Forum » Programska oprema » Windows update !!!pomoč!!!
Windows update !!!pomoč!!!
janice ::
Včeraj se mi je samodejno zagnal windows update (mam XPje), ki ga nisem mogla prekinit, niti ni bilo mogoce ugotovit za kak update gre. V taskbaru se je pojavil rumen shield s klicajem in to je to. Ko se je stvar nalozila, me je vprasal za restart racunalnika in sem kliknla ok. Ko se je masina spet zagnala, ni bilo ne ikonc na desktopu , ne starta , edino kar dela je task manager, kjer pa lahko zaganjam programe po zelji, ampak to je pa tudi vse. Pa seveda lahko gledam svojo lepo fotko ozadja. Prosim za pomoc, ce se le da cimprej!!!
Janice
Microsoft ::
In vklopljen imas avtomatsko posodablanje sistema. Ka je vredu.
Sicer pa. Ko se vse, kar se misli, nalozi, pritisni ctrl+alt+del, na vrhu izberi File > New, pa poisci C:\Windows\Explorer.exe. Pa ga pozen.
Pol pejt pa v Control Panel > Administrative Tools > Event View, pa poglej, kaj se dogaja ob zagonu.
Ali pa safe mode pozen. Ob restartu, ko presteje RAM, pritisn F8.
by Miha
Sicer pa. Ko se vse, kar se misli, nalozi, pritisni ctrl+alt+del, na vrhu izberi File > New, pa poisci C:\Windows\Explorer.exe. Pa ga pozen.
Pol pejt pa v Control Panel > Administrative Tools > Event View, pa poglej, kaj se dogaja ob zagonu.
Ali pa safe mode pozen. Ob restartu, ko presteje RAM, pritisn F8.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
janice ::
hvala hvala hvala in še 1x HVALA. Uspel mi je odinstalirat update-e. Upam da bo vse po starem, zaenkrat mam vsaj start in ikonce . Zgleda da je vse tako kot je bilo prej.
Janice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441740 (7421) | jedateruk |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (1935) | chrush |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47501 (21178) | R33D3M33R |
» | Noče mi updateat antivirusnegaOddelek: Programska oprema | 1426 (1224) | Barac00da |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1542) | AtaStrumf |