Forum » Zvok in slika » [divXvid] Xoro predvajalniki
[divXvid] Xoro predvajalniki
burkiburke ::
xoro 2100
zadevo sem kupil samo zaradi usb porta in možnosti priklopa zunanjega usb diska, ker se mi ne da več pečt dvd-r-jev ipd. zadevo sem najprej priklopil na icybox zunanje ohišje z hitachi 160gb s-ata diskom in ntfs particijo in ni delovalo. po pogovoru z izidom so mi povedali da bi particija morala biti fat 32 in da določena zunanja ohišja (čipovlja) niso kompatibilna. naslednji priklop je bil z ide diskom 160GB in revoltec alu book zunanjim ohišjem in fat 32 particijo ter od tedaj zadevca odlično deluje. xoro prebere disk dokaj hitro. edino moteče je menu, ker xoro posebej izlista folderje z mp3 (muziko), jpeg (fotke) in avi (filme). pomeni npr. če hočeš gledati filme ti ven vrže tudi vse folderje z samplovi, kar stvar naredi nepreglednom. naslednja moteča stvar je da stisne naslov filma kot npr. v dos-u in se zna zgoditi, da otroku pustiš pr0n names risanke . velikost podnapisov bi tudi lahko bila večja. kvaliteta slike in zvoka je zadovoljiva.
zadevo sem kupil samo zaradi usb porta in možnosti priklopa zunanjega usb diska, ker se mi ne da več pečt dvd-r-jev ipd. zadevo sem najprej priklopil na icybox zunanje ohišje z hitachi 160gb s-ata diskom in ntfs particijo in ni delovalo. po pogovoru z izidom so mi povedali da bi particija morala biti fat 32 in da določena zunanja ohišja (čipovlja) niso kompatibilna. naslednji priklop je bil z ide diskom 160GB in revoltec alu book zunanjim ohišjem in fat 32 particijo ter od tedaj zadevca odlično deluje. xoro prebere disk dokaj hitro. edino moteče je menu, ker xoro posebej izlista folderje z mp3 (muziko), jpeg (fotke) in avi (filme). pomeni npr. če hočeš gledati filme ti ven vrže tudi vse folderje z samplovi, kar stvar naredi nepreglednom. naslednja moteča stvar je da stisne naslov filma kot npr. v dos-u in se zna zgoditi, da otroku pustiš pr0n names risanke . velikost podnapisov bi tudi lahko bila večja. kvaliteta slike in zvoka je zadovoljiva.
Yossarian ::
Kaj mi nihče ne more pomagati? Bitte
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
zhigatsey ::
Živjo,
Kupil sem si xorota hsd 2100, naložil sem si najnovejši firmware iz uradne strani in
z njim sem popolnoma zadovoljen. Pred tem sem imel 415 ko in ne kupim več drugega
playerja kot pa xorota:). Na obeh predvajalnikih pa me motijo majhni podnapisi.
Po nadgradnji fw-ja so podnapisi beli vendar še vedno premajhni. Ali se to da kje
popraviti. Obstaja kakšen neuraden fw za to poštimati. Kot sem bral teme se
je krho ukvarjal s tem..
Hvala za odgovore
Kupil sem si xorota hsd 2100, naložil sem si najnovejši firmware iz uradne strani in
z njim sem popolnoma zadovoljen. Pred tem sem imel 415 ko in ne kupim več drugega
playerja kot pa xorota:). Na obeh predvajalnikih pa me motijo majhni podnapisi.
Po nadgradnji fw-ja so podnapisi beli vendar še vedno premajhni. Ali se to da kje
popraviti. Obstaja kakšen neuraden fw za to poštimati. Kot sem bral teme se
je krho ukvarjal s tem..
Hvala za odgovore
Oxford ::
shigatse - vem, da se ti dalo brati vsh 'miljon' strani pri temi Xoro predvajalniki, toda za 2100-ko je bilo že n-krat (n -> oo) povedano, da so narejeni okoli čipa, ki ne omogoča predelav. Žal. Tudi sam sem se moral sprijazniti s tem.
zhigatsey ::
Glede velikosti podnapisov za xoro hsd 2100 sem vprašal na izid in odgovorili so mi tole:
Pozdravljeni,
Delamo na temu, da bi nam povečali podnapise za HSD-2100. Vse informacije glede tega bodo objavljene v roku 14 dni na www.xoro.si.
