» »

[divXvid] Xoro predvajalniki

[divXvid] Xoro predvajalniki

««
35 / 42
»»

vir ::

Piše: Strojna programska oprema za DVD DivX predvajalnik HSD 2000 in HSD 2010 04.05.2006 (preberite navodila za nadgradnjo v Navodilih za uporabo str. 26)
Ko potem pogledam v navodila ( http://www.xoro.si/Navodila/XoroHSD2000... ) za uporabo na strani 26 NI isto kot si dal ti v naslednjem linku:
http://xoro.si/service/Strojna%20progra...

Kje si ti našel to in v čem je razlika?

Vir.
Vzemi knjigco z navodili, ki si jo dobil z aparatom in pojdi čisto na zadnjo stran....preberi si in naredi točno po navodilih.
Predvsem NE PRITISKAJ NIČ ko ti na zaslonu piše upgrading, samo CD vzemi ven in ČAKAJ!
Potem pa naredi tako, kkot piše v navodilih (nastavi na tovarniške nastavitve..ugasni pa spet nastavi vse tko kot piše...pa ugasni pa tako naprej...

lp
k.
...obsolete...

varlecijus ::

LEPO PROSIM ZA ODG.

Joj tega je pa tolko - sem preveč len za branje bom kr fprašo: ali je kej važno kolko velik disk imaš za xorota 2100?? Torej če so kaki problemi z kompatibilnostjo vem da mora biti formatiran na fat32 in ta ne dela na vseh ohišlih za diske. Ohišle sem sprobal na 8gb hisku in je xoro delal odlično ko sem pa not vtaknil 160gb pa ni delalo??? ZAKAJ?? HELP!!

VSEM HVALA

zmaki ::

Morda zaradi tega ker original Microsoft specifikacija za FAT32 predvideva samo particije velikosti do 32 GB.

Poskusi razdeliti veliki hard disk na vsaj eno particijo do 32 GB, in preizkusi če le-ta deluje.

zmaki

varlecijus ::

zanimivo hvala za nasvet bom probal

Minuteman ::

Spoštovani uporabniki Xorota 2100.
Jaz uporabljam 250 GB ATA disk v ohišju Canyon, brez particij, formatiran na FAT 32 in zadeva deluje brez problemov. Ohišje ima zunanje napajanje, kar osebno mislim, da je nujno, ker mi mali prenosni disk, ki se napaja preko USB ne deluje. To je seveda moje osebno mišljenje pridobljeno z experimenti z različnimi tipi diskov, ohišij in playerjev. Ta sistem tudi deluje na Scott 960.:D
Minuteman ma vas rad

vir ::

Kupil sem predvajalnik XORO 2010. Med predvajanjem mi v predvajalniku nekaj poka-čivka kot da bi imel notri lačnega piščanca :) Ko poslušaš muziko, gledaš film, se to ne sliši, ko pa imaš glasnost na 0, se pa sliši. Je to pri drugih tudi tako ali je to samo pri meni izjema?

Minuteman ::

Kupilsem Xoro 2010. Po uradnem upgrade-u, s firmwareom iz uradne strani so mi nehala delati smerne tipke ( puščice ) v file browser-ju. A ima še kdo take težave in ali se da to kako odpraviti?
Hvala za odgovor
Minuteman ma vas rad

McClane ::

Punca je nabavila model 2010 in ravno tako so po uradni nadgradnji nehale delati smerne tipke gor/dol..za tak pomik sedaj delujejo tipke fast forward >> in pa skip??
No, vprašal bi če kdo ve kaj je z podnapisi pri tem modelu? Namreč čeprav je podnapis priložen filmu in enako poimenovan ga ne prebere? Tipka subtitles ne prime ne v meniju ne med filmom..??

thanks
mc
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Luiggy ::

