Forum » Zvok in slika » [divXvid] Xoro predvajalniki
[divXvid] Xoro predvajalniki
batista ::
jej jej tale xoro. Ne bere mi Verbatim DVDjev. Halo! Pa 90% dvdjev imam verbatime. Ne jebe, napiše "no disc". Ni važno al je dvd-r, dvd-rw. Sucks!
Traxdata pa bere lepo. In kaj naj zdaj? na računalniku presnamem iz verbatima na traxdata da bo xoro prebavil...
Poleg tega Xoro video fajle z manjšo resolucijo(320x288, 320x270,...) ne zna pravilno raztegniti na 4:3. kar raztegne nekam daleč preko roba TV, da je stvar negledljiva.
Sem imel prej yamado 6600 pa je prebavila usak medij ki sem ga vrgel not, pa vsak video je bil lepo na 4:3 raztegnjen.
Upam da se bojo te stvari z novejšimi FW odpravile.
Traxdata pa bere lepo. In kaj naj zdaj? na računalniku presnamem iz verbatima na traxdata da bo xoro prebavil...
Poleg tega Xoro video fajle z manjšo resolucijo(320x288, 320x270,...) ne zna pravilno raztegniti na 4:3. kar raztegne nekam daleč preko roba TV, da je stvar negledljiva.
Sem imel prej yamado 6600 pa je prebavila usak medij ki sem ga vrgel not, pa vsak video je bil lepo na 4:3 raztegnjen.
Upam da se bojo te stvari z novejšimi FW odpravile.
sotlerx ::
batista
Čudno men prebavlja vse , ti si ta prvi z takim problemom in premal podatkov si dal
da bi razrešili tvoj problem.
LP
Čudno men prebavlja vse , ti si ta prvi z takim problemom in premal podatkov si dal
da bi razrešili tvoj problem.
LP
sotlerx
MooM ::
Zanima me kakšna je razlika med xoro 310 in 415! v ceni ni velike razlike, zanima me pa katerga mi priporočate? a prav mislim da je 310 starejši model??
propeler ::
Fantje zakaj kupujete te verbatime (kao najboljši)? Jaz kupujem memorex na črpalki, nekaj čez jurja so torta 10 pack, pa en dvd-rw gratis. Pa mi čist vsi delajo na xorotu. Pečem jih tud za PS2, ki je zelo odčutljiv glede medijev in hitrosti, pa ni blo še felerja.
Zdaj pa še mene neki zanima:
A se komu dogaja, da mu xoro spušča podnapise? Meni jih dostikrat. Včasi pa pokaže samo eno vrstico podnapisov od dveh.
Zdaj pa še mene neki zanima:
A se komu dogaja, da mu xoro spušča podnapise? Meni jih dostikrat. Včasi pa pokaže samo eno vrstico podnapisov od dveh.
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman
sotlerx
Ne, nero recode lahko spremeni divxe v nero digital v DVD pa ne. Pa tudi podnapisov ne moreš vstavit v to. Podnapisi so lahko samo, če delaš DVD2nero digital. Lahko pa naredi to s kakim drugim softwareom.
Ne, nero recode lahko spremeni divxe v nero digital v DVD pa ne. Pa tudi podnapisov ne moreš vstavit v to. Podnapisi so lahko samo, če delaš DVD2nero digital. Lahko pa naredi to s kakim drugim softwareom.
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman
Imam Xoro 415, FW je pa 4.1.46.4b1
Enostavno katerikoli verbatim dvd dam noter mi napiše no disc. Našel sem še enega Memorexa dvd-r, dam noter in isto no disc.
Edini dvdji ki mi delajo so Traxdata. Pa CDji mi delajo zaenkrat usi.
Nekdo je že rekel da mu isto ne prebavlja določene dvdje. Zakaj bi to blo ne vem, mogoče pekač? Imam Teaca, dvdje sem pa pekel na 4x. yamada 6600 mi je prebavila use.
Enostavno katerikoli verbatim dvd dam noter mi napiše no disc. Našel sem še enega Memorexa dvd-r, dam noter in isto no disc.
Edini dvdji ki mi delajo so Traxdata. Pa CDji mi delajo zaenkrat usi.
