Slo-Tech - V Kiberpipi se bo v soboto 29. januarja od 10 ure zjutraj pa do 22 ure zvečer odvijala brezplačna namestitvena delavnica Linuxa.
Udeleženci s seboj prinesejo računalnike in pod vodstvom strokovnjakov se jim nanje pomaga namestiti operacijski sistem Linux - Pingo 3.1, hkrati pa so deležni še nekaj zanimivih in koristnih predavanj iz uporabe Linuxa. Mimogrede, predavateljska zasedba je ena najboljših, ki jih lahko vidite v Sloveniji. Da pa bi bil dan popoln se za sprostitev odigra še nekaj mrežnih prostih iger.
Delavnica poteka v sodelovanju z društvom uporabnikov Linuxa in je seveda brezplačna, vendar se je zaradi omejenega števila udeležencev nanjo potrebno prijaviti na naslovu if11@lugos.si.
Urnik in seznam predavanj ki bodo na na delavnici pa si lahko preberete na tej strani.
Novice » Ostala programska oprema » Namestitevena delavnica Linuxa
Azrael ::
Lepo bi bilo, če bi napisali minimalne sistemske zahteve, kakšen 386 s 40MB diskom verjetno ne bo ravno primeren...
Drugače pa veliko sreče in čimmanj kernel panic sporočil.
LP, Azrael
Drugače pa veliko sreče in čimmanj kernel panic sporočil.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
znovak ::
H vragu, poskušal sem se prijaviti, pa mi je prijava zavrnjena ker je odredišni naslov nepoznan????? Preusmerjen sem na naslov ales_kosir@fo2.lugos.si, na kar mi je poslano zavrnjeno tudi z tega naslova????????
Dajte naslov ki bo funkcionalen
Dajte naslov ki bo funkcionalen
Z.Novak
der_Alte ::
Brez skrbi. Prijave so prišle, ker se pošljejo na dva naslova naprej. Je pa res zavajajoče. Mislim, da zdaj ne bo nobenih čudnih sporočil.
PingoUser ::
Sistemske zahteve so standardne: zares minimalna konfiguracija, ki je se sposobna namestitve, je 65 MB RAM, 4 GB disk (no, gre tudi z 2 GB, a ne pretiravat), 333 MHz procesor... Za vsakdanje delo v graficnem okolju pa ne bo skodilo vsaj 256 MB RAM in 10 GB disk ter kaksen pentium... Seveda se da uporabiti tudi res hude stroje, dvo- in vec procesorske zverine, RAID diske, gigabajtne pomnilnike, vroce graficne kartice in sveze zunanje naprave.
Pohitite s prijavami, da rezervirate svoje mesto. Mesto za namestitev vasega racunalnika je se na voljo, a jih ni vec veliko.
Fotografije so tu
http://fo.lugos.si/~kosir/2005-01-29-IF...
Ostalo je nekaj podarjene opreme, ki jo lahko vzamete v dar.
http://fo.lugos.si/~kosir/2005-01-29-IF...
Ostalo je nekaj podarjene opreme, ki jo lahko vzamete v dar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščemo prostovoljce za projekt Simbioz@ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 66524 (57819) | St235 |
» | Blender od A do ProOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4773 (3049) | gzibret |
» | Linux namestitvena delavnica v KopruOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2739 (2543) | BigWhale |
» | Kiberpipina šola LinuxaOddelek: Novice / Kiberpipa | 2610 (2610) | Sanel |