» »

[divXvid] Xoro predvajalniki

[divXvid] Xoro predvajalniki

««
10 / 42
»»

krho ::

Podnapisi NE delajo, če jih imaš v SUB viewer 2 formatu.

Rabiš imeti MicroDVD ali SRT format.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Davor281 ::

Rozyka!

Kje si kupil Xoro-ta? Mogoče so naložili FW z uradne strani (datum 17. 01. 2005). Za to verzijo se ve, da podnapisi ne delajo v redu.
Probaj naložit FW z madžarske Xoro strani ali pa tega od krho-ta.

krho!

Kje pa si staknil 4.1.52.1 za Xoro HSD 310?

Sprašujem zaradi tega. ker si javil, da si preko SLO predstavnika dobil samo verzijo za 415.

Od Izida.
Prav tako imam isto verzijo za modela 401 in 402.

krho!

Vem da zveni čudno, ampak bi se dalo dobit originalno verzijo za HSD 310?

Rozyka ::

Xorota sem kupu v Leklerku - uvoznik Izid computers - jutri gre k njim in majo da ga porihtajo. Pa nisem edini k ma probleme s xorotom iz Leklerka - vem še za dva. Podnapisov ni, pa naj bojo sub, srt al pa txt - pa še istega imena - kar menda pri xorotu sploh ni važn. FW iz xorotove uradne strani menda ne pomaga. Upam, da ga na servisu porihtajo - če ne, ga pa nesem v Leklerka nazaj in ga naročim v enaa.
Pivovod v vsak slovenski dom.

sotlerx ::

rozyka
Vprašal bi te samo še ali ti podnapise ne pokaže na CD-ju z enim filmom ali na DVD mediju
z več filmov.Mogoče imaš podnapise izklopljene, ker je prav čudno.
LP
sotlerx

rozyka

Seveda FW iz Xorotove strani ne pomaga, ce pa jo to prav tisti FW ki dela probleme s podnapisi.
Več ti bomo lahko povedali, če boš vklopil Xoro-ta, pritisnil "Open" in ko se bo pladenj odprl vtipkal "1 2 3", tako bomo
vedeli kateri FW je naložen. Če ti zpiše - 4.1.46.1P.S2 - potem je jasno zakaj podnapisi ne delajo.

Zagotovo pa pomaga FW iz madžarske Xoro strani - http://xoro.ush.hu/service/download.htm - ali pa krho-tov.

Sotlerx, podnapisov ne pokaže niti z DVD -ja z več filmi, niti s cd-ja z enim. Podnapisov pač ni...
Sem pa DVD že zapakiral in ga nesem na servis - tako da ne bom nič preverjal kateri FW je naložen. Pa sporočim v čem je hec, če ga zrihtajo - za tiste z enakim problemom, ker mislim, da nisem edini...

Websitemaker ::

Nikakor ne morem po-flash-ati XOROta s ta zadnim FW ??? Pri beta verziji je šlo brez problema, sedaj pa mi nikakor ne spozna, da gre za ROM disk !??! Kakorkoli zapišem HSD310.ROM na CD ali DVD (no multisession ali multisession) mi XORO pokaže le ROOT brez file-ov...???
Na pomoč!!!!
XORO RULES

jarni2 ::

Halo, se opravicujem za izostanek na forumu... imel nujne opravke drugje...
V glavnem... še vedno nisem uspel rešit problema z xorotom, poleg tega mi zdaj sploh noče več prikazat osnovnega menija... sploh ne vem kaj naj naredim... poizkusil sem vse možne zadeve in kable... izklopil sem tudi koax kabel , pa tudi nobene spremembe...
Na ekranu se sicer nekako vidi zametke tistega xoro osnovnega menija ampak, potem kmalu vidiš le še nekaksne barvne črte in lise ki se sprehajajo po ekranu tv-ja...
kakšna ideja ?

poizkusil sem tudi manualno poizkati programe 1 in 3 pa nič sreče... grem zdajle probat še na en novejši tv priklopit...

ciao

jarni2
Ti moraš na TV-ju na UHF področju toliko časa iskati dokler ne dobiš XORO meni začetnu sliku,
pod št 1 in 3 misliš na VHF področja.Na UHF so kanali od 21-68 in tukaj poišči kanal mislim
da je 36 in slika XORO ti mora se pokazati.
LP
sotlerx

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sotlerx ()

fritzz ::

jarni2

Pritisni spredaj na playerju tipko I/P. Mogoče je tukaj problem.

fritzz ::

jarni2

Pritisni na playerju tipko I/P -mogoče je tukaj problem.

No zdej pa zadeva končno dela - vsaj kar se tiče podnapisov in slike, pa še Slovenski meni ma itd...