Nekdo je že rekel da mu isto ne prebavlja določene dvdje. Zakaj bi to blo ne vem, mogoče pekač? Imam Teaca, dvdje sem pa pekel na 4x. yamada 6600 mi je prebavila use.
gorann ::
velik stvari vpliva na to da napise no disc, je pa nekj, vsak plosckosuk naj bi vse medije prebral, ne glede na firmo, verbatim je dobra firma za dvd medije, noben ne bo rekel da ni, traxdata je pa za moje pojme slabsa od verbatima, memorex pa od obeh!
off topic. sem snemal na verbatimove-r 4x speed, s snemalcem nec2510-a in sem zapisoval z 8x speedom na te 4x speed verbatim(snemalec je to omogocal) in mi vse dobro zapekel, imam pa kaksnih 20 dvdjev posnetih na ta nacin! yakumo je vse prebavil brez problema, matrix 2600 tud, ko sem pa na verbatim +r, 8x speed, peku z istim snemalcem s 4x speedom(dvakrat pocasnej od najhitrejse) mi pa posnel uspesno vse, samo da je yakumo spet pokazal da ga ne more zjebat noben medij, je vse vrtel, matrix 2600 se pa skoraj pri vsakem takem mediju upehal pa napisal no disc, svasta a ne? pol se pa pejt na katere medije snemat pa s kaksno hitrostjo.
potem sem za matrix 2600 snemal na memorex 4x speed s 4x speedom pa mu je spet kazal da no disc, yakumo pa spet vse prebavil, zato matrixa2600 nisem mogel imet za navem kaksen dober plosckosuk.
verjetno da mtk cipi uspesno prebavijo vse medije, docim drugi cipi ne. xoro ma tud drug cip mogoce je to problem.
yamada je tud skromna pri izbiri medijev, sam da je kaj zapisano gor pa ze bere:))
ce bi kupil xorota 415 pa da mi neb bral dvdjev verbatimov ga prec nazaj nesem naj ga majo, ce ga en skromni yakumo pri tem scat pelje, potem xoro 415 nemore bit nevem kaksen dober plosckosuk:)
mogoce ima boljso sliko, ampak je se dalec od tega da je boljsi od yakuma, yamade, ce ne vrti vseh diskov!
off topic. sem snemal na verbatimove-r 4x speed, s snemalcem nec2510-a in sem zapisoval z 8x speedom na te 4x speed verbatim(snemalec je to omogocal) in mi vse dobro zapekel, imam pa kaksnih 20 dvdjev posnetih na ta nacin! yakumo je vse prebavil brez problema, matrix 2600 tud, ko sem pa na verbatim +r, 8x speed, peku z istim snemalcem s 4x speedom(dvakrat pocasnej od najhitrejse) mi pa posnel uspesno vse, samo da je yakumo spet pokazal da ga ne more zjebat noben medij, je vse vrtel, matrix 2600 se pa skoraj pri vsakem takem mediju upehal pa napisal no disc, svasta a ne? pol se pa pejt na katere medije snemat pa s kaksno hitrostjo.
potem sem za matrix 2600 snemal na memorex 4x speed s 4x speedom pa mu je spet kazal da no disc, yakumo pa spet vse prebavil, zato matrixa2600 nisem mogel imet za navem kaksen dober plosckosuk.
verjetno da mtk cipi uspesno prebavijo vse medije, docim drugi cipi ne. xoro ma tud drug cip mogoce je to problem.
yamada je tud skromna pri izbiri medijev, sam da je kaj zapisano gor pa ze bere:))
ce bi kupil xorota 415 pa da mi neb bral dvdjev verbatimov ga prec nazaj nesem naj ga majo, ce ga en skromni yakumo pri tem scat pelje, potem xoro 415 nemore bit nevem kaksen dober plosckosuk:)
mogoce ima boljso sliko, ampak je se dalec od tega da je boljsi od yakuma, yamade, ce ne vrti vseh diskov!
Quikee ::
gorann: Mogo bi DVD+R pect z booktype DVD-ROM. =) DVD+R niso tak kompatibilni kot DVD-R ce niso booktype DVD-ROM. Pol je pa spet odvisno od pekaca kak katere medije pece.. Teaci, ki so LiteOni niso ravno dobri pekaci. Nazadnje pa je spet odvisno od komponente kaksen citalec ma vgrajen.. nekateri dobrega drugi spet slabsega. Dandanes bi skoro ze vsi mogli dobro brat zapecene SL DVD-je brez problema ... samo zgleda da ni tak.
