Forum » Zvok in slika » [divXvid] Xoro predvajalniki
[divXvid] Xoro predvajalniki

Yossarian ::
No, ja, to bo pa težko. Alec999, bi mogoče lahko ti pomagal? Želel bi samo ali manjše črke (malenkost manjše) ali pa kakšne bolj ožje (da ne bi takoj metalo celo v 5 vrstic) in da bi bile črno obrobljene, ker se na belem bolj slabo vidijo. Bitte.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Alec999 ::
Navodil vsaj uporabnih nažalost ni.
Če si pripravljen stestirat firmware potem se lahko zmeniva po e-mailu ali PM.
Če si pripravljen stestirat firmware potem se lahko zmeniva po e-mailu ali PM.

Yossarian ::
Alec, sem pripravljen, vendar mi mora nekdo prej odgovorit na eno pomembno vprašanje: je že kdo zaflešal Xoro 415 in ga potem uspel obuditi v življenje? in še podvprašanje: Kako?

Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil

minjana ::
Ojla,
Mam se jst eno vprasanje, zadnje case se je zacel dogajt, da mi xoro noce dt CD/DVD-ja ven.
Naprimer mam 3 divx-e na DVD-ju(Verbatim), sem gledu do tm ene 20minute, pol mi je pa zmrznu.Sem pritisnil Open in je to na displeju napisal sam DVD ne gre ven.
Isto se mi je zgodil vceri, pa sem ga pol cist ugasnu( iz stroma ven dal), pa je pol k sm ga dons przgal DVD pa vseeno sel ven.
Na sploh se mi to dost dogaja zadnje case.
Prvo sm mislu da je problem k sem mel notr en DVD-rw, k je bil ze kr nekajkrat uporabljen, tko da sm dons zapeku (2x hitrost) na cisto frisen DVD pa mi je spet isto naredu.
Kaj a ga cm na servis pelat, sam k vem da se mi bo zgodil da k bom ke prsu, bo sel pa DVD ven.
Ksna ideja??
Mam se jst eno vprasanje, zadnje case se je zacel dogajt, da mi xoro noce dt CD/DVD-ja ven.
Naprimer mam 3 divx-e na DVD-ju(Verbatim), sem gledu do tm ene 20minute, pol mi je pa zmrznu.Sem pritisnil Open in je to na displeju napisal sam DVD ne gre ven.
Isto se mi je zgodil vceri, pa sem ga pol cist ugasnu( iz stroma ven dal), pa je pol k sm ga dons przgal DVD pa vseeno sel ven.
Na sploh se mi to dost dogaja zadnje case.
Prvo sm mislu da je problem k sem mel notr en DVD-rw, k je bil ze kr nekajkrat uporabljen, tko da sm dons zapeku (2x hitrost) na cisto frisen DVD pa mi je spet isto naredu.
Kaj a ga cm na servis pelat, sam k vem da se mi bo zgodil da k bom ke prsu, bo sel pa DVD ven.
Ksna ideja??

A se ti to zgodi samo ko ti zmrzne film ali se ti to dogaja tudi če vse normalo dela?
Če ti tko zašteka ga dej čist iz štroma ven pa pol nazaj pržgi in hitro pritisni tipko Open.
Probi mal bl intenzivno gledat filme pa boš videl kdaj in kako ti serje nato pa hitro na servis če se bo to skoz ponavljalo.
Če ti tko zašteka ga dej čist iz štroma ven pa pol nazaj pržgi in hitro pritisni tipko Open.
Probi mal bl intenzivno gledat filme pa boš videl kdaj in kako ti serje nato pa hitro na servis če se bo to skoz ponavljalo.

minjana ::
Ojla,
Dogaja se tud ce ne zmrzne film. Cudn je tud da ce dam naprimer isti DVD notr vecrkat vcasih spozna vse filme vcasih pa ksnga sploh ne, ceprav sm ga napremer prejsni dan gledu.
Mah full se cudno obnasa.
Vcasih tud DVD-ji stekajo.
Bom jst tole na servis pelu pa je, pa ga nej porihtajo. Sam k vem d bo tm 4 dni, in bodo rekl da so porihtal ga bom dam prnesu pa spet ne bo delal.
Najhujs je k jim zacnes na serviu razlagat in te gledajo kot najvecjega debla na tem planetu.
A ma mogoce firmware ksno vezo tuki.
Dogaja se tud ce ne zmrzne film. Cudn je tud da ce dam naprimer isti DVD notr vecrkat vcasih spozna vse filme vcasih pa ksnga sploh ne, ceprav sm ga napremer prejsni dan gledu.
Mah full se cudno obnasa.
Vcasih tud DVD-ji stekajo.
Bom jst tole na servis pelu pa je, pa ga nej porihtajo. Sam k vem d bo tm 4 dni, in bodo rekl da so porihtal ga bom dam prnesu pa spet ne bo delal.
Najhujs je k jim zacnes na serviu razlagat in te gledajo kot najvecjega debla na tem planetu.
A ma mogoce firmware ksno vezo tuki.