Sam uporabljam XORO 2100 komaj 14 dni, in v tem času lahko povem le to, da je predvajalnik katastrofalen. Prva stvar je ta, da 3/4 filmov sploh ne prebere (tistih bolj novih...od 2000 do danes). Če pa jih že prebere, začne slika po nekaj časa postajati kockasta, pomaga če stisneš pavzo in potem spet play. USB port je nakako prepočasen za branje filmov (hitro iskanje sploh ni možno), vse začne neki trukirat....skratka, za filme ta zadeva ni preveč uporabna, le DVDji delajo lepo. USB port mi prebere le ključek, diska sploh ne vidi, tud če je formatiran na FAT32. Kar se tiče podnapisov pa je tako, da rabite kak LCD TV z diagonalo najmanj 107cm, da jih boste lahko brali brez matranja iz 3 metrov. Podnapisi so skoraj neuporabni, razen če nočete oslepeti :(((. Pol je pa še neki...uporabniški vmesnik....le ta zgleda kot kak dosovski iz leta 1980. Imena so prikazana v dos načinu (American Pie 1999 ==> AMERICANP~1), skratka če ne veš kaj maš na DVDju posneto, boš iz tistega težko razbral. Vse te težave so nastopile z in brez najnovejšega FIRMWARE-ta (24.4.2006). Moje nasvet je: Dajte raje 2 jurja več in si kupite zadevo ala Philips, Sony, Samsung.....skratka neki od priznane firme in ne teh jajc.

@ Luiggy

Hvala za tvoje izkušnje.
Prihranil si nam malo časa in denarja.
.

bajo ::

luiggy,
jaz imam xoro 2100 že pol leta in mi vse filme bere normalno,vse xvid iz mulce mi normalno prebere, le tu
pa tam kašnega ne, usb vhod uporabljam samo za muziko preko usb pena in mi vse normalno bere in je dovolj hiter.
Kar se tiče podnapisov, ti so res mali ampak če imaš ekran 70 ali več se dajo normalno brati.
Najslabši pa je seveda osnovni meni, kjer ti napis filma v 80 % požere . predvsem je problem, če gledaš serije.

Drugače pa v osnovi vse špila.

McClane ::

Mene še zdaj zanima če komu z modelom 2010 delajo podnapisi in daljinec (smerne tipke) brez problemov? Kajti od novejšega modela pričakuješ da bo vsaj na taki stopnji kot prejšnji ne pa na slabši!
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

hawk123 ::

Pozdravček uporabnikom Xoro 2100.
Jaz imam tega in vse od naštetega od podnapisov do usb porta je vse lepo in prav. Podnapisi bi res lahko bi malo večji, USB port res ne deluje na vsa zunanja ohišja, za pohvalo je res samo zvok in slika kar je pa zelo odlično za ta cenovni razred. ZANIMA ME ŠE ENA STVAR. ALI IMA KDO KAKI FILM KI JE POSNET Z 23,979fps ali 23,976fps samo da ni 25fps. Meni noben film ne gre če ni 25fps. MI LAHKO GDO POMAGA, KAJTI IMAM POL FILMOV TAKIH Z 23,976FPS.
HVALA VSEM.;(

lepi joker ::

za Xoro 2100:
sam ga tudi uporabljam sedaj pol leta in lahko ga le pohvalim,,do sedaj še mi je prebral čisto vsak film še enkrat poudarjam čisto vsak film,laser za branje more imeti tudi zelo dober,,ker včasih sem imel film ,ki pri kolegih ni delal in tudi v mojem dvd snemalniku (NEC)z težavo,,ko pa sem tega vstavil v Xoro 2100 je ta film brez problema predvajal,,podnapisi bi res bilo fajn če bi bili malce večji ,,ampak spet nimam problemov ker uporabljam LCD tv Gorenje 16/9 68 cm ekran,,z zvokom sem tudi zadovoljen,,usb vhoda pa še res nisem probal
l.p. atamama

bajo ::

hawk123, jaz gledam filme z 23,976fps in 25fps, ogromno jih imam z 23,976fps in nisem imel do sedaj nobenih problemov,
pa imam xoro-ta 2100 že več kot pol leta in prvič slišim, da bi bilo to pogoj, da film ne bi delal na bilo kateri divx enoti.
Po mojem ni za tvoje težave kriv Xoro, ampak kaj drugega.