Pozdravljeni,
Delamo na temu, da bi nam povečali podnapise za HSD-2100. Vse informacije glede tega bodo objavljene v roku 14 dni na www.xoro.si.
tkrizi ::
A je mogoč kermu jasn zakaj se mi pr Xoro HSD 6000-ki začnejo DviX-i tm po 15-30 min zatikat, tako zvok kot slika????
Pr DVD, SVCD, VCD pa laufa vse normaln.
Je to mogoč zarad pregrevanja???
Hvala, lp!
Pr DVD, SVCD, VCD pa laufa vse normaln.
Je to mogoč zarad pregrevanja???
Hvala, lp!
simonz1 ::
Živjo!
K mi lahko kdo pove zakaj mi ne predvaja posnapisov pri divx filmih če pa so že so pa čisto majhni. Imam XORO HSD 415. Hvala
K mi lahko kdo pove zakaj mi ne predvaja posnapisov pri divx filmih če pa so že so pa čisto majhni. Imam XORO HSD 415. Hvala
RobertoSlo ::
naloži si nov firmware ....
itak si pa moraš pred vsakim ogledom filma, sam izbrat podnapise...
Z novim firmwarom se deloma tudi povečajo podnapisi.
Najdeš jih nekaj strani nazaj, ...
uradne pa tudi na www.xoro.si
lp
itak si pa moraš pred vsakim ogledom filma, sam izbrat podnapise...
Z novim firmwarom se deloma tudi povečajo podnapisi.
Najdeš jih nekaj strani nazaj, ...
uradne pa tudi na www.xoro.si
lp
simonz1 ::
Zdravo!
Jst sm neki gledou pa nč ne najdem. Tut na xoro.si. K mi lahko bolj podrobno napišeš.
HVALA
LP!
Jst sm neki gledou pa nč ne najdem. Tut na xoro.si. K mi lahko bolj podrobno napišeš.
HVALA
LP!
http://www.xoro.si/service/download.asp...
tukaj najdeš za xoro 415, prav tako navodila
direkten link do datoteke:
http://www.xoro.si/Firmware/hsd415v4152...
pa velik užitkou ob gledanju
tukaj najdeš za xoro 415, prav tako navodila
direkten link do datoteke:
http://www.xoro.si/Firmware/hsd415v4152...
pa velik užitkou ob gledanju
sidney ::
jajce svetovne ... meni je danes ze tretjic crknu ... 1. motor, 2. uniceval mi je medije ... dobu sem nouga: ta pa je spet krepal ... vsaj garancijo mam ... pol pa menjam ....
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
uros26 ::
kje bi dobil najnovejši fw za xoro 2100??
JVC KD-LH 7R,DD-C62,CALIBER VENOM 400V2,ALPHASONIK PMA 1200D,GZNW 12,VESNA VRLA 70Ah,2500A
damjanc ::
Imam HSD 415 in pred kratkim sem ugotovil, da hitro predvajanje (fast fw/fr) ne deluje pri DivX filmih. Poskusil sem tudi s starimi filmi, vendar je rezultat isti. Imam zadnji uradni firmware. Kaksna ideja?
BBKing ::
XoRo HDS 2000.....se pravi,kot sem tukaj nekje prebral , za povečanje fontov pri podnapisih je potrebno samo nanjnovejši FW nainšatalirat ? je FW na dan 04
05 2006 zadnji ali obstaja že kaj novejšega ?
tnx lp, BBking
05 2006 zadnji ali obstaja že kaj novejšega ?
tnx lp, BBking
ducko ::
Mislim da je ta zadnji. Naloži po navodilih, mislim da so par strani nazaj napisane tudi nastavitve. Priporočam ti pa da si izbereš tip fonta 4 in ne 3 (ali obratno) kot je napisano tam. Probaj kateri ti najboolj ustreza. Pa po vsaki spremembi se mi zdi da moraš ugasnit in prižgat xoro, da upošteva nove nastavitve.
