Forum » Hlajenje in modifikacije » modifikacija CD-ROM-a...
modifikacija CD-ROM-a...
MaX ::
Na Slo-tech je bila pred nekaj dnevi objavljena novica, v kateri je bila povezava na stran, kjer so navodila, kako star CD-ROM predelaš tako, da deluje v avtomobilu kot predvajalnik glasbe.
Te novice sedaj ne najdem več, sem že cel arhiv predelal, shranil si pa naslova nisem.
A kdo ve ta naslov???
Te novice sedaj ne najdem več, sem že cel arhiv predelal, shranil si pa naslova nisem.
A kdo ve ta naslov???
TESKAn ::
Sej ni tak problem poštimat...sam dobiš en cdrom, k ma še gumb za play, pa mal predelaš, evo, pa maš.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
njok ::
jst mam en file k so notr navodila samo ga nisem se niti pogledal. lahko ti ga sendam... se mi zdi da je .rar in velik okoli 800k
Kriko ::
Tudi meni, če lahko ali pa vsaj link pa bomo sami šli iskat!!
Hvala!
Čeprav je moje mnenje da bo to bolj težko oziroma verjetno potem dela ampak problem bo verjetno med vožnjo, ker tej CD-Rom-i nmajo nobenih antivibracijskih mortizerjev"!!
Hvala!
Čeprav je moje mnenje da bo to bolj težko oziroma verjetno potem dela ampak problem bo verjetno med vožnjo, ker tej CD-Rom-i nmajo nobenih antivibracijskih mortizerjev"!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115280 (56057) | jvolk |
» | BIOS ROM checksum errorOddelek: Strojna oprema | 1428 (1164) | cnZz |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122259 (112844) | OmegaBlue |
» | Homemade projektor (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8878 (5332) | dj_andy |
» | Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8067 (5356) | Athena89 |