Forum » Zvok in slika » philips dvp630/02
philips dvp630/02
faith81 ::
imam problem in sicer z nadgradnjo dvdja. le tega sem hotel nagradit, najdem kodece, vse potrebno za instalacijo, zapecem da cd in dam v dvd predvajalnik. AMPAk, med celotnim procesom, je na mojo veliko presenecenje zmanjkalo toka, kar pomeni, da je vso operacijo nadgradnje prekinilo. sedaj pa mi dvd ne deluje, saj noce niti se prizgat niti ne mores odpret vratic, da bi vzen cd z nadgradnjo ven. na servis ga ne morem poslat, ker ta poseg iznici garancijo, kaj lahko se naredim?
prosim, pomagajte mi
prosim, pomagajte mi
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Obsotječi temi, ki pokrivata omenjeni problem:
[divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje
[DivXviD] Philips predvajalniki
Zato taklepam.
Dodatna težava je, da so navedeni postopki v prvi zgornji temi za MTK procesorje... vaš ima ESS. Postavite vprašanje ponovno tam.
Rešitev: servis.
[divXvid] Popravilo zaflashane divx komponente in flashanje
[DivXviD] Philips predvajalniki
Zato taklepam.
Dodatna težava je, da so navedeni postopki v prvi zgornji temi za MTK procesorje... vaš ima ESS. Postavite vprašanje ponovno tam.
Rešitev: servis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27715 (7247) | monaco |
⊘ | [Xoro DivX] - podnapisi za filme ne delajo pravOddelek: Zvok in slika | 1837 (1760) | podtalje |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31494 (14747) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri dvd, dvix player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1622 (1403) | Stepni Volk |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24664 (13080) | piki64 |