Aja.. naj nekdo naredi oni test na Xoro-tu.. da se vidi kaj vse pospira in s cem ma probleme.
Aja.. naj nekdo naredi oni test na Xoro-tu.. da se vidi kaj vse pospira in s cem ma probleme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quikee ()
cryptozaver ::
>Imam Xoro 415, FW je pa 4.1.46.4b1 Enostavno katerikoli verbatim dvd dam noter mi napiše no disc. Imam Teaca, dvdje sem pa pekel na 4x.
Jest mam vse isto pa dela ko sus. Pravzaprav sploh nocem vec drugih medijev kot Verbatim. Pocen in niti en sam samcat me se ni pustil na cedilu.
Je pa kec pomoje v tem da nisi zakljucil sessiona.
@MooM kako si pa zadovoljen s temi zvocniki?
Jest mam vse isto pa dela ko sus. Pravzaprav sploh nocem vec drugih medijev kot Verbatim. Pocen in niti en sam samcat me se ni pustil na cedilu.
Je pa kec pomoje v tem da nisi zakljucil sessiona.
@MooM kako si pa zadovoljen s temi zvocniki?
Na vsakem verbatimu sem naredil No Multisession. Ni vazno a je dvd+r, isto mi noce prebrat verbatim dvd-rw. Moram probat na kakem drugem pekacu zapect dvd-rw pa probat.
Bedno je ker mam use skor verbatim pa nic ne dela. Fora pa je da mi na mimovrste poleg predvajalnika niso priložili garancijskega lista, tko da ne vem niti na ker servis naj kej prašam. Na email mi pa še niso odgovoril, dvomim da so ga sploh dobil, pa 2 sem že poslal.
Bedno je ker mam use skor verbatim pa nic ne dela. Fora pa je da mi na mimovrste poleg predvajalnika niso priložili garancijskega lista, tko da ne vem niti na ker servis naj kej prašam. Na email mi pa še niso odgovoril, dvomim da so ga sploh dobil, pa 2 sem že poslal.
batista
Koliko filmov imaš na DVD-ju in ali ti na računalniku delajo , in kako imaš nastavljen ISO.
LP
Koliko filmov imaš na DVD-ju in ali ti na računalniku delajo , in kako imaš nastavljen ISO.
LP
sotlerx
cryptozaver!!!!
žal sm zvočnike šele včeri naročo, tk da jih pričakujem v naslednjih dneh!
ti povem, k jih bom testiro
žal sm zvočnike šele včeri naročo, tk da jih pričakujem v naslednjih dneh!
ti povem, k jih bom testiro
Jah imam okol 50 verbatimov, gor so pa filmi ali pa raznorazni videofajli s končnico .avi, .mpg al pa .vob. In ni važno kaj je gor, ali je dvd do polovice poln, xoro ne prebere nobenga. te isti filmi na pcju delajo uredu 100%.
A misliš ISo v nerotu. So standardne nastavitve, nič posebnega, joliet names. Pa zapečem film z istimi nastavitvami na traxdata dvd pa ga prebere bp.
Najbrž res ni z mojim xorotom nič narobe, občutljiv je zgleda na medije in pa kako so zapečeni. Bom ga uporabljal za fillme ki jih bom posnel naknadno, te za nazaj bo pa treba na pcju vrtet. damn!
A misliš ISo v nerotu. So standardne nastavitve, nič posebnega, joliet names. Pa zapečem film z istimi nastavitvami na traxdata dvd pa ga prebere bp.
Najbrž res ni z mojim xorotom nič narobe, občutljiv je zgleda na medije in pa kako so zapečeni. Bom ga uporabljal za fillme ki jih bom posnel naknadno, te za nazaj bo pa treba na pcju vrtet. damn!
To je tud res, da je dobr booktype spremenit v DVD-ROM, kot je rekel Quikee. Kakšni starejši predvajalniki plusa sploh ne berejo, tuki to pride do izraza. Jaz mam benq-a, pečem na DVD+, booktype je pa -. Sem mislu da je to kak čip pekač (takrat je bil 15k, neka akcija) pa se je izkazal za zelo dobrga. Mam ga mal več kot pol leta, pa mislim da je bolš kot liteon k je tud v mojmu pc. Pred kratkim sem pa še firmware gor dal za dual layer DVD-je pečt.
Se prav da je v glavnem kriv pekač, ter kako spečeš in ne mediji. A se motim? Vsaj pri men je tko.