Xoro 2100
Fantje hvala, da ste se tako hitro odzvali. Tudi sam sem premišljeval o kaki drugi napaki mogoče o nepravilni nadgradni datoteki, vzel sem jo iz slovenske XORO strani ker prej nisem imel šumnikov. Še nekaj zanimivosti imam za vas. Pri teh filmih s 23,976fps in podobno, kdaj pa kdaj ne vedno predvaja zvok vendar prekinja in zraven normalno prikazuje podnapise le slike nikoli ni. Na prikazovalniku kjer prikazuje ur minute in sekunde, se sekunde "premikajo" počasneje približno v desetih sekundah naredi na prikazu komaj pet, tudi če zavrtim napej in potem play. Premišljeval sem tudi morebitnih čudnih kodekih, nevem več. Hvala še enkrat vsem, ki si vzamete čas zame.:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hawk123 ()

rdeci ::

Imam Xoro 2000. Nekaj filmov pa mi enostavno ne potegne. Inštaliral sem si MPEG4 Modifier, ampak ne vem na kaj bi spremenil divx ali xvid ? A mi kdo lahko pomaga ? A bi to sploh delal ? A je mogoče fora v avdio ?

Vnaprej hvala !
lp rdeci

rdeči
praviš da imaš Xoro 2000 in ti nekateri filmi ne gredo. Jaz imam Xoro 2100 in imam enak problem. Ugotovil sem zakaj ne gredo. Problem je samo v kodeku. PEČI SAMO V XVID KODEKU ta ti bo šel povsod in srt podnapis z do potankosti isto ime, pa če prav na Xoro strani piše da najbolj podpira Divx samo še zdaleč ne vseh.
Še vedno nekateri pečejo z starimi neregistriranimi a vendar kvalitetnimi kodeki, ki pa ji predvajajo samo pešica predvajalnikov in to taki nekvalitetni, kajti Xoro spada med priznane predvajalnike. Slabost teh je, da imajo zaprto kodo za nadgrajevanje, mogoče bomo imeli pa še srečo. Poglej si primer NEpodprtih kodekov:
3ivx D4 4.5.1 , Pr3ivx D4 4.5.1 in Pro codec.>:D Kot vidiš so vsi kao MPEG4 kodeki vendar temu ni čisto tako. Upam da bodo tile na MAS Elektronik AG kaj pogruntali.

gemini ::

Sedaj imam že kar nekaj časa tale xoro 2100 in moram reči da sem kar zadovoljen z njim, ima vse kar človek rabi, še posebej mi je všeč usb priključek, tudi predvaja vse mogoče, skratka vse vredu razen tistih prekletih podnapisov, ki mi grejo res na živce, ker so tako majhni. Sem jim tudi že nekaj težil tem majstrom na xoro.si in sem dobil odgovor da je baje nov firmware že napisan ampak da se sedaj pogajajo za odkup. Od tega je sedaj že kar nekaj časa in mi res ni jasno koliko bo tole še trajalo. Od aprila nobene posodobitve... A mogoče kdo ve kaj več o tem, koliko zna taka reč trajati, a je mogoče pričakovati da bodo objavili tale firmware v kratkem ali ne.

azeed ::

ali kateri xoro podpira packed bitstream?
You gotta say YES to another excess!!!

Yossarian ::

Packed Bitstream podpira xoro hsd 415
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

pingwin ::

Ojla,
delim z vami mojo izkušnjo - za vse tiste, ki imate probleme z branjem USB zunanjih diskov(vidi ga->read->vsebine pa ni):
Torej, nabavil sem xoro 2100, prinesel domov "no name" USB zunanje ohišje z 160 GB diskom. Priklopil, preklopil na USB (DVD/USB) gumb, sporočilo "berem", vsebine nobene, predvajalnik preklopi na inicijalni screen. Ta isti disk dela korektno na windowsih, linuxih in je fat32. Berem te forume in pomislim da bi mu zmanjšal particijo (kot so priporočali nekateri v prejšnjih postih). Priklopim disk na pc-a, zaženem partition magic, ki mi pa prijazno sporoči, da imam napake v MBR-ju (master boot record) in me vpraša če jih popravi... našel tri, vse tri popravil. Priklopim disk nazaj na xorota in dela ko bomba (40G filmov je prebral v 1sek).
No, to je moja izkušnja, če bi kdo tule gor imel podobne probleme, naj pregleda disk s kakšnim orodjem "ala partition magic", preden se odpravi po novo ohišje (kot bi se se kmalu sam in vrgel stran par kiločukov)
LP,
PingWin