marko25 ::
Meni je tudi začel Xoro 415 zadnje čase štekat - mi ne da DVD-ja ven . Sedaj mi pa javi da ni diska ko dam dvd not čeprav sem pred 14 dnevi ta dvd že gledal!
Kje je servis za Xorote?
Kje je servis za Xorote?

Zako ::
Sm imam xoro 415 že več kot pol leta, pa dela vse v redu.
Moti me le:
1. Podnapisi med filmom kar izginjajo. Gledm film, podnapisi delajo vse vredu (na računalniku), na xorotu, pa delajo samo med predvajanjem (gledanjem) jih kar ni in se potem zopet pojavijo.
Kaj je mogoče kak nov firmware zunaj ali pa če se keremu drugemo playerju to ne dogaja
(Yamada, Philips)?
LP
Moti me le:
1. Podnapisi med filmom kar izginjajo. Gledm film, podnapisi delajo vse vredu (na računalniku), na xorotu, pa delajo samo med predvajanjem (gledanjem) jih kar ni in se potem zopet pojavijo.
Kaj je mogoče kak nov firmware zunaj ali pa če se keremu drugemo playerju to ne dogaja
(Yamada, Philips)?
LP
Zako je zakon!!!

Đorek ::
Alec999, kje bi se dal zmenit za obudit Xorota v življenje za 2000 sit- čeprav ima moj konektor, nikjer ne najdem programa za ESS procesorje, pa da nebi zastonj kable skup metal!!!

mikkelle ::
Bi mi lahko nekdo pomagal pri naslednji zadevi?Rad bi spremenil aspect ratio na plejerju,vem sicer ,da obstaja v meniju OSD-ja "možnost" nastavitve, pa mi plejr nč ne registrira .Na računalniku na taistem cd-ju mi zadevo rata spreminjat,na plejerju pa ne.
ko rano rani,rano dan zajebe

Đorek >> Namenski program za flashanje ESS predvajalnikov preko kabla (tako kot v primeru MTK) ne obstaja.
Kontaktni podatki osebe za popravilo te čakajo v PM.
Kontaktni podatki osebe za popravilo te čakajo v PM.

mikkelle >> nevem sicer če misliva na izto stvar, tisto kar omenjaš deluje in je tudi namenjeno samo "original" DVD filmom, zato ti ne registrira.

marko25 >> predvidevam, da je servis pri uvozniku. Uvoznik za Xoro v Sloveniji pa je podjetje Izid.

hvala za odgovor,sva mislila isto stvar in res je ,samo pri original dvd-jih zadeva špila.

marko25 ::
Zdej nimam več težav še dobro da ga nisem vlačil na servis.
Dva dni sem imel XOROta 415 odklopljenega od elektrike zdaj mi pa spet normalno dela. Ne vem kaj je bilo to?
Hvala
Dva dni sem imel XOROta 415 odklopljenega od elektrike zdaj mi pa spet normalno dela. Ne vem kaj je bilo to?
Hvala

alsl ::
Verjetno je na to že Alec999 odgovoril, torej ali pri Divx filmih Xoro pošlje signal za 16:9 na televijo (16:9). Vem da Kiss tega ne zna, Yakumo pa. Če zoomiram na TV pride slika slabša, kot pa če to naredi predvajalnik.

