Forum » Pomoč in nasveti » 9800se aiw driverji
9800se aiw driverji
m4j3r ::
Zdej sm dubu Powercolor Radeona 9800se aiw in mam ful problemov z driverji. Najprej sm dal gor navadne driverji iz cdja in je vse delal v redu. Pol sm pa kartico softmodu z omega driverji in uspešno odklenu vseh 8 cevovodov (kr se tega tiče dela brezhibno), sam problem je pol ratu v aiw funkcijah: TV tuner in ostale p.... ne delajo sploh (kao ne zazna pravih driverjev), pa v device managarju mi najde 5 neznanih naprav.
Zdej me pa zanima kaj nardit, da bom mel softmod in TV tuner, k zdej mam lahk sam eno al pa drugo. A poleg omega driverjev obstaja kakšen drug način za softmod?
Hvala za odgovore
Zdej me pa zanima kaj nardit, da bom mel softmod in TV tuner, k zdej mam lahk sam eno al pa drugo. A poleg omega driverjev obstaja kakšen drug način za softmod?
Hvala za odgovore
Scorpia ::
Če ne boš našel rešitve, si dej dva OS-a gor, pa boš imel. Enga si prilagodi za igre, drugega pa za multimededio. Mogoče pa se da dobiti posebi driverje za tv-tuner? Pojdi v device manager, pa tam poišči, unknown device, pa klinki 2x tm, pa dej install driver, pa poišči na cd-ju! Pa glej, da pred tem imaš inštaliran omega za grafično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Help! softmod ati 9800Oddelek: Navijanje | 1005 (858) | VidKo |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9716 (5691) | Tilen |
» | Radeon 9800se softmod (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4746 (3517) | Tilen |
» | hercules 9800 SE AIW (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3983 (2596) | Tito |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11279 (7771) | flisko |