Se prav da je v glavnem kriv pekač, ter kako spečeš in ne mediji. A se motim? Vsaj pri men je tko.
batista
Če ti se da presnami 1 film z DVD medija ki ti ga XORO ne predvaja in ga posnami na
CD medij 700 MB in če ti ga ne bo predvajal potem je kriv codec filma.Z Gspot-om
preveri filme v katerem codecu so.
LP
Če ti se da presnami 1 film z DVD medija ki ti ga XORO ne predvaja in ga posnami na
CD medij 700 MB in če ti ga ne bo predvajal potem je kriv codec filma.Z Gspot-om
preveri filme v katerem codecu so.
LP
sotlerx
videoFrik: Ne.. oboje je enako pomembno. Ce mas slab medij zapeces v dobrem pekacu ali dober medij v slabem pekacu.. v obeh primerih bos lahko mel probleme z zdruzljivostjo in/ali kvaliteto. Po vrhu vsega pa se problem ker nekateri pekaci se dobro razumejo z nekaterimi mediji.. drugi pa ne. Tako, da mores po navadi kje prebrat s katerimi mediji se tvoj pekac najboljse razume.. oz. to sam stestirat.
Kar se pa pekacev tice so pa dandanes vsi razen Plextorja bolj ali manj v enakem cenovnem razredu. Torej razlike v ceni med pekaci so male.. razlike v kvaliteti pecenja na DVD pa lahko zelo velike. Podobno je tudi z mediji.. nekateri slabi mediji stanejo dostikrat tudi vec kot zelo dobri.. zato je zelo pomembno se pred tem informirat katere medije in kater pekac kupit glede na potrebe.
OK ker je to ze zelo off topic predlagam, da se pogovor o pekacih in medijih nadaljuje v kaki temu bolj primerni temi in ne tukaj. Glede na to, da Xoro ima probleme z zdruzljivostjo DVD medijev pa lahko vsak napise recimo kere DVD medije in s katerim pekacem je posnel DVD in ce ga gre predvajat ali ne.
Kar se pa pekacev tice so pa dandanes vsi razen Plextorja bolj ali manj v enakem cenovnem razredu. Torej razlike v ceni med pekaci so male.. razlike v kvaliteti pecenja na DVD pa lahko zelo velike. Podobno je tudi z mediji.. nekateri slabi mediji stanejo dostikrat tudi vec kot zelo dobri.. zato je zelo pomembno se pred tem informirat katere medije in kater pekac kupit glede na potrebe.
OK ker je to ze zelo off topic predlagam, da se pogovor o pekacih in medijih nadaljuje v kaki temu bolj primerni temi in ne tukaj. Glede na to, da Xoro ima probleme z zdruzljivostjo DVD medijev pa lahko vsak napise recimo kere DVD medije in s katerim pekacem je posnel DVD in ce ga gre predvajat ali ne.
sotlerx: Hmm.. ce bi bil problem z kodekom filma.. kaj ti potem Xoro ne bi vsaj prikazal kaj vse se nahaja na DVD mediju?
Quikee
Na TDK DVD-RW sem zapakel 5 filmov.1 film (na 2 CD-ja) ga predvaja codec Xvid,
ostali trije so pa Dvix DX50 in ga enostavno ne odpre,zato predlagam in testiral bom
tudi sam film z codecom DX50 bom posnel na CD medij in bomo videli kaj bo.Ko to opravim
poročam.Ja pekač je DVD-RW ND-2500A in dela odlično nobenih problemov z peko
ali mediji, večji problemi so bili z codeci.
LP
Na TDK DVD-RW sem zapakel 5 filmov.1 film (na 2 CD-ja) ga predvaja codec Xvid,
ostali trije so pa Dvix DX50 in ga enostavno ne odpre,zato predlagam in testiral bom
tudi sam film z codecom DX50 bom posnel na CD medij in bomo videli kaj bo.Ko to opravim
poročam.Ja pekač je DVD-RW ND-2500A in dela odlično nobenih problemov z peko
ali mediji, večji problemi so bili z codeci.
LP
sotlerx
Yossarian ::
krho, kaj še misliš kaj na nas in na to, da bi nam spustil podnapise malo nižje? Dovolj bi bilo, če bi prva vrstica bila tam, kjer je sedaj druga, slednja pa pač pod njo seveda. Razen seveda, če bi lahko uporabil sistem od P.Y.P.S. ov, kjer si lahko sam reguliraš vse glede podnapisov. Ali bi se dalo tisto nekako implementirat v naš player?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
krho ::
Na žalost to ne bo šlo.