Rom@noZ ::
Meni pa xoro 415 ne prebere več dvd-a (ni medija). Naložen imam zadnji FW (...523se) že nekaj mesecev, do danes je delal normalno, kar naenkrat pa je nehal sprejemat medije.
Kakšen nasvet (vrnitev v garanciji je zadnja opcija)?
Kakšen nasvet (vrnitev v garanciji je zadnja opcija)?
fr33sat ::
Probaj kakšen drug DVD. Če je v garanciji nimaš kaj veliko za probavati. Lahko bi ga sicer odprl in z alkoholom očistil lečo laserja ampak pazi da boš zelo pazljivo odstranil (odmaknil) nalepko za garancijo. Lahko si tudi sposodiš kakšen čistilni CD in ti niti odpirati ni treba.
Rom@noZ ::
Po 3. urah probavanja (odpri-zapri, odpri-zapri) je začel spet normalno delat. seveda sem probal več dvd-ev, povsod enako.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
Zlatorog ::
Kako dela funkcija "go to" na xoro 2000 modelu ?
Recimo, če bi hotel iti na 30 minuto
Če pritisnem tipko search na daljincu, imam možnost zbirati neke številke ne pa čas.
Softver imam zadnji iz strani xoro.si
lp
Recimo, če bi hotel iti na 30 minuto
Če pritisnem tipko search na daljincu, imam možnost zbirati neke številke ne pa čas.
Softver imam zadnji iz strani xoro.si
lp
hawk123 ::
Xoro 2100
Helo. Tudi jaz sem kupil xorota 2100 samo zaradi USB porta. Vendar imam en problem. Uporabljam disk 160G ATA z posebej kupljlenim zunanjum ohišjem DIGITUS. Na PC-ju zadeva lepo deluje, xoro takoj ko priklopim Zunanji disk pritisnem gumb za preklop na USB začne nalagati, prikaz je v %. Prosim naj mi nekdo pove kako se potem dela naprej. Prva glasba mi žačne igrati, vendar ne morem nič dalje. Negr ustaviti ali pavza ali bilo kaj drugega ne gre vse je mrtvo in samo lepo igra glasbo naprej.
Prosim če mi lahko kdo pomaga.
Hvala
Helo. Tudi jaz sem kupil xorota 2100 samo zaradi USB porta. Vendar imam en problem. Uporabljam disk 160G ATA z posebej kupljlenim zunanjum ohišjem DIGITUS. Na PC-ju zadeva lepo deluje, xoro takoj ko priklopim Zunanji disk pritisnem gumb za preklop na USB začne nalagati, prikaz je v %. Prosim naj mi nekdo pove kako se potem dela naprej. Prva glasba mi žačne igrati, vendar ne morem nič dalje. Negr ustaviti ali pavza ali bilo kaj drugega ne gre vse je mrtvo in samo lepo igra glasbo naprej.
Prosim če mi lahko kdo pomaga.
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hawk123 ()
5pellfire ::
Imam eno vprašanje...imam predvajalnik Xoro415 in mi ne predvaja XviD datotek. Kolikor
sem gledal predvajalnik podpira XviD . Naložil sem tudi zadnji fireware (523SE) ampak
ne pomaga.
Kako bi se to dalo popravit?
sem gledal predvajalnik podpira XviD . Naložil sem tudi zadnji fireware (523SE) ampak
ne pomaga.
Kako bi se to dalo popravit?
andrejkorl ::
Imam Xoro HSD 415. Uparabljam ga na samsungovem televizorju in sicer na AV2. Od danes naprej se mi na televizoju ne pojavi niti taprvi xoro meni zaslon! Če dam notri dvd na xoro-tu piše da predvaja in začne šteti čas vendar je tema. Vse ostalo na televizorju dela normalno. Help!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrejkorl ()
Za začetek malo "zmezi" scart kabel, če imaš priklopljrno preko njega.
lepi joker ::
xoro 2100: kaj se da kje nastavit čas prikazovanja da bi recimo začelo odštevati čas od konca proti začetku,,ker me ful moti da na začetku ne vem kako dolgo bo trajal film
l.p. atamama
5pellfire ::
Eno vprašanje: Xoro 415 ne podpira Qpel kodeka ne? ...se to da kako porihtat ali bo treba prekodirat video?
