Forum » Pomoč in nasveti » potrebujem data sheet
potrebujem data sheet
denzl ::
zivjo!
jst mam LCD-ja LG Philips LP141X5 in rabim data sheet da vem kaj keri pin pomeni da bom lahko na VGA izhod prikljucu.
hvala za odovore lp
jst mam LCD-ja LG Philips LP141X5 in rabim data sheet da vem kaj keri pin pomeni da bom lahko na VGA izhod prikljucu.
hvala za odovore lp
denzl
MadMax ::
Stricu Googlu vtipkaš VGA pinout in klikneš na prvo povezavo.
Sicer pa sam pinout nič ne pomeni, ker kontrolerja v domači garaži ne boste naredili.
Kako to zgleda? Kljik!
Sicer pa sam pinout nič ne pomeni, ker kontrolerja v domači garaži ne boste naredili.
Kako to zgleda? Kljik!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
denzl ::
ojla!
najlepsa hvala sam ni cisto pravilno kot sem jst hotel.jst sm hotu za tiste pine ki so na LCD-ju k je ful ozek konektor pinov je pa okol 15.
ali lahko kdo zrihta kontroler da jst to brez kaksnih modifikacij skupaj sestavim.
lp
najlepsa hvala sam ni cisto pravilno kot sem jst hotel.jst sm hotu za tiste pine ki so na LCD-ju k je ful ozek konektor pinov je pa okol 15.
ali lahko kdo zrihta kontroler da jst to brez kaksnih modifikacij skupaj sestavim.
lp
denzl
gipi12 ::
oki mi smo to najdl.... lcd je vlek 13.3" pa kontroler ....in je...zelo dobro na stranico ohišja
kdo zainteresiran za skupno nabavo?
kdo zainteresiran za skupno nabavo?
gipi12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter DB9 (COM port) na DB15 (VGA)Oddelek: Zvok in slika | 1265 (1161) | aljaz33 |
» | tualatin celeron wire-trickOddelek: Navijanje | 1488 (1163) | subby |
» | Kako uporabit LCD od nokie 3310 (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8899 (6150) | Ch4N93 |
» | Ali obstaja pretvornik iz VGA v DVI?Oddelek: Strojna oprema | 2085 (1891) | opeter |
» | Kako pametno porabiti grafični LCD?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1976 (1809) | TribesMan |