Zako ::

meni pa moj Xoro jsd 415 ne prebere vec medija (ne DVD in ne CD). Pa se bojim, da so mu stete ure ali pa je mogoce samo motrocek kaj zaribal. Ko vstavim DVD v Xorota, ga nekaj dolgo casa melje (zaganja), potem pa napise NI DISKA.

Prosim, ce mi kdo lahko svetuje, kako to napako odpraviti ali kaj bi lahko bilo narobe, ker mi je ta Xoro res D best.

tnx

LP
Zako je zakon!!!

pingwin: a si mogoče zdaj po tej odpravljeni napaki probal ,če bi ti xoro prepoznal celih 160 gb?
l.p. atamama

alemik33 ::

Pozdravljeni XORO-vci ! Eno vprašanje za vse tiste ki uporabljajo zunanji HDD preko USB-ja: Ali lahko predvajate VOB datoteke ??? (DVD iz HDD-ja).

Pravkar sem na IZID zasledil novi firmware za XORO HSD-2100 :

http://www.xoro.si/Firmware/Xoro_2100_1...

Ker jaz (še) nimam HSD-2100 , ali lahko kdo preveri če so zdaj podnapisi zadovoljivo veliki, ter ali zdaj podpira DivX packed-bitstream ?
.

gemini ::

Sem ga sprobal in končno so podnapisi kot je treba, no skoraj, če bi imeli še malce sivega ozadja bi bili boljši (na svetli podalgi je včasih slabše) ampak to so že detajli, drugače pa super, zdej se da lepo gledat.
Za tisto drugo kar sprašuješ pa ne bi niti ne vem kaj to je :)

xoro 2100: zdaj pa je z podnapisi res super,,so precej veliki,,sem zelo,zelo zadovoljen
l.p. atamama

Flash2000 ::

je mogoce na obzorju kaksna novejsa verzija za XORO 2010 ? Ker men gre ze pocas na zivce, da ne delajo smerniske tipke tako kot je treba..(ok razn skip tipka). Prav tako sm ugotovil, da mi pri enih dveh dvdjih kr zgine "kurzor" ko hočem izbrati podnapise.... (ne morem se premikat po meniju)...

a obstaja se kaksna druga verzija firmwara razen te na xoro.si ki totalno suxxx

lp
Bye Bye

YuGo ::

Imam Xora 415, problem se pojavi pri Lost tretji sezoni. Ne vem ali bo treba nove codece naložit, ker namreč ko pritisne "play", vrže ven?

Hvala!

nadzorni ::

l.p.

Sem potegnil novi upgrade od xoro 2100,pa se mi zdi ,da je isti,kot pa spomaladanski,pa se datum ima isti od 25.4.2006!!!!!!

Eny idea :P
Toje moje mnenje drugi imejte svojo!

ulisex ::

Včeraj sem zdawnloudou FW za xorota 2100 in ga instaliru. FW Dela uredu.
Podnapisi so večji, ne da se jih pa premaknt.!?

Druzga nism opazu, upam da so dodali še kakšne nove kodeke.
A kdo ve kakšne so spremembe FW glede na prejšnjo verzijo?

LP U

MP73 ::

Včeraj sem naložu nov FW (15.11.2006) za XORO 2100.

Podnapisi so večji in so končno OK. Ponovila pa se je stara napaka na VCD displeju. Polje za prikaz poglavji je zamaknjeno na polje od prikazovalnika časa. Upam, da bodo to poravili v doglednem času.

