Forum » Strojna oprema » homemade lcd projektor
homemade lcd projektor
bogy ::
Odločil sem se narest en homedade projektor, ker imam en star odslužen laptop. zanima me kako naj ta lcd panel povezem na kabel, da bo stvar delovala. a je sploh mozno to narediti. z navadnega lcd ekrana so to ze delali in je slo, tale pa nima prikljucka kot ga ima monitor zato ne vem kaj narediti. za vsako pomoc hvala.(upam da ste razumeli kaj hocem :) ) LP
LUMENLAB je firma, ki prodaja kite leč, projekcijske žarnice in ostalo, kar rabiš. Na njihovem Forumu si pa lahko ogledaš nekaj različnih projektov. Sam sem se tudi kar navdušil, samo Amerika je daleč
cya
k.
cya
k.
...obsolete...
Daedalus ::
Panel od laptopa je precej neuporaben za priklaplanje na D-SUB ali DVI priključek na drugem računalu. Prvič, ker zahteva svoj (ponavadi že na osnovni plati integriran) krmilnik, drugič, ker ne boš nikjer dobil tehničnih podatkov kot so npr. pinout za panel. Tak da če češ delat projektor, kupi kak rabljen 15" LCD, panel od laptopa pa kr pozabi...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
bogy ::
a lahko kaj potem stem laptop-om naredim. sla je baje matična, samo je prestar da bi se splačal ploščo menjat(tko so rekl). a kdo mogoce to popravla pa da ni predrago?? (verjetno bolj mal verjetno, glede na to da gre za matičnio :) ; ampak vseeno??)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71692 (21395) | Šolar |
» | Diy projektorOddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1692) | nUUb |
» | Nakup projektorjaOddelek: Zvok in slika | 5322 (3784) | narodno |
» | Homemade projektor (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8891 (5345) | dj_andy |
» | Home-made LCD projektorOddelek: Zvok in slika | 2101 (1755) | danielka84 |