Naložu sem FW v.4.1.52.2.CE in se mi zdi kr kul - vsaj zaenkrat. Če kdo hoče, naj pa sporoči na moj mail.

rozyka@yahoo.com

Aleksandar:K ::

Firmware 4.1.52.2 će rešiti problem sa DivX AC3 file-ovima :)

http://www.dvdboard.de/forum/showthread...

jarni2
Lahko poročaš kaj si ugotovil z novim TV-em.Ali ti dela normalno???
Javi se!
LP
sotlerx

halo!
hvala za nasvete... tudi na novem tvju ni delalo... potem sem pritisnil tipko I/P in bog je rekel DAN!!!

potem sem pa na moj stari tv priklopil z posebnimi DVD kabli, kjer imaš tri kable, na eni strani lahko priklopiš v SCART (ki ima 4 vhode - r,l,s-vhs, video), na drugi strani ima pa pač s-vhs in l,d audio cinch...

samo zdaj je nastal drug problem... če imam priklopljeno takole, potem ne morem uporabljati L+R audio signala iz 415ke za signal do stereo ojačevalca, ampak mi porabi ta priključitev oba audio signala...

ali lahko uporabim tiste cinch razdelilnike iz 1 v 2 cincha, ali mi bo to delalo kakšne motnje ob gledanju filmov? Všeč mi je če lahko uporabljam zvočnike prek stereo ojačevalca in tudi tv zvočnike, ker je potem zvok bolj poln...

Thanks

jarni2
Če nimaš optični kabel nabavi si ga najcenejšga in boš imel polno sobo DTS zvoka ker
tako so slišni vsi zvočniki z vuferjem, seveda to je možno če imaš reciver ali ojačevalec.
LP
sotlerx

krho!

A tvoj molk pomeni da se ne da dobit FW 4.1.52.1CE v originalni verziji - za HSD 310?

halo soltrex, res si nameravam omisliti surround reciever in 5.1 zvočnike ali podoben sistem že nekaj časa... ampak še nisem prišel do tega... sem še vedno malo prezaposlen in itak ne-bi imel časa uživati ob dobrem surr sistemu... tako, da čakam na kakšno ugodno priliko za nakup sistema... na razprodaje lanskih modelov v Austriji ali Italiji (ali celo pri nas)...

Zdaj se bom kmalu selil na svoje in potem bo čas za to in za nakup novega tv-ja ali celo projektorja (odvisno od finančne situacije)...

Tko da hvala vsem za pomoč in se beremo na temle odličnem forumu!

Jarni

krho
Ali obstaja možnost da se fonti malenkost povečajo ali saj da so mal debelejši,ali za enkrat te možnosti ni.
Lep pozdrav
Sotlerx
sotlerx

@sotlerx: Ne da se. Potem 'paca' po zaslonu. Poleg tega so oboji podnapisi že Bold.
@Davor281: to pomeni, da krho nima pra veliko prostega časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krho ()

krho
Popolnoma te zastopim in vsejen ti hvala za odgovor.
LP
sotlerx

bojan411 ::

Pozdravljeni

Imam problem s xoro 400 plus, in sicer sem mu nalagal *.rom s pomočjo CD-ja, pa mi je vmes zmanjkalo elektrike. Sedaj je XORO mrtev, displey ne dela, CD je ostal noter, ko ga prižgem, slišim da cd zavrti, vendar se ne zgodi nič. Je kdo že imel tak problem? Kako ga je rešil? Upam, da mi ga ne bo treba metati stran zaradi tega.:'(

HVALA ZA KAKRŠEN KOLI ODGOVOR

cryptozaver ::

Tole je pa res vec kot smola ja. Poskusi flasnit se enkrat.

e-marko ::

Ja pa kako naj flashne? Si sploh prebral kaj je napisal?

Rešitev je servis.
Ali pa se mogoče da pri xorotu tudi uporabiti kabel za povezavo kot je to možno pri predvajalnikih z mediatek čipom? To bi bilo še najlažje (razen servisa).
Upam, da ga spraviš nazaj med žive...

LP
...somebody, somewhere...

Yossarian ::

e-marko. Svetujem ti, da se obrneš na skupino P.Y.P.S. in oni ti bodo mogoče znali pomagati. Najdeš jih pa kar na tej strani, saj obstaja posebna tema o njih.0:)
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

@bojan411:
Na žalost ti bo pomagal, samo servis. Thele predvajalnikov ni mogoče flashniti drugače.
Poleg tga je flash še nalotan na plato tako da....

Valentin ::

> Thele predvajalnikov ni mogoče flashniti drugače.

Uh, dobr, da vem...

propeler ::

Zakaj se kakšnih filmov ne da previjat naprej- nazaj. Gledal film cca. 20 min., ustavil, spet hotel gledat ter privit do tja kjer sem končal in ne gre.
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman

Po mojem zaradi CD-ja. Poskusi iti na točno določen čas pa boš videl, če ti bo od tam naprej bralo. To se je namreč dogajalo tudi pri meni. CD je igral do npr. 20 minute, nato ga je bilo npr. 5 minut pokvarjenega in če sem stisnil, da je skočil na 26 minuto, sem lahko gledal film naprej0:) . Lahko pa je seveda tudi kaj drugega.:D

e-marko ::

@edenpač
Preberi še enkrat kar sem napisal. Poskušal sem samo pomagati z nasvetom in sem zato zastavil to vprašanje. :)
Jaz imam Elto 8883 in imam kabel že narejen.:D
Res je škoda, da se tudi pri Xorot-u ne da na takšen način oživiti predvajalnika.