Pričakijte pa danes proti večeru končno verzijo FW za oba modela 415 in 310. (4.1.52.1)
changelog pravi tole:
What's new
----------
1. NERO Digital MPEG4 video format
2. Slovenian OSD
3. Swedish OSD
Pričakijte pa danes proti večeru končno verzijo FW za oba modela 415 in 310. (4.1.52.1)
changelog pravi tole:
What's new
----------
1. NERO Digital MPEG4 video format
2. Slovenian OSD
3. Swedish OSD
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
sotlerx
Je lahko tudi fora če en film ne predvaja potem nebo nobenga. Ampak lej, imam na verbatimu recimo vse filme v mpeg-1 formatu(vcd, končnica je .mpg), in xoro napiše no disc. Mpeg-1 datoteke bi moral predvajat, pa mi useeno napiše no disc.
Sem se pa spomnil nekaj pomembnega. namreč ko sem xorota dobil, je bil 2. medij ki sem ga vtaknil noter verbatim dvd+r(gor je bil film DVDr). In mi ga je prebral. vendar so bili podnapisi obupni pa slika raztegbjena. Pogledal sem kateri fw je naložen in videl da ima fw letnico 2003! Zato sem naredil fw upgrade na verzijo 4.1.46.4b1. No in s tem fw mi pa ne bere verbatimov. Tudi tega ne ki mi ga prej je. Najverjetneje je glavni keč v pekačih in fwju. Bom naložil še najnovejši fw od krhota(4.1.52.1) če bo kaj boljše.
Je lahko tudi fora če en film ne predvaja potem nebo nobenga. Ampak lej, imam na verbatimu recimo vse filme v mpeg-1 formatu(vcd, končnica je .mpg), in xoro napiše no disc. Mpeg-1 datoteke bi moral predvajat, pa mi useeno napiše no disc.
Sem se pa spomnil nekaj pomembnega. namreč ko sem xorota dobil, je bil 2. medij ki sem ga vtaknil noter verbatim dvd+r(gor je bil film DVDr). In mi ga je prebral. vendar so bili podnapisi obupni pa slika raztegbjena. Pogledal sem kateri fw je naložen in videl da ima fw letnico 2003! Zato sem naredil fw upgrade na verzijo 4.1.46.4b1. No in s tem fw mi pa ne bere verbatimov. Tudi tega ne ki mi ga prej je. Najverjetneje je glavni keč v pekačih in fwju. Bom naložil še najnovejši fw od krhota(4.1.52.1) če bo kaj boljše.
cryptozaver ::
Mene pa moti pocasna odzivnost na ukaze playerju prek daljinca. Pritisnes open in odpre vrata cez dve sekundi. Seveda sklepas da nisi v 'rangu' in pritisnes se enktar nakar se vratca odpro in spet zapro. Isti shit ce predvajas 2X 4X... ko hoces spet normalno predvajanje moras pritiskat play kot blesav da sploh (ce) prime. Popizdis.
Imate ostali tut tak problem? Koga to ne moti slucajno???
Imate ostali tut tak problem? Koga to ne moti slucajno???
če mi nebo kdo pomgala bom znoro!!!!danes sm dobo xorota 415! priklopiim vse dela normalno! dalinc dela! kr naenkrat hočem z dalincem nek prklopit pa nič! dalinc ne dela več!! a bi kdo lahk vedo, če obstaja kaka rešitev!! dalinc preprosto ne dela! dvd sm izklopo iz napajanja pa spet vklopo, pa še vedno nič!!!
MooM
Če si ga danes dobil potem ga takoj nesi nazaj , preveri še baterije v daljincu .
LP
Če si ga danes dobil potem ga takoj nesi nazaj , preveri še baterije v daljincu .
LP
sotlerx
MooM
Še nekaj probaj prej.Pritisni tipko na daljincu I/P,ker mi se zdi da če pritisneš tole tipko
ekran na TV je črn in daljinec ne reagira.Javi če bo OK.
LP
Še nekaj probaj prej.Pritisni tipko na daljincu I/P,ker mi se zdi da če pritisneš tole tipko
ekran na TV je črn in daljinec ne reagira.Javi če bo OK.
