pomoč in nasveti | 792 (711) | mat11 |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29210 (17756) | LittleDevil |
» | TAGAN napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 1983 (1452) | cbelica |
» | Napajanje 156 watnega peltierjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1424 (1247) | Polde |