» »

Oz

Oz

dela ::

Gleda kdo to nanizanko? pon-čet okoli 22:30 HRT 2.Meni se zdi super zgodba in zaplet- zadeva je noro zanimiva.

Thomas ::

Ja, sem že gledal nekje na še enem bolj poznem kanalu, kakšno leto nazaj. Super je, res.

Alexius Heristalski ::

Oz je bil včasih na TVSLO. Falcon3y3, takrat ti ni bilo zanimivo?:)
Sicer pa je res v redu in sem redno gledal.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

NoUse4AName ::

Meni najboljša TV serija. Mojstrovina. Škoda da tega več ne snemajo.

flipflop ::

Jaz sem tudi gledal na SLO 1, ampak sem na žalost kar nekaj delov zamudil.

Ko je bil na naši nacionalki, sem menda gledal 10 min enega dela nekje na sredini sezone, pa se mi je zdelo bedno, saj nisem poznal zgodbe, karakterjev, itd.

Zdaj sem pa očitno mel dovolj dober timing, da me je zadeva pritegnila. Začel sem namreč gledati, ko je Beecher prišel v zapor.
To je precej na začetku, ali ne? A potem obstaja samo 1 sezona Oza?

Sicer pa je to prva nehumoristična serija, ki jo s takim užitkom gledam. 24, Nikita, Alias, CSI... vseh teh zadev sploh ne maram. Mogoče bi se moral v katero izmed teh serij (ali katero drugo) bolj poglobiti. Kaj mi priporočate? :D

Sezon je 6

uuuuu, noro! zakon!... kolk pa ma sezona delov? 24?

8 delov na sezono.

ok, sem malo poguglal o zadevi
4 sezona ima 15 delov- tako piše tukaj:
stran na www.tvtome.com

ugotovil sem pa, da sem začel serijo gledati nenamerno s prvim delom. :D

No, na HRTju se bo danes predvajal 3. del 2. sezone. Serijo so pa predvajali brez presledka med 1. in 2. sezono. Upam, da bodo tako nadaljevali in zadevo predvajali do konca.

Vikking ::

Jaz sem si pogledu celo nanizanko Oz in je res "da best". Le škoda da moj najljubši link Adebisi ni zdržal do konca!

HBO itak dela same dobre serije.

BigWhale ::

> HBO itak dela same dobre serije.

Ja, sploh Sex And The City ;>

Vikking, pššššššššššt!
nekateri še nismo gledali do konca, ne vsega povedat. :D
Hehe, Adebisi je meni tudi najljubši lik. Poleg Beecherja in Hilla. :)
Samo ne vem, kaj se vsi O`Reillyja tak bojijo. Jaz bi ga natolko ko pras*a. Je zadnič malo pokazalo, kak dela biceps curl. Ko ena baba :D

O`Reilly je zelo preprisan prasec. Vejo da če se mu zamerijo jih bo na nek način dobil nazaj. On vse v OZu okoli prsta suka.

No, to pa res. Se lepo vidi kaki dihur je. Najprej je z Adebisijem steklo dajal v hrano... čez par minut pa "hey, Nino" :D
Sam če bi vedli, da je tak, bi bil že zdavnaj mrtev. Zdaj ga je Shibetta jr. prvi malo pogruntal, se mi zdi. No, bomo vidli kaj bo. Komaj čakam na ponedeljek. :)
No v bistvu sm samo pokritiziral malo tisto sceno, ki O`Reillyja pokaže v telovadnici. Bi naj izpadel tam kao tough... pa je blo lih obratno... vsaj meni. Njemu bi mogli izdelat aluminjaste "uteži" :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dela ()

bogii ::

ja sam nekaj me zanima ...če je kdo gledal včeraj pa predvčerajšnjim...k nism gledou?

jaz gledam vsak dan... edino predvčerajšnim sm par minutk zamudil

PersonaRudis ::

Omar White :)) Jaz se spomnim ko je na SLO1 šlo sem še v srednjo šolo hodil pa je pozno blo vedno, pa sem bil te naslednji dan vedno taaaaak zaspan.:D Sam je res ena ta boljšin serij.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
30770105 (2854) oo7
»

Tony Soprano: ŽIV ali mrtev

Oddelek: Sedem umetnosti
231830 (935) oo7
»