LP
sotlerx
MooM
Preberi moj post nad tabo.Preiskusi in pritisni tipko I/P, potem še enkrat jo pritisni
Poročaj.
LP
Preberi moj post nad tabo.Preiskusi in pritisni tipko I/P, potem še enkrat jo pritisni
Poročaj.
LP
sotlerx
batista
Film ki mi ga ni predvajal na DVD-RW TDK v codecu Dvix DX50 ,sem ga posnel na navaden
CD Platinum 48 x in ga normalno predvaja ,torej ni kriv codec ampak medij TDK DVD-RW.
Prvi film mi predvaja normalno ostale 4 pa ne odpre.(imam 5 filmov zapečenih na ta DVD
RW).
LP
Film ki mi ga ni predvajal na DVD-RW TDK v codecu Dvix DX50 ,sem ga posnel na navaden
CD Platinum 48 x in ga normalno predvaja ,torej ni kriv codec ampak medij TDK DVD-RW.
Prvi film mi predvaja normalno ostale 4 pa ne odpre.(imam 5 filmov zapečenih na ta DVD
RW).
LP
sotlerx
MAM spet en problem!!
Mam film v DVD formatu, ki pa je le z angleškimi podnapisi. Kako jaz zdaj v njega nardim slovenske podnapise. Mislim da bi se ta tema mogla nahajat nekje na forumu, zato prosim za link ali pa za razlago!!!!
Thx :D :)
Mam film v DVD formatu, ki pa je le z angleškimi podnapisi. Kako jaz zdaj v njega nardim slovenske podnapise. Mislim da bi se ta tema mogla nahajat nekje na forumu, zato prosim za link ali pa za razlago!!!!
Thx :D :)
prej se bos naucu in prej bos zastopu anglesk , kot pa da bos znal vstavljat slo podnapise notr v dvd! je prevec zakompliciran pa velik stvari je treba narest, sem enkrat bral v Moj mikro reviji, kaksne 4-5 mescev nazaj tisti izvod, en vodic kako in kaj, pa me vse minil da probam, mors prvo dobit slo podnapis z neta potem ga pa nekak vstavit v dvd, sam tvoj dvd bi moral na disk nekak skopirat(to ja ni tezko) pa une subpicse(podnapisi ki so podslike al nekj podobnega niso text kot za divx) zamenjat s tvojimi slo podnapisi iz neta, torej .srt format zamenjat s temi subpicsi in potem spet prekodiravat, skratka rajs glej z angleskimi podnapisi kot pa da mislis kaksne slo vstavit:) alpa si dobod ta film na divx pa si ga oglej s slo podnapisi, potem bo lazji gledat dvd z angleskimi;) moral bi po unih .ifo datotekah nekaj sarit kar se men neb sanjal nic, zato pa nisem sploh sprobaval, ceprav sem imel vodic od a-ž;)
CaqKa ::
MooM a sticky tema ki je celo višje pozicionirana v tem oddelku kot pa tale tema v kateri se pogovarjama, ti ni dovolj?
preglej sticky teme v tem oddelku, pa si njihove naslove raztolmači.
gorann: kako lahko s tako neprepričljivim postom sploh prideš pisat sem? daj pozanimaj se o stvareh predno začneš tako nesigurno pisat odgovore. še boljše pa je da prepustiš da kdo drug, ki zna odgovori na zadevo.
preglej sticky teme v tem oddelku, pa si njihove naslove raztolmači.
gorann: kako lahko s tako neprepričljivim postom sploh prideš pisat sem? daj pozanimaj se o stvareh predno začneš tako nesigurno pisat odgovore. še boljše pa je da prepustiš da kdo drug, ki zna odgovori na zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
no caqKa sj ni tako crno kot zgleda, hotu sm sam povedat da je mal zakompliciran da si gre clovk v dvd notr vstavljat slo podnapise, kar se pa tice ucenja anglescine, je pa stvar relativna, lahk da se poba 5x hitrej zapomne kot jaz:) ne glej crno na moj post:)
Sploh ni noben problem podnapise dodat v dvd. To smo delal že kako leto nazaj, samo moraš vdet kako. Na livada pondi je v hrv. jeziku opisano kako to gre. So ravno dodal ta guide. livada
Websitemaker ::
Xorota 415 imam 3 dni in mi dela vse PERFEKTNO, sem pa opazil da v zadnji slovenski FW verziji (HSD415_v41521_arial_CE_bold_20px_2005-03-08) ne dela normal audio izhod, če vklopid SPDIF ON !!! V originalni verziji, ke je bila na mojem playerju je to delovala .... torej zvok je bil na TVju (preko skarta) + na DOLBY receiver-ju preko COAX DIGITAL OUT-a .... sedaj pa lahko le eno ali drugo ?!?!?
