» »

Zanimive slovenske strani

Zanimive slovenske strani

Jaz - Nekoč je Slovenija veljala za eno izmed bolj naprednih držav kar se tiče razvoja medmrežnih komunikacij (s tem mislim internet), toda po ukrepih našega preljubega monopolista se je stanje precej "umirilo". Ena izmed mnogih posledic tega je tudi pomanjkanje kvalitetnih in zanimivih slovenskih strani. Seveda ne mislim razne domače strani, predstavitve podjetij in kot gobe rastoče portale (pa brez zamere), temveč strani, ki uporabniku ponujajo zanimivo in dnevno osveženo vsebino s svojega področja. Zatorej so te, ki jih imamo toliko bolj pomembne in vsaka nova vredna suhega zlata. Naj torej predstavim nekaj novih strani, ki se meni zdijo najbolj obetavne.

3Delavnica:
Mlada stran, ki se, kot bi lahko sklepali iz imena, ukvarja predvsem s 3D oblikovanjem. Je dnevno osvežena z novicami iz sveta dizajna in oblikovanja (pa tudi nekaj hardvera se najde), avtorji pa se vseskozi trudijo z raznimi šolami in vodiči po 3D oblikovanju. Poleg tega ponuja Forum, povezave na sorodne strani in download sekcijo. Tudi oblika je nadvse všečna...

Slo-Comp:
Na slovenski sceni primanjkuje hardveraških strani, zatorej je Slo-Comp toliko bolj dobrodošel. V slučaju, da to berete, že veste, kako približno izgleda hardveraška stran, tako da Slo-Compovih elementov ne bom posebej našteval. Fantje so šele začeli, tako da jih obiščite in jim izkažite podporo. Vso srečo!

Slocartoon:
Stran sicer še ni uradno odprta, je pa vsekakor že zdaj dovolj zanimiva, da jo uvrstim v to omembo. Gre za stran, namenjeno predvsem popularnim risankam, kot so South Park, Simpsons, Futurama... Fantje se trudijo z novičkami, poleg tega pa pripravljajo tudi članke in recenzije risank ter Forum za vse navdušence nad animacijo. Vsekakor stran, ki bo imela mesto med mojimi priljubljenimi .

Vse omenjene strani so še mlade in za svoj uspeh potrebujejo predvsem vas, obiskovalce. Zatorej le pridno poklikajte povezave in jim izkažite podporo!

20 komentarjev

Elemen_T ::

Lepo spisano, brez pripomb luni - lepo da se ne greste monopoliste 8-)

luni ::

Elemen_T aja, tvoj portal spada met tiste, ki mi ne gredo na zivce :). Tako da tudi ni misljen pri sarkasticni pripombi z zacetka :)

Misak ::

luni: gledam na svoji strani 6 userjev, pa vem da nas je samo 5, ki poznamo ta url. Pol pa (tako kot vsak dan) na slo-tech in voila...med novicami. Zelo sem presenecen nad to novico, vendar moram povedati da stran res se ni niti priblizno (vsebinsko) podobna, kot bo ob odprtju. Vendar pa ena vzpodbuda vec za nadaljne delo. In to od team-a, ki ga vedno znova in znova obiskujem.
BTW: kje si pa zvohu za url? :D

luni ::

po pravici povedano... ne vem vec... je ze moralo biti na kaki mailing listi ali forumu

Tjulenj ::

se pridruzujem mnenju Elemen_T-ja... res lepa poteza da podprete "konkurenco", svaka vam dala, malo je taksnih :D

R0K ::

cool tale slocartoon :D
sploh nisem vedu da obstaja :|

whatson ::

jep... slocartoon seka... ena najbolj perspektivnih strani trenutno!!!!:D

slo-compa pa ne komentiram več... (odvzel sem si pravico svobodnega govora)>:D

Znida ::

luni: samo eno vprašanje: a sem ti preveč težil, da se ti je Elektro-N zagabil, al pa se ti zdi, da nismo perspektivni? :):):)

Sem mislu, da ti je všeč, pa boš še nas dodal... (čeprav sem na začetku res malo kopiral Slo-Tech...[:])

Škoda, res škoda...:8)

whatson ::

znida saj tvojo stran poznamo... pa se link mas na levi strani...

ce bi omenili tvojo stran bi mogli se enih 5-10 drugih omenit...

Misak ::

luni: 8-)

Reycis ::

Lepo, da se dela tako bratsko reklamo za mlade, ki se prihajajo in se borijo za svoj prostor pod soncem. Vse strani so kvalitetne in imajo nekaj zanimive vsebine. Sicer je obisk Slo-techa za slovenske razmere precej dober vendar se slo-tech prikaze malce prevec pokroviteljsko in malo premalo skromno.

Tomi ::

Luni, pa si elegantno rešil "problem" Slo-compa:D
Lepo, da podpirate tudi ostale, ki se upirajo monopolu>:D

Jeebs ::

Dobre tele strani! Predvsem 3D Delavnica! Najbolj super pa je, da se pri Slo-Tech ne greste monopolistov!>:D Lahko povabim še na ogled moje strani? Naslov je http://jeba1.freeservers.com Seveda so komentarji dobrodošli!>:D

luni ::

Majk ce si to razumel kot pokroviteljsko dejanje, potem sorry, ampak ni bilo tako misljeno. Dejstvo je, da ima Slo-Tech veliko stevilo obiskovalcev in doticna novica je bila le poskus, da te obiskovalce opozorimo na zanimive mlade strani. Taksne strani so sele v zagonu in za uspeh jim manjka prav to: obiskovalci. Jaz upam, da smo webmasterjem dali vsaj malce vec volje za delo.

poweroff ::

Hmm, kaj pa moja stran? Sicer res ni namennjena računalniškim zadevam, je pa vsebinsko zelo močna na področju ki ga pokriva.:D
neutro link

whatson ::

Matthai: si mal pri linku zaj**al... :D

Dalmatinc ::

Hvala luni da si tako brez vsakih zavor umenu slo-comp. Hvala

MaverickT ::

Ni kaj thank u. Moram pa povedat da brez Slo-techa take strani kot je Slo-comp ne bi bilo. Veliko smo se naučili od vas.

Dalmatinc ::

Jah, Maverick zopet maš prav !

R0K ::

meni je se vedno najboljsa slo stran slo tech. ap recite kar koli.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138710 (26673) Primoz
»

Ocena ene male strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
886474 (5010) #000000

slo-comp -- katastrofa

Oddelek: Slo-Tech
211671 (1278) Primoz

Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26612500 (9170) Elemen_T

Vprašanje za Primoža

Oddelek: Slo-Tech
231295 (924) Tomi

Več podobnih tem