LP
...somebody, somewhere...

Ta zadeva deluje samo pri DVD filmih , nastaviš uro in film začne tam kje si nastavil uro,pri Dvix-ih men to ne deluje.
LP
sotlerx

Pardon, e-marko, gre za lapsus scriptae. Odgovarjal sem seveda bojan411, ne pa tebi.

sotlerx: mogoče se ne razumemo. Če gledam divx film in stisnem tipko SEARCH, potem si lahko točno nastavim, pri kateri uri, minuti in sekundi hočem gledat film, torej film kar tja skoči. Če pa film neham gledat npr. pri 22 minuti, nato ugasnem player in ko ga ponovno prižgem, imaš potem prav, da samo pri DVDjih predvaja od tam naprej, kjer sem zadnjič nehal (priznam pa, da sem to samo nekje slišal, na Xorotu pa še nisem sprobal). Za DivXe to zagotovo ne velja.

edenpač
Tko bi mogoče moralo biti,pa pri meni ni.Če gledam Dvix nemorem nastaviti pri kateri uri,min. in sec. hočem gledati film.Pri DVD filmih pa to kar praviš lahko nastavim.
Preizkušeno na XORO-tu z FW katerega trenutno imam naloženega,to je pa ta zadnji.
LP
sotlerx

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sotlerx ()

NA daljincu pritisneš gumb Search, ter vtiphaš čas, kamor naj skoči.

miceni ::

hja,
z veseljem sporočam, da je z najnovejšim firmwareom 4.1.52.2 rešen problem poslušanja 6 kanalnega zvoka v DIVX-ih.
Končno.

Še enkrat hvala Rozyki !

LP, Miran

batista ::

Men dela tale search pri divx. problem imam pri prevrtavanju. Izpiše mi da divx film prevrtava naprej 2x, čeprov mi velik hitrej. 3minure mi recimo prevrti v 10 sekundah. Še komu?
Če pa gledam film na DVDju pa normalno prevrti z 2x al pa 4x.

batista
Katero verzijo imaš na XORO-tu,ker meni pri Dvix-ih search ne dela.
LP
sotlerx

polde03 ::

miceni!
Kje pa si staknu ti tale najnovejši frmware 4.1.52.2, ker bi tud jest rad poslušal divx-e s 6 kanalnim zvokom - seveda tiste k to omogočajo.
Hvala za odgovor.

polde03
Jaz imam verzijo 4.1.52.2.CE in z optičnim kablom zadeva špila super OK,samo
Divx film mora biti posnet v AC3 5.1 tehniki in če se na reciveru prižge modra luč(DTS)
potem je 6 zvočnikov je slišno kot da bi bil v KOLOSEJU.
LP
sotlerx

Aleksandar:K ::

I mene interesuje novi firmware za 415 4.1.52.2

kukaraja77@yahoo.com

robertto ::

miceni
Daj nam prosim link, da si še drugi downlodamo fw 4.1.52.2, ker tudi drugi radi gledamo filme z dobro zvočno podporo.
hvala.
LP

batista ::

sotlerx, mam verzijo 4.1.52.1ce, dela searc na divx bp, mi je tut prej z 4.1.46.4.

Ja samo mam več filmov na dvd-ju in samo enega se ne da prevrtavat. Bo probal na drug dvd presnet pa bom vidu kaj bo.
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman

Še to, ta dvd je dvd-r. A je možno da ga to je**.

batista
Probaj naložiti verzijo 4.1.52.2. CE pa probaj ti inostali ki imate to verzijo če vam
pri Dvix-ih dela search nastavitev na želeno uro, minuto, secundo.
LP
sotlerx

sokec ::

zdravo
Včeraj sem kupi Xoro 415 in bi rad nadgradil Firmware, vendar ne vem s katerim programom naredim Iso sliko, ker mi z Nerotom to ne uspe (mogoče imam kako omejeno verzijo?) A je še kak drug program namenjen temu

Naslednje vprašanje: CD gre počasi iz prometa. A je možnost narediti iso sliko na DVD in bo aparat deloval kot pri CD???

hkrati pa se oproščam ker sem vparšanje dal najprej v novo temo sem še frišen tukaj

lp Sokec

polde03 ::

Sotlerx!
Kje se pa da dobit to verzijo FW da zadevo naložim na xorota? Hvala
««
10 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724936 (9550) bizi72
»

Zunanji HDD DIVX predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
51547 (1373) Alec999

Kateri dvd, dvix player kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
121622 (1403) Stepni Volk

Kateri DVD/Divx predvajalnik?

142280 (2020) Stepni Volk
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

152600 (2162) Yossarian

Več podobnih tem