Ima kdo podoben problem ?
Ima kdo podoben problem ?
Se opravičujem.
Sem komaj našel nekaj časa, da sem naredil nove patche.
HSD415_v41521_arial_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD415_v41521_arial_narrow_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD310_v41521_arial_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD310_v41521_arial_narrow_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
Sem komaj našel nekaj časa, da sem naredil nove patche.
HSD415_v41521_arial_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD415_v41521_arial_narrow_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD310_v41521_arial_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
HSD310_v41521_arial_narrow_CE_bold_20px_2005-03-21.zip
Dam ::
Originalni 4.1.52.1:
http://xoro.ush.hu/service/download.htm
http://xoro.ush.hu/service/download.htm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dam ()
Krho, kaj je novega v tem novem FW-ju, da bi si ga naložli?
Malo sem prebral 'readme' in kolikor vidim, je dodana še podpora za Nero Dital + slovenski + švedski OSD, ampak kaj mi tega že nimamo? No, ja, švedov res ne rabim in, kolikor se spomnim, a ni blo nekaj govora o tem, da si naj ta FW naložijo le tisti, ki na sprednji strani playera nimajo logo za 'Nero Digital'? Ne bi si rad nekaj kar tako naložil, ker sem namreč s tvojim prejšnjim FWjem zelo zadovoljen.
Malo sem prebral 'readme' in kolikor vidim, je dodana še podpora za Nero Dital + slovenski + švedski OSD, ampak kaj mi tega že nimamo? No, ja, švedov res ne rabim in, kolikor se spomnim, a ni blo nekaj govora o tem, da si naj ta FW naložijo le tisti, ki na sprednji strani playera nimajo logo za 'Nero Digital'? Ne bi si rad nekaj kar tako naložil, ker sem namreč s tvojim prejšnjim FWjem zelo zadovoljen.
Moja predzadnja verzija (4.1.52.1). Dne 10.03.2005 11:39:50 je bil beta, tole je končna verzija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()
damjan11 ::
krho:
naložil in dela. Problem je bil na začetku z zvokom, vendar po nastavitvi vse štima.
naložil in dela. Problem je bil na začetku z zvokom, vendar po nastavitvi vse štima.
krho
Imam občutek da so v tej verziji za malenkost manjši fonti ali se pač motim ,drugač je
zelo vredu.
LP
Imam občutek da so v tej verziji za malenkost manjši fonti ali se pač motim ,drugač je
zelo vredu.
LP
sotlerx
Rozyka ::
Kupu Xorota HSD 415 in ne delajo podnapisi - pri divx-ih. Zanima me, če bo s tem FW ki ga ponuja krhko stvar odpravljena. Zdej se takoj na začetku predvajanja pokaže timing prvega podnapisa in ta s pritiskom na katero kol tipko izgine, o podnapisih pa ni ne duha ne sluha. Tist FW na uradni strani ne priporočajo če na škatli piše Nero... Vseeno probu ta FW naložit - ker naj bi s tem delali slo podnapisi, pa ni blo uspeha. A je mel kdo podoben problem in kako ga je odpravu???
Pivovod v vsak slovenski dom.
Rozyka, boš moral malo več napisat, ker še nobeden ni rekel, da ne bi delali podnpisi. Najprej pritisni tipko Subtitle, da ni ki na OFF. Potem tudi poglej, kakšen format so podnapisi - Xoro bere podnapise .srt, .sub in .txt, drugih ne bere. Zraven tega še poglej, da imajo podnapisi in film povsem isto ime (tudi razni presledki morajo biti upoštevani). Če imaš vse to, bi podnapisi morali delati. Če ne, nesi nazaj, da ti dajo drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24936 (9550) | bizi72 |
» | Zunanji HDD DIVX predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1547 (1373) | Alec999 |
⊘ | Kateri dvd, dvix player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1622 (1403) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2280 (2020) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2600 (2162) | Yossarian |