Forum » Kaj kupiti » Kitajec in vračilo DDVja
Kitajec in vračilo DDVja
neres ::
Torej: poznam enega kitajca, ki je trenutno v Sloveniji in baje da lahko on dobi nazaj DDV če kupuje pri nas ali v Italiji, Avstriji...
Zanima me, če mora za to it na mejo (z Italijo, Avstrijo) ali se da to kako drugače naredit.
Zanima me za oboje; nakupe v Sloveniji in ostalih omenjenih državah.
Potem pa še: a mora it on osebno po nakupih al bi se dalo da bi šel jaz tja z njegovim dokumentom, potnim listom...?
Koliko pa je min. vsota nakupa, da ti DDV vrnejo?
So kake omejitve, da ne sme preveč kupiti?
Hvala!
Zanima me, če mora za to it na mejo (z Italijo, Avstrijo) ali se da to kako drugače naredit.
Zanima me za oboje; nakupe v Sloveniji in ostalih omenjenih državah.
Potem pa še: a mora it on osebno po nakupih al bi se dalo da bi šel jaz tja z njegovim dokumentom, potnim listom...?
Koliko pa je min. vsota nakupa, da ti DDV vrnejo?
So kake omejitve, da ne sme preveč kupiti?
Hvala!
DominusSLO ::
Kitajski carinik mora potrdit fakturo ;)
min vsote ne vem, max. pa je problem pri carini na kitajsko;)
min vsote ne vem, max. pa je problem pri carini na kitajsko;)
neres ::
A to si mislu resno, da mora kitajski carinik...? Ker jaz sem slišal drugače. Da je dovolj če gre čez slovensko mejo.
DominusSLO ::
Hmm... mogoče je res dovolj, da gre izven EU...npr. hrvaška? probaj poklicat na carino in vprašaj, tel. dobiš na carina.si al neki takega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 39069 (12327) | jero_no1 |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32619 (29187) | Fritz |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 97034 (73899) | Tilen |
» | paket z hong konga v ameriko in nato v SloOddelek: Loža | 2009 (1508) | [ecstazy] |
» | GSM iz uvozaOddelek: Mobilne tehnologije | 9462 (7881) | Furbo |