» »

Čudne tipkovnice

Čudne tipkovnice

več strani - Ni minilo dolgo časa od objave združka miške in tipkovnice, ko sem spet zasledil novice o dokaj čudnih tipkovnicah (no v bistvu je čudna samo ena, druga pa je dokaj normalna. Gremo lepo po vrsti:

Na Gaming in 3D so stestirali miniaturno tipkovnico, ki je namenjena bolj raznim prenosnim računalnikom, dlančnikom in podobnim stvarem. Vendar pa ima eno posebnost. Večina vas bo opazila iz slike, da je to v bistvu samo polovica običajne tipkovnice. Kje je druga polovica, povprašate. Proizvajalec je v tipkovnico vgradil zanimivo rešitev. S preprostim pritiskom na tipko lahko menjavate razpored tipk. Tako je enkrat v rabi ena polovica običajne tipkovnice, drugič pa druga polovica običajne tipkovnice. Sliši se zapleteno, vendar vam bo po ogledu strani že v prvo vse skupaj jasno.

Drug primer je popolno nasprotje prvemu in spada bolj v rubriko "Saj ni res, pa je". Če je prva tipkovnica v trdi obliki, potem je ta v mehki. Ne verjamete? Poglejte si slike na tej strani). Čeprav stvar izgleda precej čudno, da ne rečem vesoljsko, je idealna za vsakogar, ki veliko hodi naokoli (LAN party-ji :)). Preprosto zrolaš tipkovnico v rolo in jo odneseš. COOL!

5 komentarjev

zizi ::

Kera kul tipkovnica mogoč je mal težko tipkat ampak vseeno ql:D:D:D:D

Filo ::

Zgleda res noro, sam če greš na LAN pa imas tipkovnico na nogah je pa mal problem k se ti gužva tm po nogah. Mogu bi met saj še eno trdo podlago uspodi, sam pol pa itaq ni smisla .

Jeebs ::

Mislm OK, pri prvi mi ni čist jasn zakaj naj bi šlo, ampak tista 'tekoča' tipkovnica je pa super!>:D Še različne barve pa s kakšnimi svetlobnimi efekti bi mogla bit (modra svetloba naprimer)!!![:\]

crt ::

Tako(pregibno) tipkovnico imam. Je bolj čudno za tipkat, ker je noter se malo zraka in so nekatere tipke dvignjene. Kupil pa sem jo v Italiji - Pordenone.

R0K ::

jest vstrajam na stari zmahani 4 leta stari tipkovnici.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mehanska tipkovnica do 120€

Oddelek: Kaj kupiti
356800 (5665) mihor
»

Asus Eee Keyboard končno, dejansko pripravljen

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
143565 (2728) 823483
»

Prenosnik ali dlančnik (PDA)?

Oddelek: Kaj kupiti
101558 (1446) roli
»

nakup tipkovnice

Oddelek: Kaj kupiti
352790 (2233) snajper_SLO
»

100 dolarjev (in več) za tipkovnico s tremi tipkami? Artlebedev Optimus mini three?

Oddelek: Novice / Ostale najave
264494 (3241) Jst

Več podobnih tem