Forum » Zvok in slika » Kateri DVD-RW Player?
Kateri DVD-RW Player?
japke ::
stari VHS je crknu, pa bi nabavil DVD-RW, ki bi predvajal še Divx/xvid (brez HDD) in mogoče še radio.
zanima me, kateri model/proizvajalca priporočate za ceno nekje do 80000
lp
zanima me, kateri model/proizvajalca priporočate za ceno nekje do 80000
lp
- zaklenil: CaqKa ()
hostar ::
Moje mnenje DVD PREDVAJALNIK KISS DVD/DviX DP-470 na tehniki.net za 85k, imajo ga tudi pri KFM za 74k.
DP-470
ki je malo starejši ali pa vzami KISS DVD/DviX DP-1504 pri KFM računalniki za 81k
DP-1504
DP-470
ki je malo starejši ali pa vzami KISS DVD/DviX DP-1504 pri KFM računalniki za 81k
DP-1504
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hostar ()
CaqKa ::
če bi rad kupil dvd snemalnik potem sem ravnokar nametal zelo sveže podatke o prvem takem snemalniku v slo v tole temo: [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik
če želis dvd predvajalanik z divx predvajalnikom potem imaš temo kateri divx predvajallnik naj kupim.
vsekakor gre tole v zaklep.
če želis dvd predvajalanik z divx predvajalnikom potem imaš temo kateri divx predvajallnik naj kupim.
vsekakor gre tole v zaklep.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86535 (19558) | tomko030 |
» | DIVX Predvajalnik z ethernet portomOddelek: Kaj kupiti | 979 (856) | andromedar |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31504 (14757) | Stepni Volk |
⊘ | bang & olufsenOddelek: Zvok in slika | 2924 (2803) | Stepni Volk |
» | DVD z radiemOddelek: Zvok in slika | 1348 (1256) | misso |