Forum » Programska oprema » klepetalnica npr. SIOL mi ne dela
klepetalnica npr. SIOL mi ne dela
lalan ::
Imam Win.ME,internet explorer 5.5,instaliral sem Sun-ov Javo,pa mi ne dela??
V opcijah pod dodatno imam javo odklukano,pa mi vseeno ne dela??Kaj naj še storim??
Kako se odklukajo tisti trije razdelki za javo v explorerju(nastavitvah)
V opcijah pod dodatno imam javo odklukano,pa mi vseeno ne dela??Kaj naj še storim??
Kako se odklukajo tisti trije razdelki za javo v explorerju(nastavitvah)
ElectricMan ::
Hmm kaj bi bil problem? Imam jaz tud isti IE in win. Pri meni pa dela normalno. Pri prvem razdelku imam kljukico, ostale dve pa ne. Pri klepetalnici ne rabiš nobeno dodatno javo aplikacijo.
lalan ::
Ali pa se mi je IE 5.5 kaj "pokvaril".Ali se da IE 5.5 popraviti.Nekaj sem že probal,pa me set-up program opozarja da so nameščeni popravki ali kaj in nisem nadaljeval.Kaj lahko storim???
Predator ::
za ie popravit ga moraš reinstalirat...
sedaj nisem sigurn kater explorer ma winme zraven serijsko samo če si downloadal ie 5.5 iz interneta potem poglej za folderjem windows setup update files v /windows folderju
lahko pa tudi upgradaš na 6ko :)
sedaj nisem sigurn kater explorer ma winme zraven serijsko samo če si downloadal ie 5.5 iz interneta potem poglej za folderjem windows setup update files v /windows folderju
lahko pa tudi upgradaš na 6ko :)
ElectricMan ::
Panda ??? Kaj pa ima veze s klepetalnico. Panda ti sigurno ne nagaja, probaj na novo inštalirat IE, morda ti manjkajo kake datoteke. Al pa imaš težave z register.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox prehitel Internet Explorer 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10202 (140) | Lion29 |
» | IE 5.5 download. kje???Oddelek: Omrežja in internet | 1969 (1831) | Azrael |
» | IE brez podpore za vsadkeOddelek: Novice / Brskalniki | 2117 (2117) | Ziga Dolhar |
» | Sesuvanje forumaOddelek: Slo-Tech | 1196 (1035) | Primoz |
» | Glupi IE errorjiOddelek: Slo-Tech | 1270 (1095) | Bakunin |