Kratko mnenje uporabnikov HORO HSD 2000: se splača kupit ta aparatek? al je boljš vzet 2100 model?...Kolikor sem zastopu je 2000-ka na MTK čipu in mamo modan firmware zanj....A je sam DVD pogon soliden al je boljši pri 2100-ki?
lepa hvala za mnenja
k.
lepa hvala za mnenja
k.
...obsolete...
2leva ::
Xoro HSD 2000:
sem nadgradil z zadnjo uradno verzijo po priloženih navodilih, vedar mi prikazuje odebeljene podnapise in samo prvo vrstico, sčaoma pa še to izgine..
Na kakšen način lahko popravim napako?
sem nadgradil z zadnjo uradno verzijo po priloženih navodilih, vedar mi prikazuje odebeljene podnapise in samo prvo vrstico, sčaoma pa še to izgine..
Na kakšen način lahko popravim napako?
5pellfire, ne podpira in trenutno ne vem za noben FW, ki bi to omogočal.
smonito ::
Pozdravljeni!
Do nedavnega sem bil lastnik Yakumo-ta vendar je na žalost šel v pokoj. Malo sem gledal po forumu in videl da je Xoro 2000 kar všečna zadevica.
Zanime me če Xoro 2000 podpira PB pa če je možno, da kdo prilepi sliko iz TV-ja da malo vidim kako velikoi so podnapisi.
Lp
Smonito
Do nedavnega sem bil lastnik Yakumo-ta vendar je na žalost šel v pokoj. Malo sem gledal po forumu in videl da je Xoro 2000 kar všečna zadevica.
Zanime me če Xoro 2000 podpira PB pa če je možno, da kdo prilepi sliko iz TV-ja da malo vidim kako velikoi so podnapisi.
Lp
Smonito
mih@ ::
vidim da je blo že nekajkrat napisano katerega XOROta: 2000 ali 2100? Videl sem tudi 2010? Kako je zdaj s tem?
A odgovor obstaja al res še noben ni konkretno napisu? se da komu prilepit kolk so to mejhni podnapisi? za ene mejhno je mogoče zame še vedno dovolj veliko
USB ni ravno prioriteta, bol je porihtan firmware.
Al rajši posežem po Yamadi 6800x plus?
Hvala za kakršen koli odgovor
A odgovor obstaja al res še noben ni konkretno napisu? se da komu prilepit kolk so to mejhni podnapisi? za ene mejhno je mogoče zame še vedno dovolj veliko
USB ni ravno prioriteta, bol je porihtan firmware.
Al rajši posežem po Yamadi 6800x plus?
Hvala za kakršen koli odgovor
Sam se tudi nagibam k HSD 2000 modelu, ki bazira na MTK čipu in obstaja P.Y.P.S. firmware zanj...bi pa rad slišal še mnenje kakega uporabnika o tem aparatku...kvaliteta samega dvd pladnja, daljinec pa to...?
se bo kdo ojunačil in napisal par vrstic o svojem Xoro-tu?
lp
k.
se bo kdo ojunačil in napisal par vrstic o svojem Xoro-tu?
lp
k.
...obsolete...
codegen ::
Živjo,
Zanimam se za nakup predvajalnika xoro 8400 pa ne najdem nobenih testov oziroma feedbacka uporabnikov...obstaja za ta model tudi upgrade firmwarea ( pyps, etc... ) Upam da še niste govrili o tem modelu, ker je veliko strani pa nism pogledal več kot dveh zadnjih...Se pozna hdmi tudi v praksi ali je boljša slika ?