Pri predvajanu iz USB diska mi podnapise prikazuje samo eno uro. Po eni uri podnapisi zginejo ??? Če je film z dveh delov potem ponavadi ni problemov (1/2 filma je ponavadi krajša od 1 ure) . Ali kdo ve kaj o tem ?

Prosim če kdo od lastnikov XORO HSD 8410 opiše svoje izkušnje in pripombe.

Predvsem me zanima :
podnapisi v DivX/XviD filmih :
- prikaz šumnikov (čšž ?)
- velikost in položaj
- barva in obroba (vidljivost na beli podlagi) ?
- izginjanje po določenem času ?
- možno število znakov v vrstici ter možno število vrstic
- predvajani formati (srt, sub ?, ...)
- avtomatični zagon prikaza podnapisov pri ujemanju imena podnapisa z imenom filma ?
- možnost izbire podnapisov v različnih jezikih (movie.si.srt, movie.en.srt, ... ? )
predvajanje DivX 3.11 Low/Fast ?, DivX 6 ?, DivX 6 Ultra ?, Nero Digital standard profile ?
tekoče ali sunkovito premotavanje DivX/XviD filmov, MPG filmov ?
možen natančen skok na določeno mesto (go-to)
možen prikaz 720P prek YUV izhoda (komponentni Y/Pb/Pc) ?

Te podatke ne najdem v nobenem opisu, so pa odločilni za nakup.

Hvala vnaprej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zmaki ()

aljo00 ::

Kaj res se nobeden nima Xoro 8400/8410 ?????

Tudi meni je zelo zanimiv!

Predvsem me zanima, ali se kaj pozna na kvaliteti ce predvajam navaden DVD film prekjo HDMI na LCD ???

8500 je pa se predrag... :(

lp!
A
lp! Aljosa

Ker se ocitno nobenemu ne da, oz. nima volje bom pa jaz odgovoril sam sebi...

Nabavil danes. Prvi obcutki ocena odlicno!

Izdelava 5, design 5, funkcionalnost in uporabnost 4 (zaenkrat edini misus, ker podnapisi pri DIVX nimajo crne obrobe - drugace pa so fonti dobro vidni in veliki)

Mehanizec zelo tih, hitro prebere medij.

USB, SD vlozisce deluje brezhibno.

HDMI se nisem sprobal...nimam se HD TV...

daljinec deluje odlicno (deluje tudi odboj od stene) - recimo pri Yamadah si moral biti snajper, da o novi 6800 plus ne govorim...

OCENA : 5/5

Se splaca dati malo vec denarja !!!

A.
lp! Aljosa

Romancek1 ::

Aljoša, kje pa si nabavil ta predvajalnik in za kakšno ceno?

Romanec1: 8410 sem nabavil v Leclercu. Cena 19900 - 2100 SIT.

Sem kar zadovoljen, oz. sem zelo.
Edino kar me malenkost moti je to, da fonti nimajo bele obrobe.

Malo bolj me pa moti zatikanje v DIVX/XVID filmiv (res da zelo zelo neopazno, samo je...)

na Yamadi 6700/6800 tega nisem opazil.

Kaj pa drugi ???? kaksno opazanje ???
A sploh obstaja kaksna stran z upgrade FW

A.
lp! Aljosa

codegen ::

Živjo,

Ali ima 8410 go-to funkcijo?
Odločam se med philipsom dvp5960 in pa xorotom cena je približno ista...

@ codegen

> Ali ima 8410 go-to funkcijo?

Ima, prikličeš z direktno tipko "Search", deluje v DVD in DivX filmih. Kot pri vseh predvajalnikih z Zoran chipsetom, se številke izpisujejo z desna na levo, kar zahteva kar nekaj mentalne telovadbe.

Font podnapisov vsebuje šumnike, je pa bel, mali in debel, težko berljiv, brez črne obrobe sploh težko vidljiv na beli podlagi. Pomaga če vklopiš sivo trako kot podlago.

