» »

Nova OC trgovina v Italiji!!!!!!

Nova OC trgovina v Italiji!!!!!!

Jebiveter ::

Zadnjic sem nekaj brskal po eni raviji FotoCoputer (italjanska), ki so mi jo stali prinesli z zadnjega izleta cez mejo! In tako se mi revija slucajno odpre na straneh, kjer se nahaja dvostranska reklama. Nic posebnega, sem si mislil in se obrnil stran! Nakar me je nakaj zmotilo! Nekaj je bilo narobe z to reklamo! Pogledam se enkrat in ... Na obeh straneh reklame so fotografije OC stuffa, ki ga vidis samo na netu in lahko samo sanjas o njih! In povem vam, da imajo v tej trgovini prav vse, kar si pravi OCer lahko zazeli: hladilnike, vente, 530W napajalce, hetasinke, vse za moderje, .... VSE! :D In sploh ne drago!

Naslov: INFOMANIAK.IT
Nahajalisce: Milano (to je edina slaba lastnost, saj pride do problema pri vracanju ive, ker se je treba po ivo odpeljat v Milano -> dalec!)

No dejte pogledat in napisat kaj si mislite!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Dami ::

Hm...majo dost stvari, sam zakaj je vse v tej butasti makaronščini napisano in če je že, zakaj so pol cene v funtih?? Zakaj drugje nastajajo vedno večje in mogočne fabrike, pr nas pa vse po vrsti propadajo?? Za znoret. Da bi se kaka firma pr nas odločla prodajat sam OC stuff, bi biu uspeh zagarantiran.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tomi ::

Pri nas bi poleg IC elektronike rabili še OC elektroniko ( imeni sta namensko takšni ), pa se nihče ne spomni, da bi jo bilo dobro odpreti.. Groza..
metrodusa.blogspot.com

OldSkul ::

Mi nimamo interesa za take stvari ,na žalost!

||_^_|| ::

premal ldi pr nas..sam s kakšnimi dobrimi cenami & reklamo bi pa loh uspel mislm da..bi še hrvati pr nas kupval.
btw: Dami: kje si ti cene v funtih vidu?? lol...če bi biu en kulr 37000 funtov bi blo pa to mau velik a?:)hehe...heroj:)))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ebay prodaja- plačam za pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
3413055 (8382) Pentium
»

Paypal provizija

Oddelek: Pomoč in nasveti
175215 (4794) Looooooka
»

Kupovanje na Amazonu

Oddelek: Omrežja in internet
244445 (4042) JayKay
»

Hlajenje R9500 Pro

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131098 (899) morphling1
»

naslov?hmmm...ma ne vem, poglejte pač :c)

Oddelek: Loža
141291 (1091) Simko

Več podobnih tem