Dejancek ::
A ste videli danes oglas od HARDI-ja ?
Cena : 8.999 SIT Model HSD 310
Naj omenim da cena velja sam za 14.12.2005 (sreda), to je jutri !
Dokaj ugodno a ne ...
Cena : 8.999 SIT Model HSD 310
Naj omenim da cena velja sam za 14.12.2005 (sreda), to je jutri !
Dokaj ugodno a ne ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()

jep jep..Xoro 310 je jutri za 9k pri Oliverju Hardyju...a lahko kak lastnik le-tega na hitro napiše, kaj kej ta aparatus trenutno omogoča?...ima 88 znakov za podnapise?...podpira Packed Bitstream a la Yamada?...in kar je še teh bonbončkov...
lp
k.
lp
k.
...obsolete...

marko20 ::
kako lahko povezevem DVD player in TV?
1.TV nima scarta, ampak ima 3 izhode:
- antena
- 2 video izhoda (eden ima se kvadratek s puscico narisan), ki izgledata priblizno tako
2. DVD player je XORO 310 in ima naslednje izhode
SCART, Video (CVBS), S-Video, YUV, VGA, stereo izhod (RCA), koaksialni digitalni izhod
HVALA vnaprej vsem, ki mi boste pomagali
1.TV nima scarta, ampak ima 3 izhode:
- antena
- 2 video izhoda (eden ima se kvadratek s puscico narisan), ki izgledata priblizno tako
2. DVD player je XORO 310 in ima naslednje izhode
SCART, Video (CVBS), S-Video, YUV, VGA, stereo izhod (RCA), koaksialni digitalni izhod
HVALA vnaprej vsem, ki mi boste pomagali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marko20 ()

Dejancek ::
S-video kabel si nabavi pa še SCARt razdelilnik.
Nato ta S-video kabel vtakneš v TV in drugi konc pa v ta SKART razdelilnik in SKART pa v predvajalnik.
Ali pa direktno poveži na player, po želji brez skarta.
Nato ta S-video kabel vtakneš v TV in drugi konc pa v ta SKART razdelilnik in SKART pa v predvajalnik.
Ali pa direktno poveži na player, po želji brez skarta.

simon1980 ::
kako kaj zdaj z Xoro predvajalniki, so mi postali aktualni pa me zanima ali jih še hvalite.
kaj pravite na model xoro hsd 415??
kaj pravite na model xoro hsd 415??

Moonfire ::
Danes sem kupil (dejansko je to darilo od moje punce za rojstni dan!
) v Hardiju tega Xoro-ta HSD 310! Skratka....nekje 30 komadov je bilo prodanih v prvih 5 minutah. Norišnica! Imali so samo srebrne...nič za to.
Dizajn je zelo lep...podpira pa dejansko vse, kar imam na PC-ju!
Spletna stran: http://www.xoro.si/product/HSD310.prod....
Moj prvi DVD player...in prvi dan sem zadovoljen!
Moonfire

Dizajn je zelo lep...podpira pa dejansko vse, kar imam na PC-ju!
Spletna stran: http://www.xoro.si/product/HSD310.prod....
Moj prvi DVD player...in prvi dan sem zadovoljen!
Moonfire

Moonfire

Tomaz27 ::
Mene pa zanima kje lahko dobim razen na njihovi uradni strani novi firmware za xoro 415?
Dosti se govori o Krhotovem firmwaru pa nisem zasledil nikjer kje ga dobit? Je kakšna stran s temi firmwari neuradna ?
Al pa če mi lahko kdo pošlje zadnji preverjeni firmware ki dobro dela na :
Tomaz.Korosec1@siol.net
Najlepsa hvala in lp
Tomaz
Dosti se govori o Krhotovem firmwaru pa nisem zasledil nikjer kje ga dobit? Je kakšna stran s temi firmwari neuradna ?
Al pa če mi lahko kdo pošlje zadnji preverjeni firmware ki dobro dela na :
Tomaz.Korosec1@siol.net
Najlepsa hvala in lp
Tomaz

Pri zagonu enga filma mi je izpisalo pač ,da "qpel codec not supported".Glede nato , da sem prebiral poste , mi še vedno ni jasno ali je qpel kodek ali pa kaj drugega.Kake so možnosti odpravljanja teh težav?

V MB-ju pri GigaSportu so bili razprodani TAKOJ po odprtju trgovine (Hardi)! Nekateri so kupili kar 2 ali celo 3 kom. Kdor prej pride-prej melje! Sicer pa ne verjemem, da so še sploh kje za dobit...Cena je bila res ugodna (8.990,- SIT z 1 leto garancije!)
Moonfire

v MS v Hardiju so jih meli 40 kom Xorojev in so jih v momenti prodali....bil sem 1 uro po odprtju trgovine in so se mi fantje v trgovini smejali ko sem vprašal za dvd player :)

toncek_95 ::
sej nevem kva je ubistvu fora ker daš 5k več pa maš415 za katerga je full podpore in bere čist vse kar vtakneš notr. Ni treba da so podnapisi poimenovani enako in lahko so tudi v txt formatu pa vseeno bere.

