Forum » Strojna oprema » Crknla mi je 5900
Crknla mi je 5900
Tic ::
Hja, če ma kdo kako idejo kaj narest, razen na steno jo prbit, naj mi pove.
Zadeva je pa sledeča: Erm, bo prizgem pc, se mi pokaze lepo napis "nVidia blablabla", potem, bo bi mogu se pokazat bios, pa nič. V zgornjem levem kotu taka črtica " _ ", ki zmiga. Kot za dos :)
Razmislu sm, da bi probu flešat tako, da bi spremenu bios. Iz 128mb na 64 ali 32, če je mogoče kak čip od ramov crknu :) No ja..
lp
Zadeva je pa sledeča: Erm, bo prizgem pc, se mi pokaze lepo napis "nVidia blablabla", potem, bo bi mogu se pokazat bios, pa nič. V zgornjem levem kotu taka črtica " _ ", ki zmiga. Kot za dos :)
Razmislu sm, da bi probu flešat tako, da bi spremenu bios. Iz 128mb na 64 ali 32, če je mogoče kak čip od ramov crknu :) No ja..
lp
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
Sami ::
Ni nujno, da je kakšen RAM čip šel, probaj še enkrat flashat z novejšim BIOS-om za tvojo grafo.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z BIOS-on na matični plošči GigabyteOddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (835) | Mitch |
» | BIOS switcheroo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1811 (1691) | Brane2 |
» | flash biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1314) | pierlo |
» | odtrgan ram na grafiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1367 (967) | VolkD |
» | Plošča s P166 MMX prepozna 8 MB SDRAM (namest 64)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (935) | kuglvinkl |