» »

problem z napajalnikom..

problem z napajalnikom..

Zvonko 123 ::

Zdravo. Imam naslednji problem: ko vtaknem napajalni kabel v vtičnico vrže ven elektriko v hiši. Par dni preden se je to pojavilo sem po izklopu v računalniku opazil zvok kot da bi nekaj prebijalo. Ali kdo ve kaj bi lahko bilo narobe in kaj bi lakko bil vzrok? Ali je možno da je zraven napajalnika šla še kakšna druga komponenta? Kaj se mi bolj splaca: peljat računalnik na servis ali kupit nov napajalnik? Hvala za odgovore.

MTm2H37rqt7B ::

Ce se ti zgodi da vrze ven varovalke ko samo vtaknes napajalni kabel ziher nekje prebije. Zdaj, ce je rac. v garanciji ga nesi na servis. Ce ne, si prvo sposodi kje kaksen drug napajalnik in sprobaj ce se ni skurilo se kaj drugega.

Azrael ::

Če boš se boš lotil popravila najprej vrži uč na samo vtičnico napajalnika in kable, ki peljejo elektriko v elektroniko, verjetno je tam kratek stik. Če pa imaš garancijo jo uporabi.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Zdravo. Imam še eno vprašanje. Namreč, kupil sem en nov poceni napajalnik (Mercury 400W), pa sem opazil da napetosti nihajo precej bolj kot pri starem (Be quiet 400W). Pri manjših obremenitvah 12V napetost niha za okrog 2%, ko pa zaženem kakšno igro pade za do 5%. Je to še normalno? Hvala.

zlabo ::

pa si pomeril z multimetrom?
senzorji na plošči so namreč sila nenatančni...

LP, zlabo

Ne, to nisem... A programi kot je Everest na vseh računalnikih kažejo take variacije?

Easx ::

Kva program kaze ni odvisno od programa temvec od senzorjev, ki so na plati... Le tem pa jaz ne zaupam kaj prevec...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen UPS za domočo rabo

Oddelek: Pomoč in nasveti
202803 (447) d0rK
»

Pomoč pri nakupu grafične (gamerji help!) :) (strani: 1 2 )

9410618 (8644) Kaj
»

Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
23629092 (13374) ender
»

Problem! Nerazumljivo nizki fps na high-end računalinku!

402083 (1093) The Player
»

Prime 95 in error

Oddelek: Navijanje
201319 (1129) krucymucy

Več podobnih tem