Kolikor je meni znano je edina razlika med 415 in 310 v VGA izhodu, slednji ga ne poseduje.
Tko da tisti, ki ga ne rabijo se jim je nakup zelo izplačal.
Tko da tisti, ki ga ne rabijo se jim je nakup zelo izplačal.

Drejcula ::
MA naj si jih vtaknejo v rit pa 9000sit pa jih čez 10 minut več ni to je samo zato da privabijo kupce. Točno so vedeli kaj bo in če se gredo takšno akcijo morajo zagotovit malo več robe na pa somo 5 DVD-jev.

poglej malo nazaj Drejcula..... 40 kom
in res razlika med 310 in 415 je samo v dveh različnih izhodih ki pa ga "normalni" človek nikol ne bo uporabljal
in res razlika med 310 in 415 je samo v dveh različnih izhodih ki pa ga "normalni" človek nikol ne bo uporabljal

francek1 ::
V Hardiju pri Giga sportu so jih imeli eno paleto; 10 čez osem sem dobil zadnjega....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

il ::

hehe sem dobo v mb zadnjega v hardiju :)
-me pa zanima če se da kaj narest k me moti ko je zgoraj in spodaj črni pas...slika pa je le na sredi pa saj veste kaj mislim!?!
-priložen je bil le činč kabel pa me zanima če kdo ve ali je preko scarta kaj bolje?
-podnapisi so res majhni in brez šumnikov, OSD nima slovenskega jezika....seveda veste kaj sledi....firmware....pa me zanima če mi lahko kdo pomaga s preizkušenim linkom
- sicer pa za vse ostale....v Jager trgovini imaste Denverja za 11500 sit...k za moje pojme zgleda k tisti za 25 kSit, nevem pa še kako je glede firmware-ja
http://www.denver-electronics.com/pages...
hvala in LP, Simon
-me pa zanima če se da kaj narest k me moti ko je zgoraj in spodaj črni pas...slika pa je le na sredi pa saj veste kaj mislim!?!
-priložen je bil le činč kabel pa me zanima če kdo ve ali je preko scarta kaj bolje?
-podnapisi so res majhni in brez šumnikov, OSD nima slovenskega jezika....seveda veste kaj sledi....firmware....pa me zanima če mi lahko kdo pomaga s preizkušenim linkom
- sicer pa za vse ostale....v Jager trgovini imaste Denverja za 11500 sit...k za moje pojme zgleda k tisti za 25 kSit, nevem pa še kako je glede firmware-ja
http://www.denver-electronics.com/pages...
hvala in LP, Simon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simon1980 ()

Pri "črnem pasu" pomaga zoom ali pa 16:9 televizor!
Uporabljam le SCART kabel...in slika je super, tako so mi ostali kabli odveč in jih imam doma že celo zbirko
Vsekakor si boš moral naložit nov software, ki je na spletni strani proizvajalca. Le tako boš lahko užival v slovenščini
Lp,

Uporabljam le SCART kabel...in slika je super, tako so mi ostali kabli odveč in jih imam doma že celo zbirko

Vsekakor si boš moral naložit nov software, ki je na spletni strani proizvajalca. Le tako boš lahko užival v slovenščini

Lp,
Moonfire

na njihovi strani
http://www.xoro.com/service/fwupdate.as...
moreš vpisat emajl in serijsko številko....misliš tu???
sem poslal že samo nevem kdaj bo odgovor
http://www.xoro.com/service/fwupdate.as...
moreš vpisat emajl in serijsko številko....misliš tu???
sem poslal že samo nevem kdaj bo odgovor

Ma kaki odgovor...! takoj se ti odpre stran z downloadi! Potem izbereš tistega z oznako CE, kar pomeni Central Europe in zapečeš na CD, vsatviš v DVD in to je to!
Sicer pa je datotega tako majhna, da ti jo lahko pošljem tudi po e-mailu!
LP,
Sicer pa je datotega tako majhna, da ti jo lahko pošljem tudi po e-mailu!
LP,
Moonfire

Slowhand ::
Seveda da odreže, kaj pa naj. Problem je, da odreže previč (pri divxih), lahko bi že popravili tisti, zoom, upam in upam že nekaj časa, pa nič ni...
LP
LP

