» »

viktorji 2005

viktorji 2005

cryptozaver ::

A je kdo gledal viktorje vceraj. No jaz sem jih samo tolk casa da sem ratal slabe volje nakar sem zaspal.

Pod vsako kritiko vsaj za moj okus.

Rdeca preproga: Urska Pirs se ukvarja uglavnem samo z lokal POPTv 'zvezdami' in komaj caka da ji lahko nekdo pove kako je tut ona vsa krasna in lepa.

Voditelja: pa jezus kristus a pri nas res ne znajo izbrat drugega kot prisiljene dramaticne vpijoce AGRFT-jevce? Zdaj igrajo na karto humorja, a je vse skup tolk na silo da bolijo usesa.

...

ne bi vec... aja kolk cajta je sploh trajalo ?? ;(

BigWhale ::

Bleeh, jaz sem pozabil gledat. Hm, no, lani je bila podelitev precej dobro izpeljana.

Stampl ::

letos nisem gledal...lansk let je bla tok dobra da se en cajt ne bodo tak naredl...

Keyser Soze ::

Jaz pa sploh nisem gledal. Pa mi nekako sploh ni žal. Se mi zdi mnogo bolj konstruktivno tisto nabijanje ET-ja po 20 uri zvečer.

Tele prireditve so vse skupaj nekako na nivoju NMK. Eno prisiljeno wanabe posnemanje Oskarjev. Če imajo oni bomo imeli pa še mi. Nede? Pa tudi Oskarji niso ravno ena top prireditev, vredna zapravljanja časa.

dëych ::

Mja, jst sm neki gledal, sm tiste fore z zajcom nism štekal in mi sploh ni blo ušeč. Blaah..:\

Slowenc ::

Natalija je bla kar kul, dokazala da je tut rokerica. Ni mi pa jasno zakaj nista mogla Hribar in Regina enga slovenskega komada, sta pa tisto 'arijo' pela, bljak. Pa Emeršič bi po mojem moral bi tak kot je, ne pa da se je oblekel in obnašal kot maškara, ravno tako Pia.
Me je pa presenetilo, da ni bilo veliko reklam. Vsaj tukaj se nekaj premika na bolje.
Kar se pa viktorjev tiče, se mi pa zdi da so šli kar v prave roke. Souček je kar prov povedal glede oblačenja. -modna revija.
Skiny gate.

Ziga Dolhar ::

Hja ... meni se je zdelo "kar": slabše od lanskega leta, a boljše od prejšnjih let.

Regina in oni tipo sta zapela [skrajšana] dva komada iz muzikala Fantom iz opere (All I ask of you, Phantom of the opera), pa sta bla meni prav nemarno patetična. Regina se je nekaj "ven metala" z delanjem grdih namučenih frisov, z groznim globokim glasom, ki Christine (v originalu Sarah Brightman) nekako ne paše. Tipo ... je v eni osebi združil osebi, ki sta v izvirniku nasprotnika: v prvem komadu Raoula (Steve Barton), kar je blo še nekako, ampak ko se v drugem preobrazi v glavnega negativca -- Fantoma/Erika (Michael Crawford) -- je pa res deloval malo preveč punčkasto. (No ja, se je vsaj malo manj vživel v vlogo kot Regina ...)
https://dolhar.si/

alum ::

hm...morem rect da so mi bili doloceni stosi vsec...

sicer pa...je kdo posnel in mogoce zripal v racunalniku prijazen format?

Utk ::

Eh, te naše oddaje so vse enake...sploh ne znajo naredit resne smešne oddaje, mislim takšne da bi blo zabavno brez da bi se voditelji obnašali kot klovni v cirkusu za 4-letnike. Pri vseh takih scenah pri nas je isto...No, sigurno bi znali tudi kaj bolj pametnega naredit, najbrž jim ne dajo dost časa.

perci ::

pujsek edi je rulal

glinik ::

Po moje je največji problem, v tem, da želijo naredit neko "hi" predtstavo. In ob tem pozabijo na sproščenost in prijetnost oddaje.

Pujsek res ni bil slab, samo kaj ko bo "glavni" na kolinah :D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

alum ::

Hm...roko na srce, bilo je za nasmejat...kdo pa pravi da klovni niso smesni? sicer pa CrniE, povej kako bi ti naredil bolj zabavno ali vsaj, kaj je za tebe bolj zabavno? lansko leto je bilo IMO na nivoju letosnjega leta, pac stosi so bili razlicni....je pa res, da so enim bolj smesni eni, drugim spet drugi...prekleta subjektivnost>:D

BigWhale ::

Sem danes gledal, en del. Nekaj bilo hecno, nekaj bilo dolgocasno in trapasto. Mesani obcutki.

Natalija bi pa rada bila sexy... :P

cryptozaver ::

a ima zaspehan trebuh - smola.