Hvala
Zanimam se za nakup predvajalnika xoro 8400 pa ne najdem nobenih testov oziroma feedbacka uporabnikov...obstaja za ta model tudi upgrade firmwarea ( pyps, etc... ) Upam da še niste govrili o tem modelu, ker je veliko strani pa nism pogledal več kot dveh zadnjih...Se pozna hdmi tudi v praksi ali je boljša slika ?
Hvala
zmaki ::
Tole je bilo objavljeno 01.09.2006 by shigatse
Danes je 11.10.2006, torej več kot dvakrat 14 dni.
Kaj novega ?
Danes je 11.10.2006, torej več kot dvakrat 14 dni.
Kaj novega ?
gemini ::
Teh strani je preveč da bi vse prebral vendar dokler sem vztrajal tega nisem našel. Namreč pri eni prejšnjih verzij xorota me je nabolj motilo to da se ni dalo zoomirat filma po želji oz. da ni imel vsaj ene stopnje vmes, če je bil namreč film v 16:9 formatu je bil na navadni tv zelo slabo izkoriščen, vse skupaj premajhno, če si pa zumiral je pa zapolnilo čez cel ekran in odrezalo pol filma. Ustrezala bi recimo ena vmesna stopnja pa tega ni bilo. Zanima me če je to pri teh novejših oz. kar konkretno pri 2100 to možno poštimat. Hvala.
varlecijus ::
Joj tega je pa tolko - sem preveč len za branje bom kr fprašo: ali je kej važno kolko velik disk imaš za xorota 2100?? Torej če so kaki problemi z kompatibilnostjo vem da mora biti formatiran na fat32 in ta ne dela na vseh ohišlih za diske. Ohišle sem sprobal na 8gb hisku in je xoro delal odlično ko sem pa not vtaknil 160gb pa ni delalo??? ZAKAJ?? HELP!!
VSEM HVALA
VSEM HVALA
Luiggy ::
Včeraj sem dobil XORO 2100. USB ključek 1GB mi zazna brez problema, ko pa nanj priklopim 40GB disk formatiran na FAT32 v ICY BOX 2.5" ohišju, z napajanjem samo preko USB-ja mi izpiše "USB NOT FOUND". V čem bi lahko bila težava?
zmaki ::
Prosim če kdo napiše lastne izkušnje z Xoro 2100 :
- ali predvaja DivX filme brez problemov
(posebej DivX 3.11-LowMotion, DivX 4.12, DivX 5.x, DivX 6.4)
- ali samostojno predvaja DivX podnapise (filename.srt?, filename.si.srt?),
ali pa je potrebno podnapise ročno izbrati
- ali je možno spreminjati barvo, velikost in položaj DivX podnapisov
- ali se da hitro in lahko skočit na določeni čas v DivX filmih
- če prekineš predvajanje DivX filma, ali si zapomni položaj, in pri
naslednjem predvajanju začne od prekinitve, in ne od začetka
- kvaliteta zvoka (posebej AC3 in DTS)
- ergonomičnost daljinskega upravljalnika
Očitno je da premišljujem o nakupu Xoro 2100. Prosim prepričajte me da je to dober nakup.
zmaki
- ali predvaja DivX filme brez problemov
(posebej DivX 3.11-LowMotion, DivX 4.12, DivX 5.x, DivX 6.4)
- ali samostojno predvaja DivX podnapise (filename.srt?, filename.si.srt?),
ali pa je potrebno podnapise ročno izbrati
- ali je možno spreminjati barvo, velikost in položaj DivX podnapisov
- ali se da hitro in lahko skočit na določeni čas v DivX filmih
- če prekineš predvajanje DivX filma, ali si zapomni položaj, in pri
naslednjem predvajanju začne od prekinitve, in ne od začetka
- kvaliteta zvoka (posebej AC3 in DTS)
- ergonomičnost daljinskega upravljalnika
Očitno je da premišljujem o nakupu Xoro 2100. Prosim prepričajte me da je to dober nakup.
zmaki
XORO HSD 2010:
Včeraj so mi ga prinesli domov iz Leclerca za 9.990 SIT....in morem reč: K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.!!!!
