Forum » Pomoč in nasveti » POMOČ! Virusi me napadajo
POMOČ! Virusi me napadajo
KIČO ::
a mi lahk gdo reče ker antivirus je najboljši zaradi tega ker mam adsl pa lowdam filme in igre dol i skus fasam kak virus mel sam pando 2005 pa nisam mel kode pa sam jo šu zbrisat zdaj sam jo šu spet probat naložit pa mi jo ne naloži zaradi nekih fajlom te fajle sam si zapisal i probal zbrisat in ne uspe mi jih zbrisat kak jih zbrisat i če mi gdo lahk pošlje kak link od kakega antivirusnega programa ter crack in kodo v naprej se zahvaljujem na pomoči.
Kičo
Kičo
KIČO ::
Najlepša hvala da ste mi poslali strani od antivirusnih programov sam nobeden mi pa še ni napisal kako zbrišem stare fajle od PANDE 2005 če jih čem zbrisat mi napiše da se uporabljajo in jih ni mogoče zbrisati ????????????????????????????
Hvala
Hvala
pviran3 ::
Poglej, če ti kakšen panda proces teče. To poglej v task menegerju
Če še vedno noče zbrisat pa pejt v regedit in vse kar sliši na ime panda pobriši
nato pojdi v mapo kjer si namestil pando in ga pobriši
Mislim, da bi potem moralo delat
Če še vedno noče zbrisat pa pejt v regedit in vse kar sliši na ime panda pobriši
nato pojdi v mapo kjer si namestil pando in ga pobriši
Mislim, da bi potem moralo delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650761 (8298) | Domini tm |
» | racunalnik mi zelo pocasi dela!!!!!!za popizditOddelek: Pomoč in nasveti | 4890 (4522) | bobby |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11788 (9151) | frikihamster |
» | Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9454 (7706) | fruti |
» | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 1939 (1543) | HerrBaron |