Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjani znaki v znakovni tabeli
Zamenjani znaki v znakovni tabeli
bastadu ::
Imam težavo s šumniki v vnosnih poljih na internet straneh. Nekaj je zmešana znakovna tabela. Namesto Š je A (A je vseeno ostal A), namesto Č je ENTER (WTF???), namesto Ž je ~, Y IN Z sta na svojem mestu. A se je že zgodilo to komu? V WORDu, NOTEPADu in ostalih zadevah šumniki delajo normalno.
BTW: Ta text sem napisal v NOTEPADu in ga skopiral v vnosno okno...
BTW: Ta text sem napisal v NOTEPADu in ga skopiral v vnosno okno...
faca9 ::
Tudi meni so se začeli pojavljati identični problemi. Imam WIN 2000, z nameščenim SP2 in Internet Explorer 5.5 - SP1. Nastavitve v WIN so v redu (regija, tipkovnica,...), saj sicer šumniki ne bi delovali v drugih programih.
Kje je še lahko problem?
LP,
David
Kje je še lahko problem?
LP,
David
Jaz imam Win2k + SP2, IE 5.0. Ti problemi so se mi prvic pojavili pred kakanimi stirimi dnevi...
Baja ::
Preverita View --> encoding --> v IE 5.5. Mam win98 pa sem inštaliru ie5.5 pa mi tudi ni šumnikov pisalo.
Encoding imam na Central European (ISO), mislim da s tem ni nič narobe... oooo lej ko so začeli delati normalno, kr sami od sebe... problem rešen, čeprav nevem kako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 5.5 download. kje???Oddelek: Omrežja in internet | 2002 (1864) | Azrael |
» | klepetalnica npr. SIOL mi ne delaOddelek: Programska oprema | 1452 (1297) | ElectricMan |
» | Slovenski znaki v IE in WIN2000Oddelek: Programska oprema | 1151 (1040) | faca9 |
» | php in šumnikiOddelek: Programiranje | 1676 (1490) | lordgreg |
» | Glupi IE errorjiOddelek: Slo-Tech | 1300 (1125) | Bakunin |