Po moje je boljša izbira Philips 5960, ker lahko izbiraš tri velikosti fonta podnapisov, pa nasploh firmware lahko izboljšujejo strokovni posamezniki (pri Xoro doslej še ni nobene izboljšave).

valdo ::

aljo00 ,kako delujejo muzika v MP3 formatu na XORO HSD 8410 namrec ni specificirano da jo. Pri Philipsu 5960 pise da podpira tudi DVD-MP3.
Odlocam se med tema dvema modeloma Xoro se ima reze za spominske karice in USB 2.0,
Philips nima reze za kartice in ima USB 1.1 ima pa boljsi FW in podporotako da ne vem vseeno me bolj vlece k Xorotu zaradi rez za kartice, se tuhtam.
LP
Lp

TOP ::

Valdo imam doma Xoro 2100 in tega Philipsa,pa ti bom čist na kratko odgovoru kupi Philipsa.

Po izčrpnem testiranju Xoro 8410 spreminjam svoje prejšnje mnenje.

Kljub nekaterim pomanjkljivostim (font, search, file-browser) je le morda Xoro 8410 ta trenutek najboljša izbira.

Predvaja vse trenutno popularne formate, vključno z XviD/DivX vse verzije 3.11 - 6.4, skupaj z packed bitstream, DivX 6 Ultra z menuji, ter Nero Digital standard profile. Ima hiter USB 2.0 priključek ter bralec kartic. Pri meni je kvaliteta slike na komponentnem izhodu (YUV) v formatu 720P (progresive upscaled) na plazma televizorju naravnost odlična. AC3 zvok pretvarja na stereo izhod, slišijo se vsi zvočniki razen subwooferja. Pri MP3 posnetkih prikazuje ID-tag. Chipset je ta zadnji Zoran Vaddis 888.

Če kdo ve za kateri boljši DVD/MPEG4 predvajalnik tega cenovnega razreda, naj pove.

Zgodovina sprememb…

KleBac ::

Ali lahko kdorkoli naloži slike/fotke podnapisov XORO 8410 ?

In pa: Ali je lahko več podnapisov v direktoriju ali samo ime.avi in ime.srt ?

Kako pa je z nanizankami in kako je s filmi, ki so vsak v svoji mapi ?

Preveč?

Hvala!

In my life....I should do what I could !

@ symbolman

Moja izkušnja z Xoro 8410 :

> Ali je lahko več podnapisov v direktoriju ali samo ime.avi in ime.srt ?

V direktoriju je lahko več podnapisov z različnimi imeni in končnicami.
Kot pri vseh drugih DVD/DivX predvajalnikih z Zoran chipsetom prikaz podnapisov ni avtomatičen, ampak vedno moraš ročno izbrati katerega želiš prikazati.
Če je v direktoriju vsaj eden podnapis, te pred začetkom predvajanja filma avtomatično vpraša katerega želiš izbrati in prikazovati (ali tudi nobenega). To lahko storiš tudi pozneje, med predvajanjem filma, z tipko "Subtitle" lahko izbereš drugi podnapis ali izklopiš prikaz.
Če ni nobenega podnapisa, ni možnosti izbire, takoj začne predvajati film.

> Kako pa je z nanizankami in kako je s filmi, ki so vsak v svoji mapi ?

Na koncu predvajanja prvega (ali vsakega naslednjega) dela nanizanke v isti mapi se avtomatično prikaže okno za izbiro naslednjega dela, po izbiri se avtomatično prikaže okno za izbor (ali izklop) željenega podnapisa (če je v tej mapi vsaj en podnapis), po izbiri se začne predvajanje filma.
Če je (so) del(i) v drugi mapi, tudi moraš ročno izbrati kje je del.
Torej ni avtomatičnega nadaljevanja, vedno moraš ročno izbrati kaj naslednje želiš.

Sistem ni posrečen, ampak ko se navadiš, je sprejemljiv.

KleBac ::

Najlepša hvala!

