» »

project igi 6stopnja

project igi 6stopnja

frik ::

kaj se naredi v šesti stopnji to je ta ko prvič pride tank in ga rastreliš pol pa greš na nek strelišče in morš tam neki nardit sam jst ne vem kaj

Gandolf ::

Na strelišču pobiješ vse, pobereš dragunova pa mislm da tud jackhammerja pa en exploziv. To je najlaži tko da stražarja ki je v utici, skoz katero prideš do strelišča, počiš z Mp5, da te folk notr ne sliš in tud ne pričakuje. Pol se jih pa lotš s kakšno granatico, itd. Exploziv rabš pa za poznej, mislm da ene cisterne z benzom rastreliš.
The Lord Of The Hangs

Jebiveter ::

Jest pa sem obtical pri Border Crossingu! Nikakor ne pridem mimo unega tanka on stolpu! A ve kdo kako prit mimo brez da bi zaceli zganjat kazin?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Gandolf ::

Kerga tanka? Dej bol točno povej. A unga k gre mem tebe pol se pa obrača tm sred ceste al tistga APCja ki je zraven stražarnice pa da čist mer dokler se ne oglasi alarm.
The Lord Of The Hangs

Aljo1 ::

evo en stari topik
tu

cahahopie ::

Ej stari?!?!
Ti ko nažigaš IGI-ja
Dej povej mi kje so sejvi od te igre??
Mislim rečt to:
Sformatiro sem disk in nisem vedel kje so ti fajli. Prišu sem do 5 plate. Ma kdo to? Če je to sam en fajl.. pa bi prosu nekoga, ki je obrnu IGI do 5 plate ali vsaj samo do 4 (obvezno mora biti obrnjena 3 plata.. ker je dooolgaa in zatežena)

IR Babun ::

ma men se je isto zgodil, bil sem v 5 plat pa sm nekj mogu formatirat in pozabu save dat na disketo, po sem šu še enkat, pridem do 8 plate pa dobim virus, formatiram in IGIja zagonm u kot, ker se mi ni dal še u ta treto pridt do 8 plate in poj naprej;((;((;((;((
SCREW THE GOVERNMENT

Elton ::

Če veste, kje je shranjena datoteka s podatki o stopnjah (save), mi povejte in vama pošljem vse stopnje (mislim da 14), saj sem igro že obrnil (na medium).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Imate orožje (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
820203244 (18559) gruntfürmich
»

Korekcijska zaščitna očala

Oddelek: Loža
4513349 (12682) ulemek

Pištola (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5815139 (10607) St235
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
706555 (3552) hunter01
»

Win XP ... kako neboleče(brez "format") posodobit računalo(menjava plate in procesorj

Oddelek: Operacijski sistemi
281747 (1306) borisk

Več podobnih tem