Slowenc ::

hejga, ...-zaver, pa kje si ti vidu na Nataliji špeh? Ženska je tolk suhcana, da se bo vsak cajt razdrla. Je je bilo par let nazaj ker precej več skupaj. :O
BTW, pa kdo jo sploh gleda v trebuh? Vsi jo v oči...>:D
Skiny gate.

nevone ::

Nisem vsega gledala, ampak Emeršič se zna kar dobro spakovat. Pujsek Edi in ati sta bila odlična. Edino kar mi je šlo pri njem na jetra je njegov način govorjenja, ki je na čase (zvočno) zelo podoben unmu pacientu Duletu Vaupotiču iz TLP, ki ga pa malo težje prebavljam.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Utk ::

Wakum, sej ne rečem da ni blo smešno (no, ni blo, ampak če je komu blo, tudi prav), ampak recimo neka "resna" podelitev nekih nagrad bi bla lahko vseeno malo bolj resna, pa še zmeraj zabavna (da ne omenjam oskarjev). Kaj res ni nihče sposoben prit na oder prit normalno oblečen in povedat kaj smešnega, brez spakovanja (kot je recimo lani do neke meje bil Jurij),recimo kot kakšen Jerry Seinfeld:) Lani je voditelj naredu en korak naprej, letos so šli pa spet nazaj... Sej okej, če je Slovencem to smešno, dobro, naj bo zarad mene, bom preživu, ampak rad bi vidu enkrat tudi kaj drugače, da vsaj vidimo, če smo za to ali ne.

alum ::

najprej razcisti pri sebi ce ti jei blo smesno al ne...potem pa se spomni na lanske viktorje (za katere pravis da so bili korak naprej), na "mutolo in joly", duo cekin in ostalo...pac parodija na trenutne razmere...letosnji so bili smesni na "drug nacin", se vedno pa na dokaj istem nivoju kot lanski (zvrhana mera spakovanja)...meni osebno je to veliko bolj vsec kot pa kaksna zategnjena snobovska podelitev...

aja pa ce pravis da bi rad videl kaj resnejsega, brez spakovanja...be my guest...oglej si emo, ki si jo verjetno zamudil in se potem odloci kaj rajsi gledas...

BigWhale ::

Speh pri Nataliji?

Geez.. another one of those Kate Moss lovers... ;> Ja, aoreksicarke so kul, k te se z suhcenimi rebri se zmasira po telesu... :P

jRk0 ::

bw, kot moderator bi se lahko bolj pametno izrazal no. mislim, ti mas svoj okus, on ma svojega, jaz mam pa tud drugacnega. in nic ni narobe s tem.
You fuck up once, you loose two teeth.

BigWhale ::

Uhm, kaj pa je bilo tako spornega? Ni bilo misljeno v nekem slabsalnem smislu or whatever. :)

CWIZO ::

Emm natalija frboten je dokazala d aje loh rokerica? Jest sem jo komi slisal ko je pela. Zenska pac nima glasu (mogoce tezko diha, zaradi "teze", pa ne more spravit vn toliko glasu).

Na trenutnke mi je blo vsec, na trenutke pa totalen polom. Kwa je blo trea da se je voditeljica tko nagravzno spakovala ne vem. Pujsek Edi je bilo zelo qul, ampak to pac zato ker ga je Zrnec igral. Ko sta gor prsla spik pa ena blonda sm milu da bom bruhu. Mislim ce ne znata odigrat ene "fore" nej bota raj tih pa receta nominiranci so pa cau. Mislim res teli k so podeljeval nagrade so bili na splosno zelo falerani, ker se je vidl da majo besedilo in je blo vseskupej kr neki. Pol nakonc una k je Sodcku podelila nagrado, mislim wtf, zenska dej bot raj tih, ker nisi smesna (se dobr da jo je Sodcek malo resil pol).

Emerisc pa tko kot sem rekel je bil na trenutke zelo vredu (svake moje yada yada yada) na trenutke pa podn od podna.
O voditeljici pa sploh nebi, ker bi blo bol ce bi zakelj peska namesto nje dal na odr.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

gzibret ::

A sploh kdo gleda te budalavščine????

Meni se zdi, da so bolj same sebi namen, kot pa kaj drugega (pobiramo naročnino, zato moramo še naredit program, ni važno, kakšnega, samo da je).
Vse je za neki dobr!

CWIZO ::

Viktorje je prenasal POP-TV in ne RTV:\
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

gzibret ::

Aja, nisem vedel.

No, še slabše. Na nacionalki je vsaj dnevnik oz. odmevi prebavljivo, na POP-u pa prav nič.
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

gzibret ::

Da ne govorimo o a kanalu. [tuki pride smajli, ki bruha] :-o #
Vse je za neki dobr!

flipflop ::

No tko slabo pa spet ni. Viktorji so bli pa meni nezanimivi, je pa res da sem gledal samo dve minutki, ravno takrat, ko je domicl poskušal duhovičit in čez vlado šimfat.

Katja ::

Letošnji viktorji niso bli tak slabi, voditelja sta dobro vodla (emeršič je bil skor boljši), ampak se z lanskimi viktorji vseeno ne morejo primerjat :P

(my personal opinion>:D )
...they said it'd never come, we knew it was a lie...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Viktorji 2009

Oddelek: Loža
322812 (1529) LordTado
»

slovenske zabavne oddaje

Oddelek: Sedem umetnosti
383553 (2619) pivmik
»

EMA 2005 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
666599 (5245) Myth
»

Ema 2004 . . . polomija, krneki, škoda besed

Oddelek: Loža
493627 (2524) Boki_

Več podobnih tem