Forum » Kaj kupiti » katero grafično da bo delala skupaj s thundelbirdomgeforce ne dela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katero grafično da bo delala skupaj s thundelbirdomgeforce ne dela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frik ::
katero grafično naj kupim dobra mora biti toliko kot geforce vendar ne sme biti gefoce ker mi šteka svetujte mi hvala (sam neki sigurno je kriv ge force)
frik ::
na uradni strani od geforca piše da geforci ne grejo z AMD jevimi procesorji a sem sedaj računalnik zrihtu tak da mi dela tud z geforcwem kar je čudn res je pa da mam na geforcu ventilator in na procesorju čez celo škatlo
Gandolf ::
Dej povej naslov od te 'uradne' strani. Po moje so GeForcei čist kompatibilni z AMDjom. Je pa res da ma dost folka probleme, med drugim tud jest . Ampak sigurno pa ne vsi.
The Lord Of The Hangs
OldSkul ::
Ti si mal zgrešu to.Nikakor ni res da majo AMD procesorji probleme z GF 2 mx.Imam to doma! Predvsem njegove matične majo probleme predvsem z sblive,.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI Radeon HD2900PRO , HD2900GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9741 (6356) | AapocalypseE |
» | Grafične-dilema (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 8522 (6292) | strictom |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5046 (3908) | mloncar |
» | Detonatorji, ta NoviOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1022) | BendeR |
» | voodoo 6000Oddelek: Zvok in slika | 2178 (1784) | Senitel |