MOONFIRE meni ne odpre čist nič zato bo morda res najbolje da mi pošlješ
xoro hsd 310
SN:100405075
simonfarkas@gmail.com
pa hvala
xoro hsd 310
SN:100405075
simonfarkas@gmail.com
pa hvala
Zgodovina sprememb…

nevem kako si prišo do fajla k men se nič ne pokaže....(maš opero??))) vseeno če maš vklopljeno disk naenkrat ali posnetek naenkrat?
Zgodovina sprememb…

Kaj ti ne pokaže? Linka?...ali datoteke, ki sem jo poslal?
Imam IE6...
http://www.xoro.si/service/Strojna%20pr...
Imam IE6...
http://www.xoro.si/service/Strojna%20pr...
Moonfire

tvoj link do kako posneti *ROM file je ok in tudi priponka je ok samo na xoro.si strani ni nobenga fajla za dobit. tam tudi piše da ne snemat ne nki "no name" cd... mam MaxMedia cd-je iz špara....sicer pa kaj so pa sploh "dobri" cd-ji za njih a ne?
hvala moonfire
hvala moonfire

Zgodovina sprememb…

Zanimivo. Si naložil nov software na DVD predvajalnik, ki sem ti ga poslal? Je O.K.?
Lp,
Lp,
Moonfire

Dobri CD-ji? Tudi tisti najdražji so včasih zanič! Najbolje, da uporabljaš tiste, s katerimi imaš dobre iskušnje in so zanesljivi.
Lp,
Lp,
Moonfire

oniy69 ::
fantje.. jaz mam eno vprasanje za xoro hsd 415.. vse je lepo in prav s tem FWjem ki se dobi.. zanima pa me kako se bo dalo nadgraditi divx codec.. al je to tudi zajeto v tem .ROM fajlu? hvala vam
LP
LP

L0sT ::
Jaz sem zamudil, obakrat (vjutro in popoldan ob 16h uri) pošiljko HSD 310. Pa sem se razjezo in kar pri mimovrste naročil bolši model. Sem pač dal za bolši predvajalnik malo manj kot stane sicer slabši predvajalnik. (HSD 310 je običajno v HArdiju bil 15k, na mimovrste pa te pride skup z poštnino 14,6k HSD 415)
Poklical sem na mimovrste glede garancije, če nadgradim (kajti na strani imajo fw za dolpoteg) in so rekli, da garancija velja (razn če sflashah narobe fw, a to se mi ni zgodilo).
Doma sem nato nastavil v glavnem meniju (preferences) na srbske podnapise (tako svetoval serviser tam) ker ti bi naj podpirali šumnike, zatem pa v filmu ko dodaš podnapise z tipko Angle še izbral na CE(central european). Tako da vse deluje. Sprobal različne CD-je, DVD-jev nisem imel pri roki, in so delovali zelo dobro.
Črn pas sem odpravil z zoomom.
Me pa zanima če je kje primerjava tega Xoro-ta z Yamado, glede na to da Yamado tudi hvalijo?!? (še posebej mi gre na živce, ker mi nekdo pametuje da bi mogo Yamado kupit)
če koga še kaj zanima, bom lahko več povedal po 25.12, saj je to darilo za nekoga.
nasvidenje
Poklical sem na mimovrste glede garancije, če nadgradim (kajti na strani imajo fw za dolpoteg) in so rekli, da garancija velja (razn če sflashah narobe fw, a to se mi ni zgodilo).
Doma sem nato nastavil v glavnem meniju (preferences) na srbske podnapise (tako svetoval serviser tam) ker ti bi naj podpirali šumnike, zatem pa v filmu ko dodaš podnapise z tipko Angle še izbral na CE(central european). Tako da vse deluje. Sprobal različne CD-je, DVD-jev nisem imel pri roki, in so delovali zelo dobro.
Črn pas sem odpravil z zoomom.
Me pa zanima če je kje primerjava tega Xoro-ta z Yamado, glede na to da Yamado tudi hvalijo?!? (še posebej mi gre na živce, ker mi nekdo pametuje da bi mogo Yamado kupit)
če koga še kaj zanima, bom lahko več povedal po 25.12, saj je to darilo za nekoga.
nasvidenje
Lost is my soul wondering in space and mistery...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25581 (10195) | bizi72 |
» | Zunanji HDD DIVX predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1660 (1486) | Alec999 |
⊘ | Kateri dvd, dvix player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1718 (1499) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2369 (2109) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2688 (2250) | Yossarian |