Tole bi bil po mojem kar težak preklop. Gledaš film iz dveh AVI-jev in na polovici moraš daljinca in "kliknit OK" :-)

Ampak....če je res vse ostalo COOL (razen podnapisov....beli na sivi podlagi - in pa velikost še ne vem)
potem zna bit tole kar zanimiva izbira. Za mojega Quadro 705 (ki je ama čist enak ko ena Yamada 6600 pred njim)

Še enkrat, Hvala !

In my life....I should do what I could !

@ symbolman

> (razen podnapisov....beli na sivi podlagi - in pa velikost še ne vem)

Saj ni tako hudo, ko se privadiš je sprejemljivo.

Če razumeš nemško, poglej si test "Silvercrest 6515"
http://www.hdtv-praxis.de/modules.php?o...

Razen hardware specifičnosti, ker je chipset enak (Zoran Vaddis 888) vse ostalo (setup, nastavitve, formati...) velja tudi za Xoro 8410. Na koncu testa je tudi slika s podnapisi.

Imam še tudi Yamado 6600, rabil sem kar nekaj mentalne telovadbe da sem se privadil na Xoro 8410, je pa kvaliteta slike neprimerno boljša, seveda če uporabljaš progresive scan na YUV ali HDMI izhodu. Preizkusil sem tudi SCART izhod, tudi tam je kvaliteta slike boljša kot pri Yamadi 6600, ampak ne tako izrazito. Predvsem črni deli slike so bolj "čisti".

Opazil sem tudi, da če pri Xoro 8410 nastaviš sprednje zvočnike na "Majhen", potem izenačuje nivo jakosti zvoka na stereo izhodu (L+R) za različne filme, tako da ni treba stalno posebej nastavljati jakost kot pri 6600, kjer je to nadležno. COOL

Zgodovina sprememb…

MViper ::

Če kdo ve za kateri boljši DVD/MPEG4 predvajalnik tega cenovnega razreda, naj pove.

Mene zanima kateri je najboljsi DivX predvajalnik, ne glede na ceno. Se pravi kaj je kao top of the top od Divx komponentnih playerjev. sploh obstaja?

Pa se nekaj vtisov o Xoro HSD2000. Kupil sem ga meseca marca. Do sedaj mi je prebral skoraj VSE. Razen enega filma [The Final Cut]. Na teden pogledam nekje 6-12 filmov divx snetih z neta, seveda :)

No, kaksne 14 dni nazaj pa mi je zacel izjemno pocasno delovat, tray se je odpiral 5 minut itd... Dali so mi popolnoma novega in spet je vse v redu.

Ker pa imam 8 GB usbkey, pa mi mogoce celo disi kaksen divx player z usb vhodom :). Imel sem Kiss DP1000 svoj cas, vendar, ne hvala, dvomim, da bom sploh se kdaj Kissa kupil, razen ce dajo res kaksen izvrsten predvajalnik ven. DP1000 mi pac vec kot 60% filmov ni bral, kljub vsem moznim firmwarom. Je bil pa kvalitetno izdelan, to je pa res :)
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MViper ()

medopp ::

Pozdravljeni!

Imam problem.Pri Xoro HSD-2100 mi ne predvaja podnapisev pri divx filmih.Prej sem bil lastnik Xoro HSD-415, kjer ni bilo potrebno poimenovati podnapise isto kot film, saj sem jih lahko v meniju videl in izbral oz.zagnal s tipko subtitle.Tukaj pa vidim da te opcije ni.Zanima me: Ali je pri HSD 2100 potrebno podnapise poimenovati isto kot film(se pravi so s to tehnologijo šli korak nazaj od prejšnih modelov) ali pa sem jaz tako tupast in jih v meniju ko vstavim CD ne vidim in ne znam zagnati.
Prosim za pomoč, namreč priložena navodila so glede tega zelo boga.

Hvala!

Primož
««
35 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724936 (9550) bizi72
»

Zunanji HDD DIVX predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
51547 (1373) Alec999

Kateri dvd, dvix player kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
121621 (1402) Stepni Volk

Kateri DVD/Divx predvajalnik?

142279 (2019) Stepni Volk
»

Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?

152600 (2162) Yossarian

Več podobnih tem