» »

bang & olufsen

bang & olufsen

Pujcek ::

Lep pozdrav,

pravkar imam nekaj denarja na kupcku in kupujem domaci sound sistem za poslusanje glasbe, predvsem jazz,blues in seveda vsega drugega po malo. Prebiram taksne in drugacne reviewe audio opreme in me zanima tudi vase mnenje in sicer kar se tice bang & olufsen opreme. privlacen dizajn, odlicen zvok, pri ceni se seveda zatakne. in sicer me zanima ali za doloceno vsoto denarja kupiti b&0 ali za ta denar kupiti kaj drugega audiofilskega. skratka splosno mnenje o b&o audio opremi.

lp
pujcek
:)

OwcA ::

Lepo razmeroma dobro, ampak za ta denar lahko dobiš drugje več.
Kakšna je ta določena vsota? Kar se tiče zvočnikov, dobro zgledajo in igrajo recimo Sonus Faber. Sicer tudi tu plačaš ime, ampak precej manj.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Pujcek ::

Owca,

se pravi rabil bi komplet ojacevalec + tuner + cd + zvocniki. v bistvu me zanima ce bi rad zapravil recimo miljoncek in pol za tole, kaj se mi splaca gledat. b&o ali naj za ta denar gledam kaj drugega.

lp
pujcek

ps: pravkar pa gledam rabljene b&o zadeve, sicer na danskem. cene prakticno nerabljenih zadev so od 20-50% nizje od tistih v trgovini tko da tole je tudi opcija.
:)

Trancedeejay ::

Za ta denar imas izbire kolikor hoces. Za pol denarja kot stane B&O dobis boljsi zvok, ne pa tak dizajn, mogoce celo boljsi(ker meni B&O ni kaj prevec lep, ima pa kaksne fore kot pritisnes gumb in iz TV-ja pride plater za DVD oz. CD, TV-jev nima slabih).
Have a nice Day

Matt
Music is the key

OwcA ::

Hm, če hočeš, da dobro zgleda, mogoče ojačevalec X-150 in CD predvajalnik X-RAY v3 iz Musical Fidelity-eve serije X. Žal ne ponujajo tunerja. Ga res rabiš? Sam bi raje vzel kakšen DivX/DVD predvajalnik (in snemalnik), ki zna predvajati internet radio. Po možnosti brezžično. Edini, ki mi pade na pamet je Kiss 1504 nadgrajen z brezžično mrežno, ki pravzaprav niti ne zgleda tako slabo.

Za zvočnike pa recimo Anthony Gallo Reference 3. V kolikor hočeš bolj konzervativen izgled pa Sonus Faber Ceremona Auditor.

Ako me spomin glede cen ne vara si ko dodaš še kable ravno okoli 1,5M, mogoče kanček čez, igralo pa bo odlično (neprimerljvi boljše kot B&O).

MF in Kiss imajo v BigBangu in BoF-u, Gallota in SF pa v Vklopu.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Stepni Volk ::

Tema obstaja: [Hi-Fi] - Oprema / naprave. Zaklepam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik za 150.000

Oddelek: Kaj kupiti
81311 (1097) Jan987
»

DIY HPC

Oddelek: Zvok in slika
375051 (4561) Eboran
»

Nakup prenosnika, žnjtič

Oddelek: Kaj kupiti
402020 (1477) Wolfram
»

Celostranski oglas Firefoxa v The New York Times?

Oddelek: Novice / Brskalniki
152722 (2722) MrStein

Več podobnih tem