» »

Dvolični kot procesor

Dvolični kot procesor

Vnunet - Saj ne gre verjeti, kako znajo politiki svoje stališče do spama oz. uce-ja spremeniti, ko so pred vrati volitve ter je vsak glas vreden malo bogastvo. Če gre verjeti nekdanjemu Clintonovemu predstavniku za tisk, naj bi se na naslednjih volitvah (kakršnihkoli in katerihkoli že) kar nekaj dirkačov poslužilo oglaševanja svojega imena preko e-maila. Stvar je pač cenejša, če pa prejemnik ne želi več prejemati tovrstnega materiala, zadostuje preprost klik... Ja, potem pa Bill Gates za tekočim trakom zapakira škatlo winsev. Flop!

1 komentar

poweroff ::

Hihihi, sem rekel. Če so ISPji mislili da sedanja neregulacija tega področja daje njim proste roke za odločanje kaj je spam in kaj ni (mene je recimo moj ISP spamal z reklamami za neke njihove storitve!), se bo kmalu izkazalo da tovrstna neregulacija v resnici past pušča odprte možnosti mnogo hujšega spama kot so vabila na razne raziskave.

Priporočam branje ponedeljkove DELOve priloge "informacijska tehnologija" iz 5. in 19. avgusta, kjer sta dva članka o spamu. Tam je lepo povedano kako je s spamom v resnici, in kaj spam ni.

Sicer je pa moje mnenje da se bodo ISPji počasi morali navaditi da je njihova naloga ponujanje dostopa do interneta, ne pa določanje pravil obnašanja na internetu. To naj raje prepustijo pravnikom.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook in Google se borita proti lažnim novicam

Oddelek: Novice / Ostale najave
235965 (4245) nagobčnik
»

Sempron 2100+ s porabo 9 W

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
324537 (2104) bluefish
»

NEST 2009 išče predavatelje

Oddelek: Novice / NEST
405155 (3297) BigWhale
»

Kateri socket?

Oddelek: Kaj kupiti
11634 (581) Meizu
»

Nova osebna izkaznica

Oddelek: Informacijska varnost
253090 (2218) Gjurisic

Več podobnih tem