Sicer lep in všečen aparatek zelo majhnih mer in fency dizajna ....ampak daljinc mi ne dela sploh!!!
Zamenjal baterije z novimi, ker sem mislil da so zanič - pa je isto....
NAjprej sploh ne dela, potem ga moraš približat senzorju na aparatku na 2 cm da črnogorac proradi, potem dela do max dolžine 1m pod idealnim kotom v isti horizontalni ravnini....Če se odmakneš več kot 1m, daljinc zablokira in moraš spet ponovit približevanje na 2cm....GROZA!
Ker mi ni bilo nikol jasno, kako zgleda display na oni zrcalni površini sem ga mal pofotkal...moram reč da je zadeva precej všečna in posebaj paše na Yamaha surround receiverje he he....(plamenčki samo nakazujejo kaj se bo zgodilo z aparatkom v bližnji prihodnosti, če ne bo izboljšanja....)
SLIKA
Bom probal stvar zamenjat v Leclercu z testiranjem črnogorca na licu mesta...
Firmwarea nisem še nič nadgradil niti s tistim uradnim s xoro.si, tako da so podnapisi obupno majhni in polni $#"&*"!@ namesto naših znakov.
Ranking glede na ostale aparate, ki so šli skozi moje roke:(1-5)
Amstrad DX3016 - 4,2 (crknil po 34 mesecih)
Belaggio AD2020 - 4,0
Yakumo DX4 - 3,8 (crknil v 13 mesecih)
Pioneer 585A - 4,7
Philips DV737 - 3,9
Xoro HSD2010 - 2,4 (zaenkrat...
Toliko zaenkrat...
k.
Včeraj so mi ga prinesli domov iz Leclerca za 9.990 SIT....in morem reč: K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.!!!!
Sicer lep in všečen aparatek zelo majhnih mer in fency dizajna ....ampak daljinc mi ne dela sploh!!!
Zamenjal baterije z novimi, ker sem mislil da so zanič - pa je isto....
NAjprej sploh ne dela, potem ga moraš približat senzorju na aparatku na 2 cm da črnogorac proradi, potem dela do max dolžine 1m pod idealnim kotom v isti horizontalni ravnini....Če se odmakneš več kot 1m, daljinc zablokira in moraš spet ponovit približevanje na 2cm....GROZA!
Ker mi ni bilo nikol jasno, kako zgleda display na oni zrcalni površini sem ga mal pofotkal...moram reč da je zadeva precej všečna in posebaj paše na Yamaha surround receiverje he he....(plamenčki samo nakazujejo kaj se bo zgodilo z aparatkom v bližnji prihodnosti, če ne bo izboljšanja....)
SLIKA
Bom probal stvar zamenjat v Leclercu z testiranjem črnogorca na licu mesta...
Firmwarea nisem še nič nadgradil niti s tistim uradnim s xoro.si, tako da so podnapisi obupno majhni in polni $#"&*"!@ namesto naših znakov.
Ranking glede na ostale aparate, ki so šli skozi moje roke:(1-5)
Amstrad DX3016 - 4,2 (crknil po 34 mesecih)
Belaggio AD2020 - 4,0
Yakumo DX4 - 3,8 (crknil v 13 mesecih)
Pioneer 585A - 4,7
Philips DV737 - 3,9
Xoro HSD2010 - 2,4 (zaenkrat...
Toliko zaenkrat...
k.
...obsolete...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: karma ()
tud jst sm kupu taisti aparatek v lklerku Moj dela brez problema, je pa obvezna nadgradnja! Sm nadgradil kr z unim iz xoro.si in zadeva deluje odlično. podnapisi so lahko ful veliki
Moti me edino počasnost. Še moja yamada 6600 hitrej naloži film...
Moti me edino počasnost. Še moja yamada 6600 hitrej naloži film...
karma: nesi ga na servis....daljinec naj bi delal tudi z večje oddaljenosti od komponente (3 m in več)....tvoj pa ima očitno neke probleme
Poiskusi ga nadgraditi (beri navodila!) s uradnim firmwareom (xoro.si) ...
podnapisi so po nadgradnji dosti večji in bolj všečni
lp r.
