Forum » Loža » SMSi pri Mobitelu
SMSi pri Mobitelu
Milko ::
Zadnjih 5 dni se dogaja, da SMS sporocil ni mozno posiljat, ali jih naslovnik ne dobi, ali dobi 15 enakih. To se dogaja tko na narocniskem razmerju kt na mobiju. A kdo ve ce bojo to kmal porihta...mislim...mal dolg traja ze tole...5 dni. Mogoce ve kdo za kaksno napako gre?
Elemen_T ::
Mobitelov SMS server se je razsul.
Mobisux:
"Danes je v dopoldanskih urah prišlo do precejšnih motenj v delovanju sistema kratkih sporočil. Nekateri so dobivali podvojena sporočila, v popoldanskem času pa sporočil ni več možno pošiljati. Mobitelovi strokovnjaki težavo že odpravljajo."
Mobisux:
"Danes je v dopoldanskih urah prišlo do precejšnih motenj v delovanju sistema kratkih sporočil. Nekateri so dobivali podvojena sporočila, v popoldanskem času pa sporočil ni več možno pošiljati. Mobitelovi strokovnjaki težavo že odpravljajo."
MadMax ::
Meni so 3 dni zapored po 7x posiljali vremensko napoved...
Bliza se trenutek, ko bo treba presaltat na Si.Mobil.
Bliza se trenutek, ko bo treba presaltat na Si.Mobil.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Tomi ::
Meni pa vremenske sploh niso poslali..
Me res zanima, kdo ima tukaj prste vmes
Me res zanima, kdo ima tukaj prste vmes
metrodusa.blogspot.com
krucymucy ::
Kolikor je meni znano, so na mobitelu uvedli oz. skrajsali cas veljavnosti SMS-a !!! Ce ga naslovnik ne dobi v roku treh ur ga centrala skensla samodejno!!!
Ne bom pa trdil zagotovo!!!
Ne bom pa trdil zagotovo!!!
ahac ::
MadMax:
Bliza se trenutek, ko bo treba presaltat na Si.Mobil
Zakaj pa še nisi?
Bliza se trenutek, ko bo treba presaltat na Si.Mobil
Zakaj pa še nisi?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
MadMax ::
ahac: ker sem zamudil "pomlad"
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s SiMobilom in njihovim največjim 3G omrežjem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11329 (9044) | MrStein |
» | Si mobil in napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21063 (17649) | Mitja358 |
» | Pošiljanje SMS in klici v ZDA in KanadoOddelek: Mobilne tehnologije | 6658 (6027) | slitkx |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72553 (29148) | DJ Beat |
» | Free SMS na PINKPONK UKINJEN! [:'(]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3462 (2698) | njok |