Forum » Loža » Računalniški cenilec
Računalniški cenilec
blue96 ::
Malo me je sosed povprašal, kako veš koliko je vreden tvoj računalnik. Odvrnil sem da je to pač ene vrste filing za koliko $$$ lahko mojo staro kišto ali dele prodam. pa me zanima ce na tem podrocju obstaja kaj uradnega, npr. da bi ti nekdo ocenil cmp in bi prisel z racunom v trgovino in bi za racunalnik tolk dobil. to bi bilo zlo fajn,...
.
Tomi ::
Obstajajo podjetja, ki se s tem ukvarjajo, samo ne na veliko, ampak bolj zase. Tu v Žalcu je ena taka firma, samo se ne spomnim, katera, drugače pa nekega uradnega nadzora ni. Vse, kar igra vlogo, sta naivnost in jezik..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nizozemski sodniki: oboževalci, ki na lastno pest prevajajo podnapise, kršijo zakon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22733 (19462) | Lonsarg |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23555 (18743) | Sriple Tix |
» | vračilo mobitela ker nima slovenskega menijaOddelek: Mobilne tehnologije | 8351 (7044) | sirotka |
» | "Bitte raus!" na slovenskih tleh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10271 (6619) | Gandalfar |
» | nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1782 (1489) | |GrEgOr| |