Poiskusi ga nadgraditi (beri navodila!) s uradnim firmwareom (xoro.si) ...
podnapisi so po nadgradnji dosti večji in bolj všečni
lp r.
vir ::
Dragi Mih@,mislim, da si prvi, ki mu je uspelo usposobit podapise za Xoro 2000/2010, da na velko gledajo. Prosim, zaupaj nam smrtikom, kako ti je uspelo, kje si našel program?
Zaupaj nam tudi PrtSc, da se naužijemo v možni lepoti Xorinih velikih podnapisov.
Hvala
Zaupaj nam tudi PrtSc, da se naužijemo v možni lepoti Xorinih velikih podnapisov.
Hvala
Xoro HSD2010:
Včeraj dobil nov daljinc zanj, zanimovo je to, da sem ga kupil v cca 7 minutah, za daljinc zamenjat pa so Francozi z Rudnika rabli 45 min...no ja - sam da je...
Nadgradil fware s tistim z xoro.si strani, po predpisanih navodilih ugašal aparatek in nastavljal fabrške nastavitve -> in glej ga...stvar dela zelo solidno.Za file browser so "drpnili" Gufiakovo ozadje za Pioneerje (oko na modri podlagi), dolga imena v browserju, nastavitve vseh sort in seveda - SLOVENSKI OSD - da se ti orosi oko in koj zapoješ Zdravljico
S podnapisi se da delat čuda (pozicija, velikost) zaenkrat sem jih lociral na koordinate iz knjižice in dal na velikost Font 4.
Primerjavo med velikostmi podnapisov lahko vidite TUKAJ
Ostalo dela zadovoljivo, kot tudi nalaganje dvd-ja z npr 6 filmi s podnapisi , nič daljše kot pri ostalih playerjih. Malo moti precej glasen mehanizem za izmet pladnja
Suma sumarum : Ranking
Xoro HSD2010 - 4,1 od 5 (zaenkrat)
lp
k.
Včeraj dobil nov daljinc zanj, zanimovo je to, da sem ga kupil v cca 7 minutah, za daljinc zamenjat pa so Francozi z Rudnika rabli 45 min...no ja - sam da je...
Nadgradil fware s tistim z xoro.si strani, po predpisanih navodilih ugašal aparatek in nastavljal fabrške nastavitve -> in glej ga...stvar dela zelo solidno.Za file browser so "drpnili" Gufiakovo ozadje za Pioneerje (oko na modri podlagi), dolga imena v browserju, nastavitve vseh sort in seveda - SLOVENSKI OSD - da se ti orosi oko in koj zapoješ Zdravljico
S podnapisi se da delat čuda (pozicija, velikost) zaenkrat sem jih lociral na koordinate iz knjižice in dal na velikost Font 4.
Primerjavo med velikostmi podnapisov lahko vidite TUKAJ
Ostalo dela zadovoljivo, kot tudi nalaganje dvd-ja z npr 6 filmi s podnapisi , nič daljše kot pri ostalih playerjih. Malo moti precej glasen mehanizem za izmet pladnja
Suma sumarum : Ranking
Xoro HSD2010 - 4,1 od 5 (zaenkrat)
lp
k.
...obsolete...
vir ::
Ima kdo kak link da vidim kako se naloži program na nov Xoro 2000/2010 ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vir ()
greš na xoro.si, klikneš na SERVIS in nato "Obiščite našo spletno stran s slovenskimi navodili ter nadgradnjami za Xoro izdelke", potem pa še klikneš "Strojna programska oprema za DVD DivX predvajalnik HSD 2000 in HSD 2010 04.05.2006"
potem nadaljuješ po navodilih. Bo šlo?
potem nadaljuješ po navodilih. Bo šlo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24936 (9550) | bizi72 |
» | Zunanji HDD DIVX predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1547 (1373) | Alec999 |
⊘ | Kateri dvd, dvix player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1622 (1403) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2279 (2019) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2600 (2162) | Yossarian |