Forum » Zvok in slika » Težave s grafično kartico RADEON 9250
Težave s grafično kartico RADEON 9250
peter1977 ::
Z nekaj truda mi je končno uspelo spraviti sliko iz PC-ja na TV. Ko sem ves zadovoljen opazoval sliko na monitorju in istočasno na TV-ju, me je pa zopet nekaj razjezilo . Ko sem v BSplayerju predvajal film, sem ga na monitorju videl, na TV-ju pa sem videl le okvir od programa in podnapise, filma pa ne. Ker sem posumil BSplayer, sem poizkusil še v Mediaplayerju, zadeva je bila popolnoma enaka. Ali mi lahko kdo pomaga???
- zaklenil: CaqKa ()
Valentin ::
Poglej video nastavitve/rendering, nastavi 'Video overlay' ali pa 'Force RGB'.
Ena od teh dveh ti mora prijet...
Ja, pa ffdshow si naloži, če ga še nimaš. V tem primeru ne pozabi prej odstraniti vse stare Divx oziroma Xvid kodeke.
Ena od teh dveh ti mora prijet...
Ja, pa ffdshow si naloži, če ga še nimaš. V tem primeru ne pozabi prej odstraniti vse stare Divx oziroma Xvid kodeke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valentin ()
peter1977 ::
Valentin, imam še eno laično vprašanje. Kje najdem video nastavitve? A v programu v katerem predvajam film ali v nastavitvah grafične kartice??? Hvala
Valentin ::
Z grafično je v vse redu, drugače ne bi videl slike namizja na TV...
Torej: v BSplayerju desna tipka, Options/Preferences/Video/Video rendering.
Tudi če nimaš ffdshow, mislim da je zelo podobno...
Torej: v BSplayerju desna tipka, Options/Preferences/Video/Video rendering.
Tudi če nimaš ffdshow, mislim da je zelo podobno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valentin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59287 (14435) | BaRtMaN |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7295 (5544) | r5r |
» | Nič Divx na TV spljohOddelek: Zvok in slika | 1564 (1365) | tha_man |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2492 (2150) | JagPanzer |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1820 (1412) | Pro2Type |