Forum » Pomoč in nasveti » Kako z Mypalom 620 bt na internet preko bluetotha
Kako z Mypalom 620 bt na internet preko bluetotha
kvesiyu ::
Ko sem imel win xp SP1 sem po mukah naštimal da sem se lahko preko BT povezal na net in sicer z original driverjem od BT usb ključa ki sem jih dobil zraven. Zdaj pa uporabljam win xp SP2 pa imajo že driverje za BT že v osnovi pa se nikakor ne znam povezati oz ne morem povezati na net. Če pa instaliram original driver od BT pa se sploh povezat ne morem z PPC-jem. Z driverjim ki so v SP2 mi povezava in vse ostalo dela brez problema le povzat na net se nikakor ne morem.
Uporabljam pa ADSL in sem na ruterju.
V SP1 sem pri mrežnih povezavah nekaj obkljukal da sem sheral povezavo v SP2 pa tega sploh ni v nastavitvah.
Če kdo pozna rešitev za moj problem bi prosil za pomoč.
LP
Matic
Uporabljam pa ADSL in sem na ruterju.
V SP1 sem pri mrežnih povezavah nekaj obkljukal da sem sheral povezavo v SP2 pa tega sploh ni v nastavitvah.
Če kdo pozna rešitev za moj problem bi prosil za pomoč.
LP
Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10602 (4590) | amigo_no1 |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47397 (21074) | R33D3M33R |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2446 (2105) | harvey |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2108 (1594) | boštjan |
» | windows xp professional sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1404) | Switch |